Category Archives: Testimoni Darah Tinggi

Berjaya Turun Tekanan Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 27 November 2014

Saya teruja nak panjangkan kisah ini kepada anda demi untuk membantu anda yang mungkin juga mempunyai masalah yang sama. Salah seorang customer saya, Puan Faridah mengadu dengan saya suaminya ada darah tinggi, quite tinggi juga sampai beliau jadi risau. Suami beliau dalam lingkungan awal 50an. Perkara ni berlaku pada April 2014. Beliau jadi ahli sejak Februari 2014 dengan… Read More »

Testimoni Turunkan Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 21 October 2014

Walaupun memang banyak testimoni dalam internet yang boleh didapati. Tapi kali ni saya tulis berdasarkan kepada pengalaman customer sendiri. Testimoni yang saya pernah tulis dulu adalah oleh sideline saya dan customer saya. Jadi memang boleh percaya jugak. 🙂 Cuma customer saya yang dulu memang ambil Vivix untuk ibu beliau yang mengalami darah tinggi, diabetes dan menyebabkan kelesuan. Saya… Read More »

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 7 March 2014

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi? Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda. Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga spiritual masing-masing iaitu… Read More »