Call nowWhatsapp

Category Archives: Coach dan Mentor Shaklee

Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee

Cara buat rm2000 sebulan dengan bisnes shaklee

Tempohari saya ada kongsikan bagaimana bisnes Shaklee boleh dijadikan side income atau pendapatan sepenuhnya untuk anda. Hari ini saya nak kongsikan dengan cara anda jana RM2000 daripada Shaklee apabila anda berbisnes dengan Shaklee. Cara Jadi Ahli Shaklee Saya ada kongsikan Cara Jadi Ahli Shaklee sebelum ini yang mana ada 3 pilihan. Bayar yuran RM65 dan […]

Tips Bisnes Online Untuk Pengedar Shaklee

Tips Bisnes Online Untuk Pengedar Shaklee

Zaman sekarang ni bisnes online jadi sangat popular, mudah dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Semuanya dihujung jari sahaja. Berbeza sangat dengan kedai fizikal yang: memerlukan kita berada di kedai yang mana menyukarkan mak-mak yang kebanyakannya nak berada di rumah sambil uruskan anak-anak tinggi modal antaranya perlu termasuk sewa kedai, bil-bil, gaji pekerja dan lain-lain Walaupun […]

6 Minit Sahaja Untuk Hari Yang Hebat

minda positif

Ramai orang selalu hadapi masalah sepanjang hari. Pagi-pagi lagi ada je yang tak kena. Dan ia berlarutan sepanjang hari. Tahu tak, dengan minda yang positif setiap pagi ia dapat mengubah keseluruhan hari anda. Dengarkan video berikut. Semoga hari anda hebat! Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan! Sila hubungi 012-2195919 atau […]

3 Penjuru Income Dengan #JomDetoxJutawan

Selama 8 bulan run projek #JomDetoxJutawan ni, alhamdulillah ianya cukup bagus sebab akhirnya kita ada sesuatu yang kita boleh fokus dalam Shaklee. Shaklee ada banyak produk, ada suplemen, ada produk penjagaan rumah, ada skincare. Suplemen sahaja pun ada puluh-puluh. Jadi ada juga dikalangan mereka yang baru nak buat bisnes jadi pening, tak tau nak fokus […]

Nak Bisnes Shaklee, Tapi Dah Terlambat Ke?

cara bisnes shaklee sampai jadi

“Saya nak buat bisnes, tapi macam dah terlambat! Yelah. Coach Anah dah buat bisnes 8 tahun. Jadi macam dah lambat sangat je, kalau sekarang saya baru nak join” . Ada yang rasa macam tu? Baru-baru ini mentor dan upline saya ke Shaklee Global Conference di Las Vegas. Rasa kagum sangat sebab pernyataan AGE IS JUST […]

Jutawan Reborn

Be my next Super Star

Cemana saya nak tulis ya, I am full of excitement! Saya bukan keturunan Shaklee yang biasa-biasa, upline saya pernah DUA KALI PRESIDENTIAL MASTER!!! Semalam saya tengok balik video moyang Shaklee saya, Master Laila Mukhtar Entah kenapa meremang. Goose bumps! Beliau seorang engineer berpendapatan RM5000 sebulan. Apa lah sangat bonus shaklee RM31 pada ketika itu? Nak […]

#JomDetox Ada Coaches Berpengalaman dan Certified

Mungkin ada yang bertanya, kami ada ramai sangat Coach yan berpengalaman dalam program #JomDetox. Adakah mereka ini certified Coach? #JomDetox Certified Coaches Ya memang kami semua adalah certified coaches. Mendapat latihan berterusan daripada Nutritionist Shaklee Mendapat latihan daripada GLC Team Jadi janganlah risau bab coaches, insyaAllah masing-masing walaupun dengan pengalaman dan ilmu berbeza, kami tetap […]

2019 Tahun Bisnes Berkembang

Saya komited untuk lebih berjaya di tahun 2019

Alhamdulillah dah seminggu kita di bulan Januari, di tahun baru 2019. Anak-anak pun dah selesa ke sekolah. Urusan bisnes berjalan sebagaimana yang kita mahukan. Entry kali ini saya ingin buat sorotan tentang bagaimana saya bina legasi bisnes saya, MAF Empire yang semakin maju sekarang. Segalanya bermula dengan impian Ya, betul. Segalanya bermula dengan impian. Saya […]

Cara Bisnes Shaklee Dengan Produk Murah

jom shaklee promo keahlian shaklee

Saya tahu ramai juga yang risau nak buat bisnes Shaklee sebab harga produk kebanyakannya mahal-mahal. Saya tak naklah sembang bab mahal, berbaloi, kualiti semua tu. Sebab saya tahu, memang ramai yang kurang mampu dan ramai juga yang kurang cakna bab kesihatan. Jadi walaupun harga produk beliau mampu beli, tapi sebab tak cakna hal kesihatan, vitamin […]

Throwback 2018, Vision Board 2019

Throwback 2018, dan vision board 2019

Tahun 2018 telahpun melabuhkan tirai, banyak perkara best tahun lalu yang berlaku pada diri saya. Sesekali kita nak throwback, apa salahnya kan. Jom kita tengok sorotan tahun 2018 yang berlaku bagi diri saya, ada banyak lagi tapi tak ingat. 2018 Tahun Terbaik Buat Saya Tahun 2018 tentu jadi tahun yang terbaik buat saya. Sebab apa? […]