Call nowWhatsapp

Tag Archives: landmark study shaklee

Dr Jamie McManus Menjawab Berkenaan Landmark Study Shaklee

Dr Jamie McManus Shaklee menjawab berkenaan Landmark Study Shaklee

Baru-baru ni buat kali ke berapa tah, ada lagi yang bising berkenaan Landmark Study Shaklee. Berlaku sedikit soal-jawab antara pakar dengan Shaklee, baguslah akhirnya Shaklee mahu juga menjawab perihal sebegini. Dulu-dulu saya ingat Shaklee selalu je mendiamkan diri, membiarkan semua fitnah tu dibawa angin lalu. Tapi tindakan sebegitu salah sebenarnya. Walaupun orang kata diam daripada […]

Ketua Saintis Shaklee Menjawab Salah Faham Tentang Landmark Study

Bila dah jadi friend Ketua Saintis Shaklee di FB, saya simpan beberapa soalan yang saya mahukan penjelasan daripada beliau. Sekali tanya je la, sebab kita sedang deal dengan orang penting Shaklee. Dah tentu masanya sibuk dengan pelbagai urusan kerja. Nak layan soalan budak-budak macam saya ni, nanti banyak-banyak kali sangat takut dia rasa annoying. Tapi […]

Kesihatan Kardiovaskular Terbaik Melalui Landmark Study

#WhyIShaklee

Kesihatan Kardiovaskular Terbaik Melalui Landmark Study Banyak sebenarnya maklumat daripada landmark study. Saya keluarkan sedikit demi sedikit, setakat ini saya buat sekali seminggu. Kali ini saya ingin bawakan kepada anda mengenai bagaimana landmark study telah membuktikan kesihatan jantung atau kardiovaskular berada di tahap terbaik. Apakah kesihatan berkaitan kardiovaskular Kecergasan kardiovaskular berkaitan dengan daya tahan kardiovaskular, kecergasan […]

Suplemen Dengan Kajian Klinikal Pun Tidak Bagus

kajian klinikal suplemen

Artikel ini saya tulis tanpa perancangan. Ini disebabkan ada satu kes yang menyebabkan saya menyiasat kajian klinikal terhadap satu suplemen (bukan Shaklee). Asalnya ada seorang doktor mencadangkan kepada ayah saya untuk ambil suplemen yang beliau jual. Saya enggan dedahkan nama syarikat tersebut disini. Katanya suplemen tersebut punyai kajian klinikal. Kajian Klinikal Pada Suplemen Memang betul, […]

16 Perkara Shaklee Difference Atau Perbezaan Shaklee

shaklee safe proven guaranteed

16 Perkara Shaklee Difference Atau Perbezaan Shaklee Ini salah satu input yang saya dapat daripada business leader conference 2 minggu lalu. Ternyata positive vibes itu masih terasa hingga kini. Maklumlah mendengar sendiri dari mulut saintis terkemuka, memang menambah semangat. Apabila bercakap tentang kualiti atau keberkesanan produk, mestilah semua syarikat pengeluar suplemen mengaku produk mereka adalah […]

Jenis- jenis Ujian Ke Atas Suplemen Yang Perlu Anda Tahu

Jenis-jenis kajian klinikal

Banyak pihak mendakwa suplemen keluaran mereka ada ujian sekian dan sekian. Kita sebagai pengguna pula tidak tahu apa, orang cakap apa kita main beli saja tanpa soal apa-apa. Kali ini saya ingin kongsikan berkenaan jenis-jenis ujian ke atas suplemen. Suplemen Tidak Wajib Ada Kajian Klinikal – KKM Hanya Luluskan Jika Tiada Bahan Berbahaya Ya betul, […]

Yang Best Tentang Pra National Conference Shaklee 2017

Apa yang best dengan Shaklee Pra National Conference

Alhamdulillah saya berpeluang hadir ke Pra National Conference Shaklee yang diadakan semalam, 18 Februari 2017. Hanya mereka yang dijemput sahaja yang hadir tau. Dan yang dijemput tu adalah business leaders sahaja, yang konsisten selama setahun (dari 2016). Walaupun biasanya NC sebegini boleh bawa anak-anak, tapi kali ini memang tidak boleh bawa anak-anak. Mungkin kali ini […]

Landmark Study Shaklee

Saya memang suka sebut berkenaan landmark study. Sebenarnya saya suka ketengahkan fakta supaya pengguna dan bakal pengguna Shaklee faham tentang suplemen yang bakal mereka ambil. Landmark study ini adalah satu seumpamanya dalam dunia ini. Hanya Shaklee berani menguji keberkesanan pengambilan produk Shaklee ke atas pengamalnya. Sebab apa? Sebab Shaklee sangat yakin produknya berkesan. Apakah Landmark […]

Betulkah Shaklee Berbeza Daripada Suplemen Lain?

Angkasawan pun guna Shaklee

Memang tidak dinafikan banyak betul suplemen di pasaran. Ada customer beritahu saya baru-baru ini banyak sangat suplemen tapi hanya bersandarkan kepada testimoni semata-mata. Dalam posting kali ini saya ingin kongsikan kepada anda antara sebab kenapa Shaklee berbeza daripada suplemen jenama lain dipasaran (samada dari dalam mahupun dari luar negara). 18 Sebab Jenama Shaklee Berbeza Daripada […]

Selamatkah Suplemen Shaklee Untuk Jangkamasa Panjang?

Ada soalan yang ditanyakan seperti berikut: Aku sekarang dah ambil vitamin jenama XXX, bagi aku sebab kenapa aku nak kena tinggalkan vitamin XXX dan pilih vitamin Shaklee? Nak menjawabnya elok kita ambil fakta daripada cakap-cakap kosong. Air liur sahaja takde nilai dik. Mungkin ada yang belum faham apa hubungan landmark study dengan kesan jangkamasa panjang […]