Call nowWhatsapp

Bisnes Shaklee Untuk Orang Muda Jana Income Lebat

bisnes shaklee untuk orang muda

Anda berumur 18 tahun ke atas dan sedang cari cara untuk tambah pendapatan atau nak cari pendapatan sendiri? Posting ini untuk anda.

Kenapa Orang Muda Patut Jadikan Bisnes Shaklee Sebagai Peluang Jana Pendapatan?

Lepas graduation, kebanyakannya akan mula cari kerja. Zaman sekarang gaji minima dalam RM2400 bagi yang bekerja pejabat dengan kelayakan ijazah (ada yang dapat lebih rendah).

Bila masuk ke umur tengah 20an, majoriti akan berkahwin dan hidup berkeluarga. Kos hidup bertambah dengan cepat.

Sewa rumah, beli kereta, barang dapur, beli handphone, talian internet dan kos berkaitan anak. Tengok handphone saja pun dah harga beribu.

Ini semua ‘Lifestyle’ orang muda zaman sekarang dan ia tak salah jika mampu. Cuma kita terhad kerana kita terperangkap dengan sistem gaji yang tidak adil.

Jadi, bisnes Shaklee ialah jalan terbaik untuk anda bina kewangan dengan cepat dan kukuh.

Dengan produk berkualiti dan sistem bisnes yang terbukti berkesan, ramai golongan muda sudah berjaya memiliki hidup yang berbeza dari orang lain.

Kisah Kejayaan Orang Muda Dalam Bisnes Shaklee

Ada ramai sebenarnya dalam Shaklee ni yang berjaya dalam Shaklee pada usia yang sangat muda. Memang saya jeles betul dengan mereka ni, bayangkan umur 24 tahun dah jadi Master?

Bayangkan sejak lepas graduation (umur 24 tahun), tak payah cari kerja, tapi continue buat Shaklee sahaja hingga bergelar Master pada umur 28 tahun? Anda boleh refer posting ini.

Bukan sahaja berjaya dalam bisnes Shaklee, malahan sudah mula amalkan suplemen Shaklee sejak muda lagi, confirmlah sihat sahaja mereka tu sampai tua!

Bayangkan pada umur 24 tahun seorang doktor sudah ada pendapatan RM35,000 sebulan dengan Shaklee.

Dan bisnes Shaklee sudah buktikan ianya kukuh dan berjaya sejak 60 tahun dulu.

5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Patut Jadi Pilihan

Jom kita lihat pula apakah kelebihan bisnes Shaklee dan kenapa ia sepatutnya menjadi pilihan anda untuk buat bisnes.

1. Modal Sangat Rendah

Anda boleh bermula serendah RM75, sebenarnya ini adalah yuran pendaftaran sebagai ahli Shaklee. Ye lah kan, mesti jadi ahli dulu baru lah boleh mula buat bisnes

Ada 3 pilihan cara untuk jadi ahli, minima dengan rm75 atau secara percuma. Tak perlu modal yang tinggi. Siapa lah yang tak takut rugi kan.

Modal Sangat rendah. Lagipun sebenarnya dengan bayaran ini anda akan dapat 1 set MemberKit. Didalamnya terdapat panduan yang agak lengkap tentang keahlian Shaklee.

Dan dengan modal serendah ini anda berpeluang untuk mendapat keuntungan runcit, bonus bulanan, trip percuma regional atau international, car bonus dan banyak lagi

2. Pelbagai Ilmu PERCUMA

Bisnes Shaklee memerlukan kita menguasai ilmu produk. Nak bagi saranan dan cadangan kepada bakal pembeli, mestilah kita kena tahu apa yang kita suggest kan.

Pihak Shaklee menyediakan kelas-kelas produk kepada semua distributornya. Ia dipanggil Health & Wellness Talk. Diadakan setiap bulan di beberapa lokasi di Malaysia. Boleh datang bawa prospek juga agar mereka juga faham tentang produk.

