Call nowWhatsapp

Category Archives: National Conference

Teruja selepas hadir business leader national conference

Dah tahu kan 3hb Februari lalu kami leader Shaklee dijemput hadir ke event setahun sekali iaitu Business Leader National Conference. Tema kali ni adalah Breakthrough Bagaimanapun saya tak dapat hadir kali ni sebab saya masuk wad. Kisah saya kena warded ni nanti saya tulis dalam posting lain. Walaupun saya tak hadir, saya berjaya hadirkan 2 […]

Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

Tahun 2018 datang dengan berita baik. Pertamanya saya dah cukup point untuk 1 tiket incentive trip ke Bangkok. Saya berharap sempat buat 1 lagi tiket atau 1 tiket antarabangsa. Kedua, sekali lagi saya dijemput hadiri Business Leader National Conference 2018 (BLNC2018). Kali ini saya tidak lagi keseorangan, bahkan saya berjaya bawa tim saya dari #MillionaireAnah&Friends seramai […]

National Convention Shaklee 2017 Sangat Best

Coach Shaklee Terbaik Raihanah Coordinator

Lambat pula saya nak update tentang program setahun sekali Shaklee ini iaitu National Convention Shaklee 2017. Sekali lagi saya berpeluang hadir ke program ini. Entah kenapa, bagi saya dah wajib untuk hadiri program besar begini lebih-lebih lagi sebagai pemenang anugerah. Program besar Shaklee sebegini elok untuk dihadiri. Kalau dibuka kepada semua ahli, cubalah usahakan untuk […]

Yang Best Tentang Pra National Conference Shaklee 2017

Apa yang best dengan Shaklee Pra National Conference

Alhamdulillah saya berpeluang hadir ke Pra National Conference Shaklee yang diadakan semalam, 18 Februari 2017. Hanya mereka yang dijemput sahaja yang hadir tau. Dan yang dijemput tu adalah business leaders sahaja, yang konsisten selama setahun (dari 2016). Walaupun biasanya NC sebegini boleh bawa anak-anak, tapi kali ini memang tidak boleh bawa anak-anak. Mungkin kali ini […]

Shaklee National Conference 2016 Yang Gempak

Shaklee #LiveAmazing

Pada 28 Mei 2016 yang lalu, telah diadakan Shaklee National Conference 2016 untuk kesekelian kalinya. Bagi MLM, acara ini adalah untuk memberikan penghargaan kepada semua pengedarnya. Bagi saya sendirilah, saya melihat cara penganjuran dan pengedarnya melalui national conference seperti ini. Dulu saya pernah sertai 1-2 MLM, tapi memang saya tidak minat. Antara sebabnya Terlalu “bertuhankan” […]

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Hari pertama National Conference bersama anakanda

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan. Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang kini boleh dibeli secara […]