Tag Archives: youth shaklee

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

By | 23 April 2018

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik untuk naikkan muka… Read More »

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

By | 12 April 2018

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus KKM dan berkesan.… Read More »

Ramuan Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit

By | 29 January 2018

Saya nak bagi korang mengigau dengan Youth Skincare ni. Yang nak masuk Malaysia ni ada 6 produk. Setiap produk YOUTH dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan. Yelah, bila umur bertambah, banyak sel rosak, sel mati termasuk sel kulit Kita. Collagen berkurangan, kulit kurang anjal, muncul garis-garis halus (itulah kedut!). Kalau Tak caya Cuba cubit pipi anak. Lainkan keanjalan kulit depa dengan… Read More »

10 Tahun Lebih Muda Dengan #YouthSkinCare

By | 22 January 2018

Ni overclaim ke apa? Masa mula-mula diperkenalkan, tertanya juga, betul ke? Apa buktinya? Ada satu sesi diadakan bersama para masters di mana Ketua Pakar Nutrisi Shaklee memberitahu berhubung 10 tahun lebih muda dengan Youth Skin Care. Skin Age Index Sejenis ujian yang diberi nama SKIN AGE INDEX di jalankan oleh Pakar kulit (Skin Expert) buat ujian ke atas… Read More »