Call nowWhatsapp

Tag Archives: set kurus shaklee

3 Pemanis Semulajadi Tidak Naikkan Gula Dalam Darah

pemanis semulajadi tak naik gula dalam darah

Orang Malaysia suka manis, jualan gula di negara kita semakin naik walaupun harga gula dinaikkan. Tengoklah makanan atau minuman viral, kalau yang manis-manis cepat betul viral seperti air boba dan lain-lain lagi. Saya pun memang suka benda manis, bukan manis sahaja, yang masin pun saya suka, asalkan makanan kan. Tapi alhamdulillah saya boleh tinggalkan makanan/minuman […]

6 Cara Menghidupkan Hormon Yang Membakar Lemak

6 hormon bakar lemak

Hormon memainkan peranan besar dalam bagaimana fungsi tubuh kita dan setiap satunya bertanggungjawab untuk tugas yang sangat khusus. Ada hormon yang membuat kita merasa lapar, yang lain sebaliknya. Ada yang memberitahu otak kita bahawa kita perlu menyimpan lemak sekiranya ada, ada pula yang memberikan kita isyarat untuk mula membakarnya seperti tidak ada esok. Teknik ini […]

Jom Detox Shaklee Bantu Pulihkan Masalah Hormon Wanita

Detox untuk kesihatan

Di negara kita zaman ni, ramai wanita alami masalah hormon. Banyak isu yang terlibat, antaranya: masalah dengan period: ada yang tak datang langsung, ada yang selalu datang tak berhenti, ada yang sekejap datang, sekejap tidak. masalah seperti endometriosis, cysts, dll Bila berdepan masalah sebegini, sebenarnya ia berpunca daripada masalah hormon. Hormon yang terlibat pula bukan […]

Cara Kuruskan Badan Lebih 15kg Bagi Yang Pernah Kurus

Cara kuruskan badan lebih 15kg

Dulu kurus, lepas tu gems bertahun-tahun, susahnya cari jalan kurus? Awak macam kes ni tak? Sebelum ni kurus je, selalu orang kuruslah sebelum kawin. Atau memang dari kecik hingga awal dewasa kurus je. Tapi lepas kahwin atau bersalin, badan bagai dipam-pam, sukar nak cari jalan kembali slim tu. Kes macam ni maknanya anda obes/overweight sementara. […]

KURUS DAN SIHAT SEPANJANG RAMADHAN.

Korang macam ini ke?

KURUS DAN SIHAT SEPANJANG RAMADHAN. Ramadhan tinggal tak sampai 10 hari lagi. Dah bersedia ke belum nak hadapinya. Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh kaum wanita dan gadis-gadis di luar sana. Di bulan Ramadhan yang mulia ini la ramai yang merebut peluang untuk meningkatkan ibadat dan memperbanyakkan amalan akhirat. Menunaikan ibadat berpuasa sepanjang Ramadhan […]

Pinggang Dari 41 kepada 36 Dalam Tempoh 27 Hari Sahaja

#JomDetox membantu saya menurunkan berat badan dan inchloss yang banyak

Saya hendak reveal kisah benar saya sendiri. Saya berjaya turun 4kg masa bulan puasa! Bukan mudah untuk semua orang! Dan 4kg itu sebenarnya banyak sebenarnya, kalau sebelum ini berat statik atau naik je memanjang. Jadi dapat turun 4kg memang pengalaman yang sangat best. Dengan set ‪#‎JomDetox‬ segalanya mungkin! Kami akan guide anda. Tinggal lagi anda kena […]

Anda Ibu Menyusu Dan Mahu Kurus?

Dari size XXL kepada L dalam 45 hari

Saya ada anak 3, sekarang sedang berpantang anak ketiga. Dengan ketiga-tiga anak saya fully breastfeed selama 2 tahun setiap anak. Dan dalam mindset saya, kalau saya tak makan nasi susu ada ke? Jadi saya pastikan saya makan nasi during lunch dan dinner. Sudahnya saya tak kurus pun walaupun saya breastfeed. Orang kata breastfeed boleh kurus, […]

9 Fungsi Lecithin Untuk Kuruskan Badan

Bertalu-talu nampaknya orang tanya dan order pasal Lecithin ni, maklumlah bulan ni promo Lecithin yang tak dapat pada bulan-bulan lain. Jadi posting kali ni saya fokus tentang 6 Fungsi Lecithin Yang anda belum tahu untuk tujuan kuruskan badan. Apa Itu Lecithin? Lecithin adalah makanan super semulajadi yang hebat seperti mana kebanyakan supplement yang digabungkan di […]