Call nowWhatsapp

Tag Archives: minyak ikan terbaik

5 Tips Memilih Minyak Ikan Terbaik Dari Pandangan Doktor

Omega Guard adalah asid lemak omega 3 yang diperlukan oleh semua peringkat usia

2 tahun lalu ada seorang doktor berkongsi maklumat bagaimana memilih minyak ikan terbaik. Jadi saya kongsikan pandangan beliau di sini sebahagiannya. Apakah Minyak Ikan Kenapa anda cari minyak ikan? Minyak ikan dahulunya dikenali sebagai Vitamin F. Tapi disebabkan pentingnya minyak ikan, maka vitamin F dibuang dan minyak ikan Omega 3 dijadikan sebagai nutrisi utama sepertimana […]

5 Tips Memilih Minyak Ikan Terbaik

5 Tips Memilih Minyak Ikan Terbaik

Minyak ikan memang popular kan, terutama sebagai suplemen anak-anak. Saya kenal minyak ikan pun sebab saya carikan untuk anak-anak dulu (sekitar 5 tahun lalu). Macam-macam yang saya cuba, dari yang liquid hingga ke softgel. Mana yang susah diamalkan, mudah diamalkan dan macam-macam lagi. Artikel kali ini saya ingin kongsikan kepada anda 5 tips mudah untuk […]

Minyak Ikan Bantu Mengurangkan Gejala Autism

Minyak ikan membantu mengurangkan gejala autisme

Minyak Ikan Bantu Mengurangkan Gejala Autism Sebelum ini ada juga saya kongsikan beberapa suplemen yang sesuai untuk anak-anak mengalami masalah autisme, ADHD dan lain-lain bagi kanak-kanak istimewa. Namun perkongsian kali ini saya ingin sebutkan berkenaan bagaimana minyak ikan membantu mengurangkan gejala autisme. Apakah Autisme Autisme adalah gangguan neurologi yang didiagnosis pada kanak-kanak dan mempunyai ciri-ciri […]

Kepentingan EPA dan DHA Kepada Kesihatan Otak

Omega Guard Memberikan khasiat minyak ikan tulen dan semulajadi

Disebabkan bulan ini bulan promosi Omega Guard, saya ingin bawakan maklumat berkenaan kepentingan ramuan dalam minyak ikan. Ramai yang tahu berkenaan EPA dan DHA kan, ramai yang suka beli minyak ikan. Tapi mungkin ramai belum tahu apa fungsi EPA dan DHA kepada kesihatan otak kita. Sumber terbaik EPA dan DHA ialah ikan air sejuk seperti […]

Promosi Berganda Minyak Ikan Omega Guard

Omega Guard membantu menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga

Macam ini hari-hari saya tulis pasal promosi Shaklee ni, di kala orang lain menaikkan harga, Shaklee turunkan harga. Mestilah best. Ini pasal promosi berganda pulak, minyak ikan popular Omega Guard. Saya memang mesti ada Omega Guard di rumah. Untuk anak-anak, saya dan mama dan abah. Minyak Ikan Omega Guard Untuk Anak-anak Anak-anak saya memang sudah […]

Minyak ikan vs Minyak Hati Ikan

Minyak Ikan terbaik dunia untuk kanak-kanak pintar

Susah ni nak buat pilihan, anda pernah dengar tentang cod liver oil kan? Itu maknanya minyak hati ikan kod. Apa beza minyak ikan dan minyak hati ikan ni? Dulu masa misi pencarian minyak ikan untuk anak-anak saya (3 tahun lalu), saya pun confuse dah yang mana sepatutnya menjadi pilihan. Tapi sebab minyak hati ikan juga […]