Tag Archives: bonus shaklee

Cara Bisnes Shaklee Sampai Berjaya

By | 7 August 2017

Sedar tak sedar dah 5 tahun saya buat bisnes Shaklee. Ianya bermula sebagai bisnes part time, tapi akhirnya sekarang sudah jadi bisnes sepenuh masa sebagai perniagaan dari rumah yang menguntungkan. Memang bukan mudah sebenarnya, kalau ikutkan sebagai bisnes part time atau bisnes dari rumah sekalipun, kedua-duanya ada cabaran. Dan walaupun dengan cabaran itu, kita masih lagi boleh berjaya.… Read More »

Kisah Shopping Bulan April 2017

By | 29 April 2017

Rasanya jarang sangat saya kongsikan berkenaan kisah shopping saya. Bukan apa, saya bukan jenis suka menunjuk. Hahah poyo. Tapi ini hendak tunjuklah apa yang saya shopping baru-baru ini. Kisah Shopping Bulan April 2017 1. Kasut Medifeet Awal bulan ini pagi sebelum ke hospital Selayang, terjumpa segumpal duit dalam henbag. Handbag lama saya tak guna, mungkin ada 1 tahun… Read More »

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

By | 8 February 2017

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee. Hari ini saya mahu mengajak anda yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama untuk menyertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. Kalau hendak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pun, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.… Read More »

Sistem Bonus Shaklee Unik Dan Tidak Boleh Ditiru

By | 7 October 2016

Posting kali ini saya hendak kongsikan dengan anda tentang sistem pembayaran bonus Shaklee. Umum tahu kesemua MLM ada pelan pembayaran bonus mereka sendiri. Tapi tahukah anda Shaklee membayar sehingga infinity. Infinity tu apa? Infinity itu maksudnya tak terhingga. Maksudnya Shaklee tidak meletakkan had terhadap pendapatan yang anda boleh perolehi. Bukan setahun, tapi setiap bulan. Sistem Pembayaran Bonus Shaklee… Read More »

Best Sangat Ke Jadi Pengedar Shaklee

By | 9 November 2015

Gegak gempita betul akhir-akhir ini tentang Shaklee, takpe lah kan, sebab ianya sebenarnya promosi percuma kepada Shaklee. Kebenaran akan jelas, Allah ada insyaAllah. Semalam abang saya balik daripada kursus bekam dan bertanya tentang kelebihan jadi ahli Shaklee. Bagaimana Jadi Pengedar Shaklee Mudah sahaja, kalau sudah kenal pasti upline yang anda suka atau yakin boleh berjaya bersama-samanya, hubungilah upline… Read More »