Call nowWhatsapp

Category Archives: Promosi

Promosi Shaklee Februari 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018. Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing. Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing. Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita. Saya nak […]

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

Promosi tahun baru 2018 Shaklee

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Vivix Promo November 2017

promo november 2017 shaklee 1

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan […]

Promosi Shaklee Oktober 2017

Bulan ni mesti best sebab produk yang jadi promosi adalah produk yang menjadi kegemaran kebanyakan orang. Saya pun makan juga yang ni, dan disebabkan berkongsi dengan abah dan mama, jadi sebulan kena guna berapa tong. Boleh teka apakah produk promosi Shaklee Oktober 2017? Ya, ESP lah jawapannya. Produk kegilaan ramai, kalau time promosi memang cepat […]

Meriah Sambutan Hari Malaysia Shaklee

sambutan hari malaysia shaklee 2017 3

16 September 2017 negara kita menyambut lagi Hari Malaysia. Hari Malaysia digambarkan sebagai hari yang menggabungkan semenanjung Tanah Melayu dengan kemasukan Sabah dan Sarawak. Alhamdulillah selepas bertahun-tahun kita masih lagi dapat menikmati perpaduan hasil gabungan ini, walaupun banyak perkara kita masih perlu perbaiki. Sempena sambutan Hari Malaysia 2017, Shaklee turut sama menyambutnya di premis rasmi […]

Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

Berita panas-panas ni. Nak tahu tak Shaklee ada buat promosi sempena Hari Malaysia 2017 iaitu Sabtu ini. Promosi ini 1 hari sahaja, justeru kena cepat-cepat order daripada SID kesayangan anda, saya la siapa lagi. Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017 Apa promosi yang best tu? Vivix la apa lagi. Harga jual Vivix adalah RM503 sebotol, […]

Promo Shaklee Ogos 2017

Bulan Ogos 2017 memang banyak betul promo Shaklee. Ramai yang tertunggu-tunggu setiap bulan apa promo yang Shaklee buat. Menariknya bulan ini ialah ia sempena dan khas untuk wanita. Promo Shaklee Ogos 2017 Ada beberapa promo best Shaklee pada bulan Ogos 2017. Jom kita lihat apa yang ada: 1. Omega Guard Beli 5 Dapatkan eVoucher Rm20 […]

Promosi Mei 2017 Shaklee Best Sangat

Promosi Mei 2017 Shaklee Best Sangat Ada banyak sebenarnya perkara yang exciting untuk promosi Mei 2017 bagi penggemar Shaklee. Bagi pertama kali hendak mencuba Shaklee, tentulah banyak excitement yang best menanti anda. Ok tanpa berlengah masa, ayuh kita lihat apakah promosi Shaklee yang best sangat dalam bulan Mei 2017. Promosi Shaklee Mei 2017 Ada 2 […]

Promosi Shaklee Februari 2017

promosi shaklee februari 2017

Promosi Shaklee Februari 2017. Macam biasa, bila datangnya bulan baru pasti diiringi dengan berita baik promosi menarik untuk pengguna dan pengedar Shaklee. Jom kita tengok apakah promosi bulan ini. Promosi Shaklee Februari 2017 1. Ostematrix Ya, bestkan. Suplemen kalsium, magnesium, vitamin D dan mineral lain ini penting untuk kesihatan tulang, gigi dan otot, mencegah sembelit, […]