Call nowWhatsapp

5 Testimoni Gempak Jom Detox Jutawan

5 testimoni gempak jom detox jutawan

Dah banyak yang saya kongsikan berkenaan program #JomDetoxJutawan sebelum ini. Namun mungkin video di bawah akan memberikan anda suntikan semangat untuk sertai kami. Jom Detox Jutawan Telah Bantu Turunkan Hampir 2000kg! Selama lebih 7 kali sesi (sekarang dah 13 sesi), dengan peserta seramai 522 orang, kami telah dapat bantu turunkan sebanyak 1725.1 kg selama 8 […]

Kisah Kejayaan Saya Dalam Shaklee

Kisah Kejayaan Saya Dengan Shaklee

Pertamanya saya rasa bersyukur sangat kerana diketemukan atau dijodohkan dengan Shaklee. Kerana dengan mengenali Shaklee, berupaya ubah hidup saya, 360 degree juga. Kisah saya ni mungkin ada persamaan dengan kisah anda, kalau tak sama pun sipi-sipi mungkin ada sama dengan sesiapa. Masalah kita lebih kurang sama sahaja, kan? Ada satu quote yang saya baca daripada […]

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

Program detox Shaklee sebenarnya bukan program baru. Kali pertama ia telah diperkenalkan pada tahun 2016, saya pun adalah salah seorang peserta pilot program itu. Ramai orang cakap dengan saya, kalau detox Shaklee, taknak la join. Sebab mereka merujuk kepada program lama yang saya sendiri amat arif. Boleh baca banyak kisah program Detox Shaklee yang pernah […]

Peluang Bisnes Shaklee Dengan Income Unlimited: 3C

Peluang Bisnes Shaklee Dengan Income Unlimited: 3C Shaklee

Alhamdulillah saya dah 8 tahun sebagai pengedar dan pengguna Shaklee. Sempena tahun 2019 ni saya nak throwback subjek berkenaan peluang perniagaan Shaklee. Apa kelebihan bisnes Shaklee?Kenapa Shaklee patut jadi pilihan anda? Artikel ini memberikan penjelasannya. Cara Jadi Ahli Shaklee Untuk jadi ahli Shaklee ada 3 pilihan: 1. Berbayar Yuran Pendaftaran adalah sebanyak RM 65.00. Pos […]

3 Langkah Hentikan Craving Gula

ketagihan gula

Ramai orang kerap mengalami kecanduan gula. Pakar-pakar kesihatan percaya bahawa ini adalah salah satu sebab utama ia boleh menjadi sangat sukar untuk mengekalkan diet yang sihat. Cravings atau kecanduan gula didorong oleh keperluan otak anda untuk “hadiah” – bukan keperluan tubuh anda untuk makanan. Kalau sekadar ambik 1 gigitan dan stop, umpama nak manjakan diri, […]

Apa Yang Saya Dapat Dari Program Detox?

Jom Detox Jutawan

Posting ini adalah hasil pengalaman saya. Setelah saya lalui program detox sejak bulan Disember 2018 yang lalu, rasanya adalah 6 atau 7 kali saya buat detox sepanjang tempoh 10 bulan itu. Jadi tentu banyak pengalaman dan perubahan yang saya sendiri alami dalam tempoh 10 bulan ini, Dan rasanya dalam tempoh 10 bulan, banyak sangat perkara […]

Buah Pun Menggemukkan?

gula buah bahaya

Saya antara yang suka betul makan buah-buahan, terutama buah-buahan tempatan. Kalau sekali hadap makan tu, mesti banyak habis terutama buah dokong, rambutan dan lain-lain. Buah-buah seperti ciku, cempedak, durian lagilah saya suka. Tapi ramai yang tak tahu walaupun ia dikategorikan sebagai buah, bukan semua buah sesuai dengan semua orang. Gula putih atau sukrosa yang kita […]

6 Minit Sahaja Untuk Hari Yang Hebat

minda positif

Ramai orang selalu hadapi masalah sepanjang hari. Pagi-pagi lagi ada je yang tak kena. Dan ia berlarutan sepanjang hari. Tahu tak, dengan minda yang positif setiap pagi ia dapat mengubah keseluruhan hari anda. Dengarkan video berikut. Semoga hari anda hebat! Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan! Sila hubungi 012-2195919 atau […]

Timbang Berat Hari-hari Lebih Mudah Kuruskan Badan

Timbang setiap hari bantu kuruskan badan

Kita rancang untuk makan secara sihat kan? Mesti kita ada checklist. Rutin senaman? Tentu ada juga checklist.Tapi macamana kita jejak progress atau kemajuan semua rancangan kita? Bila kita nak kuruskan badan, sesetengah pendapat kata tak efek sangat kalau kita timbang hari-hari. Ada banyak pro and cons kalau kita timbang hari-hari. Salah satu kebaikannya adalah kita […]

Jom Detox Jutawan Kini Batch Ke 14

Jom Detox Jutawan

Alhamdulillah. Result dah keluar untuk Jom Detox 13.0 #LetsDetoxLAT. Yang bestnya kali ni, peserta super supportive laaa. Pakat excited dalam grup. Even peserta pun sangat energetic dan overwhelming. Result submission pulak 98%! Kiranya 39 orang yang join awalnya. 38 orang submit result. Alhamdulillah! Alhamdulillah syukur. Lebih dari 135 kilo kita buang. Juga lebih dari 254 […]