Category Archives: GLA Complex

Hilangkan Jerawat Dengan GLA Complex

By | 21 December 2015

Ramai antara kita yang memendam perasaan dengan masalah jerawat. Betul tak? Jerawat naik lepas sebiji, sebiji naik lagi sebiji.. sampai rimas dan tertekan jadinya. Lagi dipicit lagi dia naik. Aduhai jadi cemana penghujungnya? Hendak berdepan dengan kawan-kawan pun memang naik segan, malu weh. Anda hadapi masalah jerawat yang serius? Kulit berminyak memang petanda jerawat akan subur di kulit… Read More »

Manfaat GLA Untuk Lelaki

By | 20 August 2014

Ha, asyik cakap GLA untuk wanita je kan, kali ni posting saya berkenaan bagaimana GLA Complex boleh memberi manfaat kepada lelaki. GLA Complex sesuai untuk lelaki dan wanita Manfaat GLA Complex untuk lelaki Sebenarnya terlalu banyak khasiat GLA Complex ni, bukan sahaja untuk wanita bahkan untuk lelaki. Jom kita tengok senarainya: 1. Membantu merawat ulser 2. Membantu membuang… Read More »

Kebaikan GLA Complex Untuk Semua

By | 29 June 2014

Jarang orang tahu berkenaan GLA (gamma linolenik acid) Complex, selalunya orang kenal EPO (evening primrose) dan selalunya orang memang kaitkannya dengan wanita. Sebab wanita je la kerap ambil EPO. Tapi sebenarnya GLA ni boleh diambil oleh wanita dan lelaki, sudah tentu untuk fungsi berlainan. GLA Complex Untuk Lelaki dan Wanita Apa pula GLA? Kebanyakan GLA dipasaran dihasilkan daripada… Read More »