Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Penutup Cycle 2021 Yang Gemilang

MAF Empire dan Mac 2021

Penutup cycle 2020/2021 Alhamdulillah untuk closing cemerlang team MAF Empire untuk Mac 2021. Sejumlah hampir 60 orang layak bonus, berbanding 46 orang pada bulan Februari 2021. Pembukaan cycle April pasti jauh lebih hebat. Tahniah buat semua atas kejayaan anda semua! Saya bangga sangat dengan kalian. Bukan soal berapa bonus dan apa rank yang anda dapat […]

Usaha dan Struggle Adalah Perkara Diredhai Allah

Usaha konsep rezeki

Usaha adalah salah satu daripada 14 amalan murah rezeki “Bekerjalah kamu, Maka Allah dan Rasul-Nya serta orang-orang mukmin akan melihat pekerjaanmu itu, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) yang mengetahui akan yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakan-Nya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.” (Q.S At-Taubah [09:105] Surat At Taubah ayat 105 ini memerintahkan […]

Recognition #MAFEmpire January 2021

pencapaian shaklee januari 2021

Pencapaian #MAFEmpire January 2021 Alhamdulillah syukur dan saya happy sangat dengan kejayaan team pada bulan lalu Effective leaders mengukuh Penerima bonus 5% bertambah 15% Penerima bonus 8% bertambah 21% Penerima bonus 11% bertambah 80% Penerima bonus 14% pun ada MasyaAllah saya happy dan bersyukur dengan improvement yang sangat baik dengan bertambahnya keberlimpahan yang diperolehi oleh […]

Shaklee bisnes yang boleh diwarisi

rumah ladang roger barnett

Selalu orang sebut Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi. Tapi apa signifikan nya? Baca perkongsian saya dibawah. Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi Kalau kita kerja yang biasa tu, jawatan kita contohnya sebagai Manager, atau Executive, atau Vice President, kalau kita meninggal ketika service, company akan cari orang lain untuk gantikan kita. Tak kira betapa […]

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

PKP datang lagi, kali ni mungkin lama nak landaikan. Bagaimanapun, berikut saya kongsikan 10 tips bagaimana nak mula bisnes di era pendamik. 10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik Cari bisnes online. Cari bisnes online. Yang boleh buat dari rumah. Kita tahu kita ada limitation bergerak. Jadi yang terbaik adalah bisnes atas talian Bisnes yang […]

10% Bonus Shaklee Untuk Raikan Diri

raikan kejayaan shaklee

AlhamdulillahAlhamdulillahAlhamdulillah Menyoroti kejayaan tahun #2020OurGreatestYear memang great, memang terbaik tahun lalu bagi kami di #mafempire. Sales lebih rm600ribu, berjaya hasilkan coordinator, penerima car bonus dan beberapa orang lagi leaders baru, satu kejayaan besar buat saya dan team, masyaAllah, itulah Allah, Maha Sangat Baik. Tahun lalu sangat getir sebenarnya. Banyak pengalaman, banyak pengorbanan dilakukan untuk survive […]

Tulis Impian Adalah Satu Cara Mencapai Impian Kita

Tulis Target Shaklee

Dah tengok video saya tadi tentang writing down your own goals? Jemput tengok ya Sekarang dalam bentuk penulisan. Selalu lah kan upline atau mentor suruh kita tulis our own goals. Ada yang tulis Ada yang tak tulis Ada yang tulis tapi menggunakan henfon atau notebook (bukan tulis namanya ni, sbb kita hanya taip) Tetapi apa […]

PG Mall Promosi KBBM, Public Bank, Maybank QRPay, Huawei & Oppo

PG Mall

Baru-baru ini Majlis Keselamatan Negara (MKN) menghantar pesanan ringkas yang menggesa rakyat lebih mengutamakan pembelian melalui online. Trend online shopping ni akan berterusan kerana lebih mudah, cepat tanpa perlu keluar dari rumah. Semua sesi membeli belah pelbagai barangan hanya boleh dibuat di hujung jari. Ramai yang lagi teruja kalau shopping lepas dapat pula imbuhan dalam […]

Usaha Tangga Kejayaan

Tangga terpanjang di dunia

Dalam gambar ni ialah tangga paling panjang terletak di Pergunungan Nizen (Banjaran Alps juga) di Switzerland, tercatat rekod terpanjang dalam Guiness Book of Records. Panjangnya tangga ni adalah 3.5km. Fuh dah macam jalan terus, tapi rupanya tangga.Tangga dibuat sebabnya Pergunungan Nizen ni rupa bentuknya dah macam piramid. Jadi senanglah buat tangga terus. Sebab tu juga […]

The Rock Miliki Pendapatan rm400juta di tahun 2019

The Rock miliki pendapatan rm400 juta

“Pendapatan saya adalah RM400juta tahun lepas!”  Itulah yang dikatakan oleh The Rock.   Sejak saya kecil saya cukup berminat menonton wrestling WWE dan hingga kini suka dengan pelakon yang berpendapatan PALING TINGGI di Hollywood, The Rock.  Malam tadi saya menonton dokumentari beliau bagaimana kisahnya bermula dari seorang yang susah menjadi kejayaan hari ini. Salah satu perkongsiannya, beliau […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp