Call nowWhatsapp

Bisnes Mudah Modal Rendah, Bonus Lebat

bisnes peluang besar, modal rendah, income lebat

Jika anda berbelanja RM 500 sebulan untuk barangan keperluan rumah, anda sudah ada modal untuk memulakan satu bisnes virtual hypermarket.

Pandemic Covid-19 membawa norma baharu work from home. Begitu juga norma baharu shop from home. Jualan online melonjak naik berkali ganda sejak kawalan pergerakan dilaksanakan.

Kita tidak akan kembali kepada norma lama walaupun pandemic ini berakhir. Orang kata, tabiat baru akan terbiasa selepas kita melakukannya selama lebih 90 hari.

Oleh itu, kita perlu berubah dan mencari posisi bisnes yang baharu. Kita perlu beralih kepada e-commerce dan Industrial Revolution 4.

Revolusi Industri 4.0

Orang yang sentiasa ditunggu oleh wanita hari ini ialah abang posmen. Semalam order, esok lusa abang posmen tekan hon van pon..poon!

Tidakkah kita bercita-cita memiliki bisnes di mana ada lebih 600 barangan dan pelanggan order online dan automatik delivery ke rumah mereka?

Dan peluang bisnes ini bukan terhad sahaja di Malaysia, bahkan boleh dikembangkan ke lebih 100 buah negara.

Tukar Jenama

Cuba kira berapa jenama yang ada di rumah kita? Ubat gigi, sabun mandi, pencuci muka, shampoo, tuala mandi dan pencuci lantai. Itu baru di bilik air. Bilik tidur, ruang tamu, dalam kereta dan banyak tempat lagi, ada berapa barang semuanya?

Untuk wanita, daripada hujung rambut hingga ke hujung kaki, berapa banyak barang yang terlibat?

Kita tidak pernah kira sudah berapa ratus ribu kita sudah belanja di supermarket Giant, Mydin dan Speedmart. Yang kita tahu, saban tahun Speedmart menambah cawangan baru. Cawangan kita tetap satu.

Maksud saya cawangan pendapatan.

Mulai hari ini, kita perlu tukar jenama. Utamakan barang yang dijual di virtual hypermarket kita sendiri. Umpama beli di hypermarket sendiri. Dengan cara ini saya akan tunjukkan bagaimana kita boleh tambahkan cawangan pendapatan kita.

Bagaimana Ingin Bermula?

Anda tukar hypermarket. Beli sabun basuh baju / rumah dan keperluan suplemen di Virtual Hypermarket dengan jumlah belian RM 500.

Kemudian anda ajak dua orang lagi jadi partner dan mereka juga berbelanja sebanyak RM 500. Maka jumlah jualan anda dan kumpulan adalah sebanyak RM 500 x 3 orang = RM 1500.

Bulan depan pula anda ulang buat yang sama dengan vitamin, pencuci pinggan, pencuri rumah, skincare dan lain-lain berjumlah RM 500. Bisnes partner anda juga ulang yang sama.

Selain itu, anda dan bisnes partner anda juga ajak lagi dua orang menjadi partner virtual hypermarket, maka kumpulan anda sudah menjadi 3 + 6 = 9 orang.

Dan jika setiap seorang juga berbelanja sebanyak RM 500, maka jumlah jualan kumpulan anda sudah menjadi RM 500 x 9 = RM 4500

Dengan cara yang sama, secara matematiknya, kumpulan anda akan menjadi 27 orang di bulan ke tiga dan 81 orang di bulan ke empat.

Bulan ke lima anda akan ada lebih daripada 200 orang dalam kumpulan. Jumlah jualan kumpulan anda juga sudah lebih RM 100,000.

Pada ketika ini pendapatan anda akan berjumlah dalam RM 8, 000 hingga RM 10,000 sebulan

Begitulah kuasa gandaan jaringan. Untuk anda sendiri jual produk berjumlah RM 100,000 sebulan mungkin amat sukar.

Tetapi dengan kumpulan, ia menjadi amat mudah. Anda hanya perlu tukar kedai kepada Virtual Hypermarket dan ajak orang buat yang sama.

Yang menariknya, semua dalam kumpulan akan tetap makan vitamin dan basuh baju untuk 10 hingga 25 tahun dengan Virtual Hypermarket ini. Memang best kalau ada repeat sale macam ni. Pendapatan anda akan jadi amat stabil.

Berapa Juta Modal Untuk Buka Virtual Hypermarket?

Kalau anda ingin buka kedai runcit, bayaran sewa dan deposit elektrik sahaja boleh jadi lebih RM 30ribu.

Dengan Virtual Hypermarket, anda hanya perlu RM 35 sahaja untuk menjadi business partner Virtual Hypermarket ini.

Proses daripada pembuatan, pembungkusan, dan penghantaran diuruskan oleh business partner anda. Termasuklah sistem bayaran dan akaun.

Apa yang anda perlu buat hanyalah tukar barang. Kemudian ajak dan ajar orang lain buat benda yang sama. Lagi ramai yang anda ajar lagi bertambah pelanggan Virtual Hypermarket anda. Lagi besar cawangan pendapatan.

Cawangan Baru Pendapatan

Semua sekali terdapat 11 cawangan baru pendapatan. Menariknya, pendapatan ini boleh diwariskan kepada generasi kita yang seterusnya. Ya lah, kalau bisnes sendiri mestilah boleh wariskan kepada anak-anak.

  1. Untung Runcit
  2. Bonus Kumpulan Peribadi
  3. Bonus Kepimpinan
  4. Bonus Infiniti
  5. Bonus Kereta
  6. Melancong Percuma Bersama Keluarga
  7. Anugerah Pencapaian Cemerlang

Jumlah keseluruhan boleh mencapai 82% bonus yang kita boleh dapat.

11 Pintu Bonus Shaklee
11 Pintu Bonus Shaklee

200 Bisnes Partner Baru Tahun 2020

Saya cari 200 bisnes partner baru untuk tahun 2020. Jika anda ingin sertai WhatsApps saya segera.

Bottom Line

Musim sekarang ni, sales Shaklee mencanak-canak sangat. Jangan tengok sahaja, jadi sebahagian daripada kami. InsyaaAllah

Wanna join my team? Jom. Tak semestinya join dengan saya directly, boleh join any of my team members. Paling cepat anda join, lagi cepat anda ahead from others.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

9 thoughts on “Bisnes Mudah Modal Rendah, Bonus Lebat

  1. Mohd Zarin says:

    Menarik modul bisnes macam ni sebab jenama Shaklee pun dah terkenal, senang dapat client. Yang penting usaha kita mcam mana nak sebarkan pemakanan sihat kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge