Call nowWhatsapp

Category Archives: Grup Anah And Friends

#JomDetox Ada Coaches Berpengalaman dan Certified

Mungkin ada yang bertanya, kami ada ramai sangat Coach yan berpengalaman dalam program #JomDetox. Adakah mereka ini certified Coach? #JomDetox Certified Coaches Ya memang kami semua adalah certified coaches. Mendapat latihan berterusan daripada Nutritionist Shaklee Mendapat latihan daripada GLC Team Jadi janganlah risau bab coaches, insyaAllah masing-masing walaupun dengan pengalaman dan ilmu berbeza, kami tetap […]

2019 Tahun Bisnes Berkembang

Saya komited untuk lebih berjaya di tahun 2019

Alhamdulillah dah seminggu kita di bulan Januari, di tahun baru 2019. Anak-anak pun dah selesa ke sekolah. Urusan bisnes berjalan sebagaimana yang kita mahukan. Entry kali ini saya ingin buat sorotan tentang bagaimana saya bina legasi bisnes saya, MAF Empire yang semakin maju sekarang. Segalanya bermula dengan impian Ya, betul. Segalanya bermula dengan impian. Saya […]

Cara Bisnes Shaklee Dengan Produk Murah

jom shaklee promo keahlian shaklee

Saya tahu ramai juga yang risau nak buat bisnes Shaklee sebab harga produk kebanyakannya mahal-mahal. Saya tak naklah sembang bab mahal, berbaloi, kualiti semua tu. Sebab saya tahu, memang ramai yang kurang mampu dan ramai juga yang kurang cakna bab kesihatan. Jadi walaupun harga produk beliau mampu beli, tapi sebab tak cakna hal kesihatan, vitamin […]

Throwback 2018, Vision Board 2019

Throwback 2018, dan vision board 2019

Tahun 2018 telahpun melabuhkan tirai, banyak perkara best tahun lalu yang berlaku pada diri saya. Sesekali kita nak throwback, apa salahnya kan. Jom kita tengok sorotan tahun 2018 yang berlaku bagi diri saya, ada banyak lagi tapi tak ingat. 2018 Tahun Terbaik Buat Saya Tahun 2018 tentu jadi tahun yang terbaik buat saya. Sebab apa? […]

Jana RM1500 Dengan Bisnes Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Kelmarin saya ada update tentang promosi keahlian percuma Shaklee. Hari ini saya nak kongsikan dengan anda tawaran RM1500 daripada Shaklee apabila anda berbisnes dengan Shaklee. Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dalam promosi keahlian percuma Shaklee, ada 3 tawaran set permulaan Shaklee (starter set): Youth Starter Set Vivix 2 botol Set Wellness Ayuh kita tengok satu per […]

Cara Berpencen Dengan Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Shaklee pun ada pencen ke? Ya ada tau awak.  Awak bayangkan ya. Awak kerja di pejabat selama bertahun-tahun. Jawatan awak tu adakah boleh diwarisi? Tak boleh kan? Artikel ini saya nak cerita tentang cara berpencen dengan Shaklee. Recurring Income Dari Shaklee Shaklee ni saya boleh katakan ianya sebagai Recurring income (bukan passive income lagi sebab […]

Apakah Projek Reverse Aging

reverse aging shaklee

Assalamualaikum semua! Dan salam sejahtera. Baru-baru ini saya perkenalkan projek sulung saya iaitu projek Reverse Aging dan saya nak cerita disini bagaimana projek ini bantu beri anda peluang buat duit hari-hari. Apakah Projek Reverse Aging? Reverse bermaksud mengembalikan, macam kita reverse kereta, ia bawa kita ke belakang. Aging pula bermaksud penuaan. Gabungan perkataan ini bermaksud […]

Road To Master Coordinator: Kini Bergelar Senior Coordinator

Be my next Super Star

Pejam celik pejam celik, sudah 7 tahun saya bertapak dalam bisnes Shaklee. Sepanjang 7 tahun mesti banyak cabaran dan ujian, namun saya pilih untuk terus bertahan. Untuk menjadi Master Coordinator atau rank tertinggi dalam Shaklee, mesti rasa dulu rank-rank lain. Rank-rank dalam Shaklee ada 7: Supervisor – saya dapat pada tahun 2014 Senior Supervisor – […]

Buat Duit Kepuk-kepuk Dengan Blog

buat duit dari blog

Blog boleh buat duit! Pengalaman saya selama 6 tahun bisnes Shaklee blog adalah medium utama bisnes. Bagi orang yang pemalu macam saya disamping sibuk dengan urusan harian, blog lah jadi talian hayat dan permulaan bisnes. Sebenarnya ramai orang pandai berblog. Biasanya mereka bermula dengan hobi dan suka menulis, dari hobi blog boleh dijadikan pendapatan pasif […]

Pengedar Shaklee Kuala Berang

pengedar shaklee kuala berang kuala terenggan

Berita baik kepada semua warga Kuala Berang dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Kuala Berang, Ajil, Tasik Kenyir, UITM Kuala Berang, Wakaf Tapai dan Kemaman. Jadi siapa yang cari stokis Shaklee Terengganu […]