Call nowWhatsapp

3 Penjuru Income Dengan #JomDetoxJutawan

Selama 8 bulan run projek #JomDetoxJutawan ni, alhamdulillah ianya cukup bagus sebab akhirnya kita ada sesuatu yang kita boleh fokus dalam Shaklee.

Shaklee ada banyak produk, ada suplemen, ada produk penjagaan rumah, ada skincare. Suplemen sahaja pun ada puluh-puluh.

Jadi ada juga dikalangan mereka yang baru nak buat bisnes jadi pening, tak tau nak fokus mana. Ye la kan mereka orang baru, jadi masih baru dengan pelbagai produk Shaklee.

Jadi untuk memudahkan, kali ni senang sahaja. Kita hanya fokus projek #JomDetoxShaklee.

3 Penjuru Income

Melalui #JomDetoxShaklee ada keistimewaan yang lebih berbanding jika kita buat Shaklee secara rawak.

Ada 3 penjuru income utama iaitu:

  • Bonus Shaklee: bonus Shaklee sendiri ada 11 pintu. Jadi memang sangat besar
  • Fi **
  • Fi **

Jadi memang banyak sebenarnya kalau kita hanya fokus #JomDetoxShaklee. Yang ** sengaja buh gitu sebab rahsia kami. Hanya bisnes team kami sahaja tau apa yang ** tu.

Dengan program ni memang banyak sangatlah income boleh dapat, kalau fokus memang boleh dapat RM3500 minima.

Naik Supervisor Dengan #JomDetoxShaklee

Dekya ni adalah salah seorang leader saya. Nak lagi best, beliau naik melalui program #JomDetoxShaklee. Dengarkan komen beliau.

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

2 thoughts on “3 Penjuru Income Dengan #JomDetoxJutawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge