Call nowWhatsapp

Category Archives: Promosi

Shaklee Sale Tak Masuk Akal 11.11.2018

shaklee sale 11.11

Shaklee promo satu hari sahaja pada 11 November 2018!! Julung kalinya Shaklee membuat promosi yang tidak masuk akal. Ramai peminat Shaklee yang dah teruja dan tak sabar nak dapatkan segera promosi Shaklee 11 November yang tak masuk akal tu. Promosi sehari Shaklee 11 November 2018 berdasarkan tema Beautiful, menyokong kempen kecantikan Shaklee dengan menggunakan produk […]

Promosi Shaklee Untuk November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Kejap je rasanya dah sampai ke penghujung tahun. Macam biasa hari pertama setiap bulan saya akan update berkenaan promosi yang ada bagi Shaklee. Alhamdulillah pencapaian Oktober 2018 bagi grup saya semakin membanggakan. Ramai leaders efektif, dan ada yang naik rank. Saya sendiri sudah lulus Car Bonus program. Sesuatu yang saya sudah usahakan beberapa tahun, akhirnya […]

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Vivix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

vivix promosi harga murah

Wah teruja semua orang. Last month kita jual Vivix sampai habis stok satu Malaysia. Kena tunggu stok baru sampai dari USA. Sempena Hari Malaysia, Shaklee umumkan ada promosi Vivix!!! Teruja tak? Ha macam saya sebut hari tu, bagi yang memang amalkan Vivix atau anda yang baru nak cuba Vivix, time promo adalah masa yang paling […]

Promosi Shaklee Februari 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018. Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing. Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing. Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita. Saya nak […]

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

Promosi tahun baru 2018 Shaklee

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Vivix Promo November 2017

promo november 2017 shaklee 1

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan […]

Promosi Shaklee Oktober 2017

Bulan ni mesti best sebab produk yang jadi promosi adalah produk yang menjadi kegemaran kebanyakan orang. Saya pun makan juga yang ni, dan disebabkan berkongsi dengan abah dan mama, jadi sebulan kena guna berapa tong. Boleh teka apakah produk promosi Shaklee Oktober 2017? Ya, ESP lah jawapannya. Produk kegilaan ramai, kalau time promosi memang cepat […]

Meriah Sambutan Hari Malaysia Shaklee

sambutan hari malaysia shaklee 2017 3

16 September 2017 negara kita menyambut lagi Hari Malaysia. Hari Malaysia digambarkan sebagai hari yang menggabungkan semenanjung Tanah Melayu dengan kemasukan Sabah dan Sarawak. Alhamdulillah selepas bertahun-tahun kita masih lagi dapat menikmati perpaduan hasil gabungan ini, walaupun banyak perkara kita masih perlu perbaiki. Sempena sambutan Hari Malaysia 2017, Shaklee turut sama menyambutnya di premis rasmi […]