Category Archives: Grup Anah And Friends

Pengedar Shaklee Paling Top Di Ampang

By | 13 October 2017

Anda di Ampang dan berminat mendapatkan produk Shaklee di kawasan anda? Ada berita best untuk anda. Anda tidak perlu risau lagi kerana Puan Nurulfidayu merupakan leader kami yang cukup top kini di Ampang. Testimoni Menggunakan Shaklee Puan Ayu mula mengenali Shaklee pada tahun lalu apabila membeli Vivix untuk ibu mertua beliau yang menghidap sakit buah pinggang. Selain dari ibu… Read More »

Tahniah Supervisor Baru Shaklee!

By | 4 October 2017

Hari ini dah hari ke empat bulan Oktober 2017, maknanya sudah 4 hari berakhir debaran closing September 2017. Syukur alhamdulillah, kerana pada September itu bermakna saya sudah memiliki 5 orang supervisor! Apabila berjaya membina leader dalam kumpulan kita, ia satu kejayaan besar pada kita, terutama saya. Saya naik supervisor sejak tahun 2014, bila supervisor kita tak perlukan leader… Read More »

Tindakan Perlu Jika Diberhentikan Kerja

By | 19 August 2017

Musim ekonomi macam ini, saya kira ramai juga yang diberhentikan kerja. Banyak syarikat gulung tikar, ada syarikat yang ditutup atau mengecilkan operasi mereka atas banyak faktor. Trend ini bukan menjejaskan 1 industri sahaja, bahkan yang saya lihat banyak industri telah terjejas. Antara syarikat gergasi yang pernah melakukan proses pemberhentian kerja adalah MAS, PETRONAS, Shell, dan banyak lagi. Namun… Read More »

Umur 9 Tahun Mohon Kerja Dengan NASA

By | 11 August 2017

Beberapa hari lalu saya ada terbaca di facebook cerita seorang budak lelaki umur 9 tahun mohon kerja dengan NASA. Biar betul, umur 9 tahun sudah mohon kerja? Dengan NASA pula tu, memang tak masuk akal. Umur 9 Tahun Mohon Kerja Dengan NASA Asal kisahnya ialah budak yang bernama Jack Davis telah ternampak iklan kerja kosong dari pihak NASA.… Read More »

Cara Bisnes Shaklee Sampai Berjaya

By | 7 August 2017

Sedar tak sedar dah 5 tahun saya buat bisnes Shaklee. Ianya bermula sebagai bisnes part time, tapi akhirnya sekarang sudah jadi bisnes sepenuh masa sebagai perniagaan dari rumah yang menguntungkan. Memang bukan mudah sebenarnya, kalau ikutkan sebagai bisnes part time atau bisnes dari rumah sekalipun, kedua-duanya ada cabaran. Dan walaupun dengan cabaran itu, kita masih lagi boleh berjaya.… Read More »

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik

By | 13 May 2017

Kelas Public Sharing Coordinator Raihanah Memang Terbaik Maafla kalau bunyi nya masuk bakul angkat sendiri. Tapi memang terbaik pun. Hihi. Sebenarnya saya baru mulakan satu kelas public sharing secara online iaitu melalui telegram sahaja. Kelas ini menjadi medium untuk saya berkongsi info terutama berkaitan Shaklee. Antara topik yang telah saya susun adalah: Set Puasa Shaklee Why Shaklee dan… Read More »

National Convention Shaklee 2017 Sangat Best

By | 10 May 2017

Lambat pula saya nak update tentang program setahun sekali Shaklee ini iaitu National Convention Shaklee 2017. Sekali lagi saya berpeluang hadir ke program ini. Entah kenapa, bagi saya dah wajib untuk hadiri program besar begini lebih-lebih lagi sebagai pemenang anugerah. Program besar Shaklee sebegini elok untuk dihadiri. Kalau dibuka kepada semua ahli, cubalah usahakan untuk hadir. Sebab apa?… Read More »

Home Office Shaklee Baru Memang Best

By | 6 May 2017

Home Office Shaklee Baru Memang Best Baru-baru ini saya ada maklumkan berkenaan home office baru Shaklee (Shaklee HQ la tu) yang mula beroperasi di Sunway Geo bermula 25 April 2017. Memang cantiklah ofis baru ini, yang penting ada beberapa ciri yang menarik yang saya rasa sangat berbaloi. Sebelum itu, bersempena Shaklee Convention 2017 pada 29 April 2017 baru-baru… Read More »

Shaklee Rakan Kongsi Hospital Sunway Medical Center SMC

By | 3 May 2017

Seronok betul bisnes dan jadi pengamal Shaklee. Sudahla ada Landmark Study, kajian klinikal bersepah-sepah, produk yang berkesan kepada penggunanya (tanpa mengira siapa). Kini ada satu lagi yang menyebabkan saya semakin teruja dengan Shaklee. Ya, kini Shaklee Malaysia adalah rakan kongsi kepada Sunway Medical Center (SMC)! Teruja kan? Shaklee Rakan Kongsi Sunway Medical Center SMC Kalau anda hendak tahu,… Read More »

Kelas SEO Legasi Anugerah Terindah Memang Best

By | 30 April 2017

Kelas SEO Legasi Anugerah Terindah Memang Best Alhamdulillah kelmarin buat pertama kali saya sendiri mengendalikan kelas SEO khusus buat pengedar Shaklee. Kelas ini bagaimanapun khas untuk tim saya #AnahAndFriends dan keluarga besar #LAT atau Legasi Anugerah Terindah di bawah Master Nur Zahirah. Sememangnya saya menunggu peluang yang ada untuk membantu merungkai perihal SEO, tapi sebenarnya saya bukan terer… Read More »