Call nowWhatsapp

Category Archives: Testimoni Kencing Manis Diabetes

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis / Diabetes

Cara perbaiki tahap diabetes kencing manis

Ada beberapa testimoni Vivix Shaklee bagi mereka yang menderita penyakit kencing manis atau diabetes. Apa yang saya kongsikan ini adalah pengalaman customer saya sendiri. Bagaimanapun sebelum tu, ayuh lihat bagaimana kencing manis ini dapat membahayakan kita. Bagaimana Vivix Shaklee membantu mengawal penyakit diabetes. Vivix Shaklee bukanlah ubat kencing manis. Tetapi Vivix adalah minuman botani tulen […]

Vivix Shaklee: Kelebihan, Fungsi, Kajian Klinikal dan Testimoni

Rahsia awet muda dengan vivix

Vivix Shaklee: Kelebihan, Fungsi, Kajian Klinikal dan Testimoni Dalam artikel ini saya berkongsi dengan anda segala yang anda perlu tahu berkenaan Vivix Shaklee seperti kelebihan, fungsi, kajian klinikal. testimoni dan mengapa Vivix Shaklee perlu menjadi pilihan anda. Artikel ini memang agak panjang kerana banyak maklumat berkaitan Vivix Shaklee yang ingin saya kongsikan dengan anda. Apakah […]

Luka Diabetes Bernanah Sembuh Dengan Vivix

Luka Diabetes Bernanah Sembuh Dengan Vivix Baru-baru ini saya ada hadiri kelas berkenaan Diabetes, “Life without Diabetes” di Hotel Sri Petaling. Kelas dikendalikan oleh seorang doktor pakar sendiri. Dari kelas itu baru saya sedari, rupanya luka diabetes merupakan satu tahap yang serius yang mahu dielakkan oleh doktor daripada berlaku kepada pesakit. Apakah Luka Diabetes atau […]

30 Tahun Diabetes Akhirnya Ibu Kembali Sihat

Kisah Benar Seorang Ibu Dengan 30 Tahun Diabetes Kembali Sihat

Semalam ada SID dalam grup kami kongsikan berkenaan ibunya yang kini pulih daripada penderitaan diabetes selama 30 tahun. Bila sudah lama sakit, samalah juga dengan mak saya, sampai kata “sakit dah lama, mana boleh baik”. Nampak sudah putus asa. Doktor sendiri pun kata diabetes memang takkan pulih. Akibat diabetes, ibunya sebenarnya ada amputasi atau kaki diabetes. […]

2 Tahun Ambil Vivix Kini Diabetes Beransur Pulih

resveratrol bantu tangani diabetes kencing manis

Kagum sebenarnya dengan testimoni yang satu ini. Tengok testimoni ini daripada seorang rakan SID. Pada umur 85 tahun, selalunya orang memang putus harap dah. Yelah umur 85, jarang yang usahakan untuk ambil suplemen. Makan sajalah ubat yang doktor bagi. Tapi bagi seorang cucu, tetap ikhtiar dengan Shaklee. 2 Tahun Ambil Vivix Kini Diabetes Beransur Pulih […]

Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu

7 Cara Resveratrol Penawar Kencing Manis Diabetes

Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu Teruja juga saya hendak kongsikan testimoni seorang customer saya ini. Jom ketahui bagaimana turunkan paras gula dengan Vivix. Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu Satu hari kak z hubungi saya. Mula-mula dia usha Collagen Powder, disebabkan bulan lepas promosi Collagen Powder. Katanya untuk kulit cantik. Tapi […]

Ingin cegah atau kawal diabetes? Takut kaki dipotong?

  Kira-kira 8.3% dari orang dewasa di Malaysia menghidap diabetes, dan kebanyakannya diabetes type 2. Diabetes jenis ini dikatakan bersifat keturunan, yakni bila ibu bapa ada menghidap diabetes, anak-anaknya mempunyai risiko sehingga 80% untuk turut menghidapnya. Anda atau orang tersayang anda menghidap diabetes? Tak kiralah samada suami atau isteri atau abang atau kakak atau ibu […]

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com