Call nowWhatsapp

Tag Archives: vitamin c shaklee

Rawatan Menggunakan Vitamin C Untuk Covid-19, Satu Kejayaan

Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun terutama bagi pesakit kronik seperti diabetes

Sebelum ini saya ada tulis beberapa artikel berkenaan corona virus Covid-19 yang mana boleh diperlahankan menggunakan rawatan tradisional vitamin C. Untuk pengetahuan pembaca, di China, Taiwan dan Korea, beberapa buah hospital di sana telah menjadi pusat rawatan vitamin C (clinical test) mengikut maklumat Dr Andrew Saul di bawah: Jadi ada hasilnya tak? Inilah artikel yang […]

Adakah Vitamin C Selamat Dan Berkesan?

Keistimewaan Teknologi Sustained Release Vita C SR Plus

Semenjak isu corona virus, ramai yang semakin cakna bab pengambilan vitamin C. Adakah betul-betul berkesan, dan sejauh mana ianya selamat diamalkan? Jadi saya jawab persoalan kritis ini secara akademik: FAQ Vitamin C 1. Soalan: Vitamin C hanya merupakan antioksida bukannya bunuh kuman. Jawapan: Sudah banyak kajian saintifik sejak zaman world war lagi mengenai sifat bunuh […]

Virus #C***naVirus Pada Tombol Pintu

Virus corona pada pintu

Update terbaru mengenai C***navirus #2019nCoV, saintis temui virus di tombol pintu rumah pesakit di China dan juga dalam najis pesakit 2019-nCoV ini di Amerika. Virus #C***naVirus Di Luar Badan Manusia Ini satu penemuan yang menunjukkan virus 2019-nCoV ini boleh survive di luar badan manusia dan itu boleh jadi sumber jangkitan. Ini juga menunjukkan virus ini […]

Vitamin C Melindungi Daripada C***navirus

Virus corona baru ditemui dan belum ada kaedah rawatan spesifik

Selepas outbreak Influenza awal tahun ini, satu lagi virus yang mula menjadi kerisauan seluruh dunia iaitu C***na virus. Termasuk negara kita, setakat ini negara-negara seperti Amerika, Jepun dan Korea mempunyai kes jangkitan C***navirus. Semua negara berhati-hati untuk membendung virus ini supaya tidak memasuki negara. Di sini kami kongsikan info mengenai C***navirus, apa itu C***navirus, simptom tanda-tanda dan […]

Promosi Shaklee Februari 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018. Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing. Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing. Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita. Saya nak […]

Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

Promosi Shaklee April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan? Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda. Tawaran Menarik April 2016 […]