Begitu juga dengan ilmu bisnes. Apabila anda dah bagitahu nak buat bisnes, maka saya akan guide anda sampai berjaya dapat atleast 21% bonus bulanan.

Kelas dijalankan mostly secara online jika jarak memisahkan, tapi sesekali boleh juga datang coaching one to one jika diberikan kesempatan.

3. Sistem Online Yang Memudahkan Urusan  Bisnes Shaklee

Anda jauh dari lokasi HQ dan cawangan negeri? Tak mengapa jangan risau. Sebab kita ada sistem online untuk menguruskan order. Boleh dibuat daripada handphone, tab, laptop ataupun komputer.

Teknologi terkini memang sangat memudahkan. Melalui sistem shaklee2u ini juga kita dapat memantau prestasi bisnes dan prestasi jualan, peribadi atau berkumpulan.

Oder melalui sistem ini akan diuruskan oleh pihak warehouse Shaklee, dan barang akan terus sampai ke alamat pelanggan.

Sistem canggih dah ada, jadi mudahlah bisnes Shaklee anda nanti. Buat sharing saja sebanyak-banyaknya.

4. Support Group Aktif Dan Sangat Membantu

Saya adalah founder kepada group Shaklee yang dinamakan team MAF Empire. Segala tunjuk ajar dan coaching akan saya berikan sehingga anda berjaya buat jualan. Dari topik marketing, topik produk, motivasi dan macam macam lagi

Saya juga menyediakan group support yang terdiri daripada businesspartners saya yang aktif membuat bisnes Shaklee. Mereka ini mempunyai pelbagai background. Ada surirumah, guru, jurutera, jururawat dan lain lain.

Selain bertanya saya, group support ini juga sangat membantu orang baru seperti anda.

Bukan sekadar menjawap soalan dan pertanyaan, malah mereka turut kerap berkongsi poster, testimoni, tips bisnes, suka duka pengalaman membuat bisnes Shaklee, dan sebagainya.

Selain itu, disebabkan saya bernaung di bawah #TeamJutawan, maka secara tak langsung anda akan turut mendapat support daripada tim Jutawan.

Team Jutawan adalah gabungan 10 orang Masters. Maka ilmu dan pengalaman daripada 10 orang Masters kita akan dapat.

5. SHAKLEE Adalah MLM Yang Terawal Di Dunia & Berprestij Hingga Kini

Shaklee bermula sejak 1915 lagi. Fokus sebagai perniagaan makanan kesihatan untuk membantu meningkatkan tahap kesihatan manusia.

Compensation Plan Shaklee juga telah dipatenkan. Ternyata Shaklee sangat melindungi bisnes mereka daripada ditiru oleh syarikat lain.

Asas bisnes Shaklee adalah menyampaikan kebaikan dari mulut ke mulut, kini berevolusi dengan cara menyampaikan kebaikan melalui media sosial pula.

Prinsip Shaklee & The Shaklee Difference adalah asas yang sangat kukuh kepada bisnes Shaklee sehingga kini.

Jadi ini lah dia 5 sebab kenapa anda kena buat bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan sekarang juga.

  1. Modal Sangat Rendah
  2. Pelbagai Ilmu PERCUMA
  3. Sistem Online Yang Memudahkan Urusan  Bisnes Shaklee
  4. Support Group Aktif Dan Sangat Membantu
  5. SHAKLEE Adalah MLM Yang Terawal Di Dunia & Berprestij Hingga Kini

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

10 thoughts on “Bisnes Shaklee Untuk Orang Muda Jana Income Lebat

  1. StudioAJ says:

    Apa yang kita lakukan hari ini menentukan siapa kita hari esok. Sementara menunggu peluang pekerjaan didalam bidang yang diceburi, bagus juga lepasan-lepasan Uni untuk intai-intai peluang perniagaan yang ada. Selain berpeluang jana sedikit income, direct selling dapat bantu kita untuk lebih bersedia menempuh alam pekerjaan nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge