Call nowWhatsapp

Tag Archives: testimoni detox shaklee

Ustaz Turun 8.8kg Dalam Masa 12 Hari Dengan Jom Detox

suplemen untuk hati

Alhamdulillah batch terakhir #JomDetoxJutawan bagi tahun 2019 telah melabuhkan tirainya pada 15 Disember 2019 yang lalu. Artikel ini mungkin ringkas sahaja sebab saya cuma nak tunjukkan hasil dan feedback peserta sahaja. 12 Hari Bantu Turunkan Berat Sehingga 8.8kg Dari segi average, kami masih mengekalkan penurunan berat minima 3 kg, manakala dalam batch 20.0 kali ini […]

Pulihkan Ekzema, Kulit Lebih Sihat Dengan Detox

kulit cantik shaklee

Salah satu daripada hasil detox yang kami anjurkan #JomDetoxJutawan adalah mendapat kulit yang lebih sihat. Antara hasil mereka adalah: pulih dari masalah ekzema yang kulit bersisik, tiada lagi kulit kusam, kembali glowing awet muda Testimoni Jom Detox Shaklee Kulit Lebih Sihat, Pulihkan Ekzema Macam-macam hasilnya. Cuba tengok gambar berikut: Detox bagus juga untuk kesihatan kulit. […]

Geng Jejaka Dan Detox

Jom Detox Jutawan

Bukan saja wanita suka detox ni, geng lelaki pun suka detox tau. Ada yang setia berkali-kali join #JomDetoxJutawan sampai dapat berat ideal dah. Dalam artikel kali ni adalah sedikit ringkas dimana saya nak kongsikan dengan anda gambar-gambar peserta lelaki kami. Lelaki Pun Buat Detox Ada pelbagai sebab mereka ni buat detox, antaranya: Nak kuruskan badan […]

Detox Diabetes: Peranan Hati Dan Gula Dalam Darah

vivix reverse diabetes

Ada ramai juga peserta kami dalam #JomDetoxJutawan yang merupakan pesakit diabetes. While kami tidaklah mempromosikan dan menjanjikan untuk turunkan bacaan diabetes (sebab program kami lebih kepada program kuruskan badan, but of course its target kami adalah kesihatan), tetapi nampaknya ramai yang telah mula mendapatkan kesannya. Berjaya Turunkan Kadar Gula Dalam Darah Dalam Masa 12 Hari […]

Elakkan 3 Jenis Makanan Untuk Perut Kempis

Perut buncit atau boroi punca penyakit

Sebenarnya takde makanan yang betul-betul dapat berikan kita perut kempis. Tapi yang ada adalah kumpulan makanan yang mempromosikan penyimpanan lemak di perut, maka jika anda elakkan makanan ini, sekurang-kurangnya anda dapatlah kurangkan berat badan dan dapatkan perut kempis. Masalah Lemak Pada Perut Mendapatkan perut kempis memang idaman ramai orang. Nak nampak cantiklah katakan, tapi nak […]

Pulih Carpal Tunnel Sydrome dan Turun 10kg Dengan Detox Shaklee

carpal tunnel syndrome

Teruja juga saya nak cerita tentang masalah Carpal Tunnel Syndrome ni. Ada salah seorang peserta #JomDetoxJutawan pun rupanya ada alami masalah ni. Cuba dengarkan perkongsiannya dalam video berikut: Apakah Carpal Tunnel Syndrome? Carpal Tunnel Syndrome dalam perubatan mengatakan ialah lorong sempit yang mana terletak dibahagian telapak pergelangan tangan. Terowong ini melindungi saraf median di bahagian […]

6 Cara Menghidupkan Hormon Yang Membakar Lemak

6 hormon bakar lemak

Hormon memainkan peranan besar dalam bagaimana fungsi tubuh kita dan setiap satunya bertanggungjawab untuk tugas yang sangat khusus. Ada hormon yang membuat kita merasa lapar, yang lain sebaliknya. Ada yang memberitahu otak kita bahawa kita perlu menyimpan lemak sekiranya ada, ada pula yang memberikan kita isyarat untuk mula membakarnya seperti tidak ada esok. Teknik ini […]

Jom Detox Shaklee Bantu Pulihkan Masalah Hormon Wanita

Detox untuk kesihatan

Di negara kita zaman ni, ramai wanita alami masalah hormon. Banyak isu yang terlibat, antaranya: masalah dengan period: ada yang tak datang langsung, ada yang selalu datang tak berhenti, ada yang sekejap datang, sekejap tidak. masalah seperti endometriosis, cysts, dll Bila berdepan masalah sebegini, sebenarnya ia berpunca daripada masalah hormon. Hormon yang terlibat pula bukan […]

Makan Lemak Untuk Kuruskan Badan

makan lemak untuk buang lemak

Apabila orang memulakan diet, naluri pertama mereka biasanya nak buang lemak. Walaupun lemak boleh menyumbang kepada peningkatan berat badan, terdapat jenis lemak yang baik yang harus anda ambil dalam diet anda. Lemak adalah penting untuk banyak proses tubuh, dan badan anda sebenarnya memerlukan lemak untuk bertahan hidup. Lemak yang sihat adalah blok bangunan otak kita, […]

Turun 20kg Dalam Masa 5 Bulan

Turunkan 20kg dalam masa 5 bulan

Lama betul saya tak update blog. Memang sibuk juga sebulan 2 ni, langsung tak sempat nak jengah blog. Apa khabar semua? Post saya hari ni tak panjang, cuma sekadar mahu update diri saya yang ramai yang tahu saya buat projek #JomDetox untuk sihat dan kuruskan badan. Jadi apa update saya? Turun 20kg dalam masa 5 […]