Call nowWhatsapp

Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

Kita Tentukan Berapa Bonus Yang Kita Mahukan

Shaklee dah bertapak kat Malaysia ni sebelum tahun 1990. Masa tu belum berdaftar sebagai Syarikat Sdn Bhd di Malaysia.

Mungkin masa tu strategi nak cuba ON bisnes baru. Saya pun masih di sekolah rendah masa tu, tak tahu apa.

Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

Mula daftar rasmi 1995. Justeru tahun ni genap 25 Tahun Ulang Tahun bisnes Shaklee bertapak secara sah di Malaysia.

Itu sebab ada nombor 25 atas kotak parcel Shaklee yang baru sekarang.

Selalu orang yang anti MLM mereka akan kata bisnes tu scam sebab bisnes untungkan orang atas, hidup sekejap, hilang selamanya. Berapa ramai hangus duit melabur, asbab percaya kawan. Lepas tu, kawan lesap, duit pelaburan pun lebur.

Tapi nak tahu, apa jadi dengan bisnes Shaklee yang berdaftar secara sah ini?

TANPA GAGAL, setiap tengah bulan, Shaklee bayar bonus pada ahli berdaftar yang layak termasuklah mereka yang makan sendiri dan mereka yang serius buat bisnes.

Keistimewaan bisnes Shaklee ini ialah, sistem bisnes yang terbukti bertahan lama asbab keutuhan produk yang berkualiti tinggi dan boleh diwarisi ke generasi akan datang.

Ada bisnes hanya tau untung duit sahaja tapi sistemnya, berat sebelah, kesian mereka yang tertipu.

Shaklee Ulangtahun ke 25 pada tahun 2020
Shaklee Ulangtahun ke 25 pada tahun 2020

Itu biasa buat orang yang kebanyakkan tak ambil tahu, lebih suka follow berbanding take lead. Pengalaman setiap orang mematangkan pemikiran.

Alhamdulillah, pengalaman berniaga ni memberi 1001 makna dan ilmu yang dapat sentiasa diperbaharui.

Ramai leader ramai Master, kisah mereka berbeza-beza, menjadi iktibar untuk semua orang contohi dan baiki diri sendiri.

Begitulah cara networking business ini.
Always ready to explore and improve.

Pada yang berani, boleh cabar diri sertai bisnes Shaklee ini.
Inshaaallah puas hati.

Jom Bisnes Shaklee Bersama MAF Empire

InsyaAllah Jun ini lebih gemilang untuk team kami.

Wanna join my team? Jom. Tak semestinya join dengan saya directly, boleh join any of my team members. Paling cepat anda join, lagi cepat anda ahead from others.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

10 thoughts on “Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

  1. Mohd Zarin says:

    Wah selamat ulang tahun ke 25, dah lama ye Shaklee bertapak kat Malaysia. Patutlah terkenal shaklee ni dan berjaya melahirkan usahawan dari produk-produk shaklee yang bagus

  2. Aliza Sara says:

    Syoknya buat business mcm ni. Alhamdullilah rezeki masing masing kan. Teruskan berusaha untuk mencapai impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge