Call nowWhatsapp

Category Archives: Youth Skincare

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Sebab saya pakai produk terbaru Shaklee, maka wajiblah saya pakai dulu dan bagi review sejujurnya. Review Youth Restoring Eye Treatment Masa mula diperkenalkan pada 1 Oktober 2018, saya terus beli di cawangan Shaklee Sri Rampai. Memang niat nak jadi antara pioneer pengguna krim mata ni. Mula-mula tak reti nak guna, tapi mujurlah ada dibekalkan dengan […]

Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Bekerja lewat malam? Bayi tidak ganggu awak tidur? Tinggal bersama rakan-rakan anda? Mata kita adalah yang pertama mendedahkan keletihan, tekanan dan kurang tidur. Oleh kerana kulit di sekeliling mata kita sangat halus, berbanding dengan seluruh muka, ia juga merupakan yang pertama untuk mendedahkan garis halus dan tanda-tanda penuaan yang lain. Seram kan? Kerana kehidupan tidak […]

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

Cara atasi kulit kering dengan berkesan

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan […]

Kelas Skincare Youth Percuma Dan Jana Pendapatan Dengan Youth

kelas skincare youth jana pendapatan

CUBA DULU SEBELUM BELI. Disebabkan Youth Skincare ni masih baru, bermula April 2018, saya telah adakan beberapa kelas personal untuk percubaan facial dengan Youth Skincare. Kita cuba dulu, kalau suka baru lah kita decide nak beli ke tak. Pengalaman saya pakai Youth Shaklee untuk genap 2 bulan ni, memang betul-betul buat saya jatuh hati. Launch […]

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik […]

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

youth dan jeragat

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus […]

Youth power duo untuk penyelesaian lengkap masalah kulit

Kita semua mempunyai jenis kulit yang berbeza, dan kita memerlukan penyelesaian khusus untuk menanganinya. Bukan itu sahaja, tetapi keperluan penjagaan kulit individu kita mungkin berubah sepanjang tahun, keadaan seperti iklim, tekanan, perubahan diet, dan juga penuaan boleh mempengaruhi keadaan kulit kita. Orang sering melaporkan tiga kebimbangan umum mengenai perubahan bagaimana kulit kelihatan dan dirasai pada […]

Istimewanya Shaklee Youth Serum

Kali ni saya nak share berkenaan serum. Sekarang ramai dah mula guna serum kan. Namun ada serum ada essence. Apa beza serum dengan essence? Kalau dulu memang ada perbezaan sikit. Sikit ja tak banyak. Serum ni texture lebih pekat berbanding essence dan fungsi dia merawat kulit dengan lebih baik sehingga ke lapisan dalam kulit. Essence […]

Youth Moisturiser SPF 50 Sunblock Terbaik

radiance youth shaklee

Matahari boleh jadikan kita tua. Berkedut, berjeragat atau berjerawat. Walaupun dah guna macam-macam produk kosmetik tapi kalau tak jaga daripada pendedahan matahari berlebihan, kulit akan jadi kusam dan rosak. Kali ini saya nak share sedikit fakta mengenai sunblock. Korang memang biasa pakai sunblock kan. Apa beza sunblock dan sunscreen? 1. Jenis Perlindungan Sunblock mengurangkan kerosakan […]

Shaklee Youth Skincare Harga dan Review

Diam tak diam dah nak masuk seminggu Youth Shaklee diperkenalkan kepada kita di Malaysia. Jadi artikel ni lebih kepada review dan harga Youth Skincare. Tentu korang sendiri teruja nak ambil tahu kan. Review Youth Shaklee Skincare Di bawah adalah antara review yang diperolehi oleh pengguna Youth skincare. Ada yang lebih sebulan pakai. Ini disebabkan Shaklee […]