Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Bagi menceriakan lagi hujung tahun ni, saya nak buat contest komen terbanyak di blog saya ni http://vitamin-cerdik.com Kenapa anda perlu sertai Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com Hadiah contest ni memang lumayan. Nilai keseluruhan adalah hampir rm1000! Disember 2018: Youth Moisturiser SPF 50 Januari 2019: Youth Night Cream (Light or […]

Cara Berpencen Dengan Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Shaklee pun ada pencen ke? Ya ada tau awak.  Awak bayangkan ya. Awak kerja di pejabat selama bertahun-tahun. Jawatan awak tu adakah boleh diwarisi? Tak boleh kan? Artikel ini saya nak cerita tentang cara berpencen dengan Shaklee. Recurring Income Dari Shaklee Shaklee ni saya boleh katakan ianya sebagai Recurring income (bukan passive income lagi sebab […]

Apakah Projek Reverse Aging

reverse aging shaklee

Assalamualaikum semua! Dan salam sejahtera. Baru-baru ini saya perkenalkan projek sulung saya iaitu projek Reverse Aging dan saya nak cerita disini bagaimana projek ini bantu beri anda peluang buat duit hari-hari. Apakah Projek Reverse Aging? Reverse bermaksud mengembalikan, macam kita reverse kereta, ia bawa kita ke belakang. Aging pula bermaksud penuaan. Gabungan perkataan ini bermaksud […]

Road To Master Coordinator: Kini Bergelar Senior Coordinator

Be my next Super Star

Pejam celik pejam celik, sudah 7 tahun saya bertapak dalam bisnes Shaklee. Sepanjang 7 tahun mesti banyak cabaran dan ujian, namun saya pilih untuk terus bertahan. Untuk menjadi Master Coordinator atau rank tertinggi dalam Shaklee, mesti rasa dulu rank-rank lain. Rank-rank dalam Shaklee ada 7: Supervisor – saya dapat pada tahun 2014 Senior Supervisor – […]

Kanser Disebabkan oleh Toksin dalam Produk Pembersihan Rumah

bahan kimia toksik produk cucian

Profesor Anne Steinemann dari University of Washington (UW) di A.S. telah mengkaji kesan aroma sintetik pada kesihatan. Dia menjadi tertarik dengan masalah apabila orang mula mencadangkan kepadanya bahawa penyegar udara di dalam tandas awam dan wangian yang datang dari pakaian dan produk pembersihan membuat mereka sakit. . Melalui beberapa kajian selama beberapa tahun, Steinemann dan […]

Cara Terbaik Kembalikan Fungsi Buah Pinggang

kembalikan fungsi buah pinggang vivix

Kini, lebih ramai pesakit buah pinggang  BERJAYA TURUNKAN PARAS KREATININ DAN MEMBAIKI SEL BUAH PINGGANG DENGAN SELAMAT Tiada lagi masalah kencing berbuih, kencing berdarah, tiada lagi masalah bengkak kaki dan mata, tiada lagi masalah sukar tidur dan kejang otot 99% berkesan Tahukah anda? 90% pesakit buah pinggang tidak tahu buah pinggang mereka bermasalah Walaupun badan […]

8 Nutrisi Bantu Cegah Kanser

“Bulan Kesedaran Kanser Payudara” telah berakhir Oktober lalu, tetapi itu tidak bermakna isu kanser kita boleh lupakan terus. Menurut Institut Kanser Kebangsaan, kanser payudara kini menjejaskan satu daripada 20 wanita di negara kita. Satu cara mudah untuk mencegah kanser adalah memastikan anda tidak kekurangan nutrisi, dan mendapat cukup vitamin dan mineral penting setiap hari. . […]

Shaklee Youth Skincare Harga dan Review

Diam tak diam dah nak masuk seminggu Youth Shaklee diperkenalkan kepada kita di Malaysia. Jadi artikel ni lebih kepada review dan harga Youth Skincare. Tentu korang sendiri teruja nak ambil tahu kan. Review Youth Shaklee Skincare Di bawah adalah antara review yang diperolehi oleh pengguna Youth skincare. Ada yang lebih sebulan pakai. Ini disebabkan Shaklee […]

6 Cara Suplemen Resveratrol Cegah Kanser

cegah kanser vivix shaklee

Zaman sekarang ni kanser dah macam selesema. Sana sini kita dengar orang dapat kanser. Setiap hari kita dengar orang meninggal disebabkan kanser. Gerun kan? Memang gerun, takut semua ada. Tapi gerun atau takut sahaja tak bermakna tanpa tindakan. Apa tindakan kita? Pada saya, saya buat segala yang boleh untuk cegah kanser. Antaranya pengambilan Vivix. Vivix […]

Kelebihan Youth Skincare Untuk Semua Jenis Kulit

kelas skincare youth jana pendapatan

Suka la sembang pasal Youth skincare ni. Bila cakap pasal Youth skincare, saya suka cakap pada semua produk sekali. Sebab saya memang gunakan kesemua mereka. Sekarang ni dah 8 bulan lebih saya gunakan Youth Shaklee ni, banyak sangat perubahan ketara. Jadi dalam artikel ni saya nak share kelebihan Youth Skincare untuk semua jenis kulit. Antara […]