Call nowWhatsapp

Tag Archives: kelebihan bisnes shaklee

Projek Buat Duit Dengan Shaklee Kini Kembali!

bisnes Shaklee tsunami

Mengambil semangat wave Shaklee tengah tinggi, kini kami di MAF Empire juga mengambil inisiatif untuk melancarkan Projek Buat Duit lagi kali ini. Tahun 2018 lagi kami pernah buat Projek Buat Duit dan hasilnya memang ramai betul yang rank up dan pemegang pendapatan 4 dan 5 angka pada ketika itu. Setiap tahun pun kami repeat buat […]

Kenapa tak boleh beli Shaklee Dari Laman Web E-Commerce?

Aiskrim ResV

Ada kes baru-baru ni yang menyebabkan saya share video ini dengan anda. Banyak kali dah kami bagitau, nak beli Shaklee, belilah daripada pengedarnya, seperti saya. Laman web e-commerce walaupun turut menjual Shaklee, tetapi pembelian disitu adalah tidak beretika. Ini kerana Shaklee mendaftar di Malaysia melalui Akta Jualan Langsung, jadi memang melalui jualan langsung, pembelian adalah […]

Rupa-rupanya Pernah Ditolak, Gara-gara Mahu Beli Shaklee

Program Khas Bersama Roger Barnett

Roger Barnett, berumur 56 tahun pada tahun ini, merupakan CEO Shaklee Corporation. Beliau lahir daripada keluarga bisnes, salah satu bisnes keluarga beliau ialah jenama terkenal Burberry. Pada umur beliau 30 tahun, beliau mula berfikir bagaimana nak expand bisnes beliau. Extensive research beliau lakukan. ANtara syarat yang beliau letakkan ialah, Bisnes yang dapat menjana income selama […]

Shaklee Jadi Pilihan Paling Popular Untuk Jana Pendapatan

Tips Pilih Bisnes

Pasca Covid19 ni menyaksikan bisnes Shaklee naik mencanak-canak. Pendapatan pengedarnya bertambahSales bertambah lebih 200%Jumlah keahlian bertambah lebih 600%Produk cepat habis Ini menunjukkan satu gelombang baharu bakal disaksikan tahun ini hingga tahun hadapan. Anda salah seorang daripadanya? Jom saksikan kenapa Shaklee jadi pilihan paling popular untuk jana pendapatan era masakini. Mari saya kongsikan pendapatan bulanan beberapa […]

3 Tips Berjaya Dalam Bisnes Shaklee Era Cov19

12 tips hidup bersama covid19

Kalau beberapa tahun kebelakangan ni, bisnes online jadi sangat popular, mudah dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Semuanya dihujung jari sahaja. Bila dah masuk era Covid19 dimana semua orang kena kuarantin dalam tempoh yang agak panjang, makin menjadi-jadi bisnes online. Bahangnya bukan di negara kita sahaja, bahkan di semua pelusuk dunia. Berbeza sangat dengan kedai fizikal […]

Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Bersama team saya di Business Leaders National Conference BLNC 2020

Alhamdulillah Jun 2020 telah berlalu dengan sangat hebat. Sales team saya pun meningkat 2 kali ganda, menyaksikan ada yang rank up dan paling ramai yang efektif. Manisnya kejayaan itu bilamana kita melihat mereka yang ingin kita bantu, memperoleh kejayaan luar biasa. Alhamdulillah syukur ya Allah. Recognition Jun 2020 MAF Empire Tahniah kepada leader group kecil […]

4 Perkara Perlu Digunakan Sebaiknya

Anak-anak belajar perlukan sokongan ibu bapa

Ada 4 perkara yang Allah berikan kepada manusia, gunakannya untuk kebaikan kita: 1. Tenaga TENAGA yang kita ada perlu digunakan untuk mencari bekalan si syurga. Biarpun tidak ada pengetahuan, tidak ada kedudukan, sekiranya ada tenaga manfaatkan dengan sehabis baik. 2. Pengetahuan Allah berikan seseorang itu PENGETAHUAN, dengan ilmu itu kita boleh meraih syurga. Ilmu yang […]

Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

Kita Tentukan Berapa Bonus Yang Kita Mahukan

Shaklee dah bertapak kat Malaysia ni sebelum tahun 1990. Masa tu belum berdaftar sebagai Syarikat Sdn Bhd di Malaysia. Mungkin masa tu strategi nak cuba ON bisnes baru. Saya pun masih di sekolah rendah masa tu, tak tahu apa. Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25 Mula daftar rasmi 1995. Justeru tahun ni genap 25 Tahun […]

Peluang Berjaya Dalam Shaklee Era Covid19

Tips Pilih Bisnes

Alhamdulillah Mei 2020 telah melabuhkan tirainya semalam. Era Covid19, semua orang merasakan cabaran yang sama: Tempoh penghantaran yang tidak sepantas dulu Stok yang cepat menyusut Terpaksa berebut beli stok yang baru tiba Itu semua cabaran. Tetapi disamping cabaran itu, tetap ramai yang berjaya: Ramai yang efektif lebih awal. Ramai yang berjaya rank up, semakin ramai […]

Duit bonus Shaklee buat beli gajet dapur!

Bisnes Shaklee jana pendapatan

Dalam team saya, ramai leaders yang merupakan seorang Chef. Salah seorangnya kak Fatimah aka kaktim. Asalnya bulat juga (teringat first time berjumpa 3 tahun lalu), tapi sekarang dah kecut. Pagi tadi kaktim share beliau dah loss 22kg sehingga kini. Tapi bukan ini yang saya nak cerita tentang kejayaan kaktim. Tapi saya nak share tentang kejayaan […]