Call nowWhatsapp

Tag Archives: bisnes shaklee

Shaklee Living Proof: Sihat dan Kaya di Usia Emas`

Shaklee prove it

Ramai yang tahu, team Shaklee kami, baru saja balik dari menghadiri Shaklee Global Conference di Las Vegas, Nevada, USA.  Saya sangat teruja dengan pengalaman mereka bertemu dengan begitu ramai Shaklee families yang telah consume produk Shaklee dan juga menjalankan bisnes selama lebih daripada 30 tahun! Ramainye million dollar earners di kalangan business leaders Shaklee di […]

Nak Bisnes Shaklee, Tapi Dah Terlambat Ke?

cara bisnes shaklee sampai jadi

“Saya nak buat bisnes, tapi macam dah terlambat! Yelah. Coach Anah dah buat bisnes 8 tahun. Jadi macam dah lambat sangat je, kalau sekarang saya baru nak join” . Ada yang rasa macam tu? Baru-baru ini mentor dan upline saya ke Shaklee Global Conference di Las Vegas. Rasa kagum sangat sebab pernyataan AGE IS JUST […]

Jutawan Reborn

Be my next Super Star

Cemana saya nak tulis ya, I am full of excitement! Saya bukan keturunan Shaklee yang biasa-biasa, upline saya pernah DUA KALI PRESIDENTIAL MASTER!!! Semalam saya tengok balik video moyang Shaklee saya, Master Laila Mukhtar Entah kenapa meremang. Goose bumps! Beliau seorang engineer berpendapatan RM5000 sebulan. Apa lah sangat bonus shaklee RM31 pada ketika itu? Nak […]

Kisah Kejayaan Yang Menusuk Kalbu Dengan Bisnes Shaklee

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

Sebelum ini saya banyak berkongsi perihal bisnes Shaklee dan peluang yang banyak padanya betul? Tapi tentu ada yang tertanya-tanya adakah berbaloi buat bisnes Shaklee, ada bukti ke? Jadi artikel ini adalah berkenaan kisah kejayaan mereka yang telah buat bisnes Shaklee, malah masih lagi melakukannya walaupun telah masuk berpuluh tahun. Peluang dalam Shaklee Shaklee menawarkan terlalu […]

Jom Buat Duit Dengan Shaklee

Projek buat duit ni sebenarnya dah 3 bulan saya jalankan. Memang saya sendiri suka. Suka sebab saya mampu bantu lebih ramai orang untuk dapat extra income. 3 bulan kejayaan dengan Projek Buat Duit Apa antara kejayaan dalam 3 bulan dengan projek ini? Antaranya: 1. Jumlah sales kumpulan bertambah 2. Bilangan pengedar yang naik rank bertambah […]

Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

Tahun 2018 datang dengan berita baik. Pertamanya saya dah cukup point untuk 1 tiket incentive trip ke Bangkok. Saya berharap sempat buat 1 lagi tiket atau 1 tiket antarabangsa. Kedua, sekali lagi saya dijemput hadiri Business Leader National Conference 2018 (BLNC2018). Kali ini saya tidak lagi keseorangan, bahkan saya berjaya bawa tim saya dari #MillionaireAnah&Friends seramai […]

Seronoknya Bisnes Dengan Shaklee

Raihanah Bisnes Leader Shaklee

Teruja hendak cerita. Saya baru hadiri 2 latihan yang diadakan oleh 2 orang master hebat. Dalam bisnes Shaklee, paling seronok adalah apabila hadiri sesi latihan atau kelas yang diadakan oleh master. Apabila sertai mana-mana kelas, selalu positif vibes itu memang tinggi. Teruja seronok semua ada. Sejak saya hadiri kelas pertama anjuran Master Zahirah 4 tahun lalu, […]

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee. Hari ini saya mahu mengajak anda yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama untuk menyertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. Kalau hendak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pun, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias […]

Rezeki September 2016

Jarang-jarang saya dapat berkongsi berkenaan beberapa kejayaan saya. Namun kali ini saya ingin berkongsi dengan anda kejayaan saya kali ini. Saya Senior Supervisor baru! Alhamdulillah Allah izinkan kali ini saya naik rank Senior Supervisor dalam Shaklee. Alhamdulillah, alhamdulillah! Senyum memanjang saya sejak semalam bila disahkan dapat naik rank. Saya naik supervisor agak lama, sejak 3 […]

Masih Relevankah Bisnes Shaklee?

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Jawapannya ya! Amboi awal-awal lagi saya sudah jawab ya. Bisnes Shaklee muram? Bisnes Shaklee bermula setiap bulan 3 setiap tahun. Pada tahun ini, permulaan bisnes Shaklee bulan 3 beberapa bulan lepas memang menampakkan kesuraman disebabkan tiada kenaikan yang kompetitif. Begitupun, bagi saya sendiri, ia tidak menjejaskan, bonus saya masih kekal statik, tidak naik dan tidak […]