Call nowWhatsapp

Tag Archives: bisnes shaklee

Jatuh dan bangun dalam bisnes, hanya yang bertahan akan menikmati kemanisan

Shaklee Business builder Raihanah

Perhatian kepada semua yang nak tambah income dengan Shaklee, insyaAllah ada usaha, ada tekad, mindset yang betul, income 4, 5 atau 6 angka pasti jadi milik anda! Hubungi saya sekarang untuk saya bantu! Inilah dia saya kongsikan income saya untuk tempoh 4 tahun. Of courselah income ni turun naik, inilah namanya bonus. Tak statik. Iman […]

Penutup Cycle 2021 Yang Gemilang

MAF Empire dan Mac 2021

Penutup cycle 2020/2021 Alhamdulillah untuk closing cemerlang team MAF Empire untuk Mac 2021. Sejumlah hampir 60 orang layak bonus, berbanding 46 orang pada bulan Februari 2021. Pembukaan cycle April pasti jauh lebih hebat. Tahniah buat semua atas kejayaan anda semua! Saya bangga sangat dengan kalian. Bukan soal berapa bonus dan apa rank yang anda dapat […]

Usaha dan Struggle Adalah Perkara Diredhai Allah

Usaha konsep rezeki

Usaha adalah salah satu daripada 14 amalan murah rezeki “Bekerjalah kamu, Maka Allah dan Rasul-Nya serta orang-orang mukmin akan melihat pekerjaanmu itu, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) yang mengetahui akan yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakan-Nya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.” (Q.S At-Taubah [09:105] Surat At Taubah ayat 105 ini memerintahkan […]

Recognition #MAFEmpire January 2021

pencapaian shaklee januari 2021

Pencapaian #MAFEmpire January 2021 Alhamdulillah syukur dan saya happy sangat dengan kejayaan team pada bulan lalu Effective leaders mengukuh Penerima bonus 5% bertambah 15% Penerima bonus 8% bertambah 21% Penerima bonus 11% bertambah 80% Penerima bonus 14% pun ada MasyaAllah saya happy dan bersyukur dengan improvement yang sangat baik dengan bertambahnya keberlimpahan yang diperolehi oleh […]

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

PKP datang lagi, kali ni mungkin lama nak landaikan. Bagaimanapun, berikut saya kongsikan 10 tips bagaimana nak mula bisnes di era pendamik. 10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik Cari bisnes online. Cari bisnes online. Yang boleh buat dari rumah. Kita tahu kita ada limitation bergerak. Jadi yang terbaik adalah bisnes atas talian Bisnes yang […]

Tulis Impian Adalah Satu Cara Mencapai Impian Kita

Tulis Target Shaklee

Dah tengok video saya tadi tentang writing down your own goals? Jemput tengok ya Sekarang dalam bentuk penulisan. Selalu lah kan upline atau mentor suruh kita tulis our own goals. Ada yang tulis Ada yang tak tulis Ada yang tulis tapi menggunakan henfon atau notebook (bukan tulis namanya ni, sbb kita hanya taip) Tetapi apa […]

The Rock Miliki Pendapatan rm400juta di tahun 2019

The Rock miliki pendapatan rm400 juta

“Pendapatan saya adalah RM400juta tahun lepas!”  Itulah yang dikatakan oleh The Rock.   Sejak saya kecil saya cukup berminat menonton wrestling WWE dan hingga kini suka dengan pelakon yang berpendapatan PALING TINGGI di Hollywood, The Rock.  Malam tadi saya menonton dokumentari beliau bagaimana kisahnya bermula dari seorang yang susah menjadi kejayaan hari ini. Salah satu perkongsiannya, beliau […]

Jualan Bulanan Shaklee Terus Melonjak

Best kan dapat pendapatan begini dalam masa sebulan?

Alhamdulillah sudah berlalu bulan Ogos 2020. Ini bermakna sudah 5 bulan berlalu sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan sejak 18 Mac 2020 yang lalu gara-gara wabak Cov-19. Apa yang menarik ialah, saya ingin memberikan data berikut kepada anda. Jualan Bulanan Shaklee Malaysia Terus Melonjak Prestasi terbaik Shaklee Malaysia direkodkan pada Mac 2014 bilamana dapat membuat […]

Review Frozen 2, Untuk Bisnes Shaklee

frozen 2 review

Disebabkan terpengaruh dengan ‘bad review’ movie Frozen 2, saya tak teringin nak tengok pun (saya suka tengok movie as one of my motivation source). Review yang viral tu mengatakan bahawan Frozen 2 tak lebih dari kisah cinta menggatal Anna & Kristoff semata-mata. Tak ada value. Saya ni kalau benda takde value malas lah saya nak […]

Projek Buat Duit Dengan Shaklee Kini Kembali!

bisnes Shaklee tsunami

Mengambil semangat wave Shaklee tengah tinggi, kini kami di MAF Empire juga mengambil inisiatif untuk melancarkan Projek Buat Duit lagi kali ini. Tahun 2018 lagi kami pernah buat Projek Buat Duit dan hasilnya memang ramai betul yang rank up dan pemegang pendapatan 4 dan 5 angka pada ketika itu. Setiap tahun pun kami repeat buat […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp