Call nowWhatsapp

Tag Archives: kebaikan vivix

Tips Untuk Perbaiki Insulin Resistance

cara perbaiki insulin resistance

Insulin adalah hormon yang membantu badan menyerap glukosa dan mengekalkan tahap gula dalam darah. Rintangan insulin atau Insulin resistance menjadikannya lebih sukar bagi sel-sel badan untuk mengambil glukosa. Tapi, ada beberapa langkah pemakanan boleh memperbaiki ketahanan insulin. Apakah Insulin Resistance (IR)? Insulin resistance adalah apabila sel-sel di dalam badan tidak menyerap insulin dengan betul. Dari […]

Mengantuk Siang Hari Merisikokan Anda Strok Dan Darah Tinggi

Mengantuk siang hari simptom sleep apnea

Tahu tak bahaya sleep apnea? Apa tu sleep apnea? Kalau awak kerap berdengkur, atau tidur tak bernafas walaupun hanya 5saat, itulah tanda anda menghadapi masalah sleep apnea. Salah satu kes pertama yang berkaitan dengan sleep apnea dicatat oleh Charles Dickens pada tahun 1836 dalam novel episod yang dirujuk sebagai The Pickwick Papers. Anak lelaki bernama […]

Homocystein Geng Shaklee Paling Rendah

penyakit jantung bukan lagi penyakit orang tua

Saya ni banyak sertai kelas nutrition. In fact nutritionist kami dan para doktor banyak bagi info untuk hal medical checkup. Antara yang terpenting ialah tahap homocystein. Pertama sekali saya dengar tentang homocystein adalah dalam hal Landmark Study. Ada disebutnya tentang paras homocystein pengguna Shaklee adalah paling rendah. Saya bagi info sikit berkenaan bahaya homocystein. Please […]

Berat Plateu? Atasinya dengan Polifenol Super Power!

berat plateu shaklee -

Vivix merupakan salah satu suplemen yang saya ambil dalam usaha saya menguruskan badan, sehingga sekarang saya berjaya buang 22kg. Banyak jasanya. Ia mengurangkan craving saya Ia memperbaharui sel saya Ia memberi tenaga lebih lama dalam sehari Ia membantu menyuburkan sel saya dengan nutrisi yang tepat Banyak kali dalam usaha saya buang 22kg ni, ada banyak […]

Kenapa Bila Detox Perlu Makan Vivix?

Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta

Posting ringkas sahaja hari ini. Saya letak video ni untuk anda tonton ok. Selalu saya akan galakkan peserta #JomDetoxJutawan untuk ambil Vivix apabila mereka nak sertai program detox anjuran saya. Sebab apa Vivix? Anda tonton video ni anda akan lebih faham. Detox, IF dan Keto Diet memang terbaik! Memang sukar kalau kita buat sendiri, tanpa […]

Banyak Sebab Untuk Anda Menyukai Vivix Shaklee

vivix shaklee

Memang annoying je tengok geng-geng Shaklee ni teruja sangat dengan Vivix Shaklee. Macam belangkas, mana-mana pun mesti kelek Vivix, mesti nak cerita tentang Vivix. Jadi hari ni saya nak dedahkan kenapa saya sendiri suka sangat Vivix Shaklee. Sebelum tu kita bincang dulu tentang fungsi suplemen. Tubuh Kita Tidak Boleh Membuat Nutrien Tertentu Saya asalnya daripada […]

9 Mitos Tentang Diet Karbo Rendah (Ketogenik Diet)

mitos ketogenik diet

Sejak berkecimpung dalam diet ketogenik, saya dapati ada beberapa mitos yang sebenarnya kurang tepat berkenaan diet ini. Berikut adalah 9 mitos umum tentang diet rendah karbohidrat. 1. Diet Rendah Karbo adalah “Fad diet”? Istilah “fad diet” digunakan untuk diet penurunan berat badan yang mendadak, dan bersifat short term. Cara makan rendah karbohidrat telah terbukti berkesan […]

8 Tips Membantu Memperlahankan Penuaan

8 tips membantu melambatkan penuaan

Beribu-ribu kajian telah dilakukan pada proses penuaan dan ramai yang mula menunjukkan kesimpulan yang tidak dapat dielakkan: Pilihan gaya hidup kita apa yang kita makan, dan apa yang kita tidak makan sebenarnya boleh menjejaskan proses penuaan kita. Sesetengah orang cepat dapat kulit berkedut, ada yang dah tua pun sendi masih kuat, dan ini mungkin menjelaskan […]

Manfaat POLYGANUM CUSPIDATUM dalam VIVIX

Posting kali ini saya ingin berkongsi berkenaan manfaat polyganum cuspidatum dalam Vivix. Sebelum ini saya sudahpun berikan manfaat dan kelebihan ramuan Vivix yang lain seperti lobak ungu, elderberi, anggur muscadine. Semua orang tahu ada 4 ramuan utama Vivix iaitu: Anggur muscadine Lobak Ungu Elderberi Polyganum cuspidatum (atau Japanese knotweed) Apakah Polyganum Cuspidatum Polyganum Cuspidatum (japanese […]

Rahsia Kebaikan Dan Keistimewaan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Vivix Shaklee

Saya setiap kali pasal vivix memang exsaited sangat. Sebab vivix ini salah satu yang saya ambil untuk meningkatkan kesihatan dan kecerdasan. Anda tonton video di bawah berkenaan seorang customer yang hampir lumpuh, tetapi dengan bantuan Vivix berjaya pulih seperti sedia kala. Bulan ini sekali lagi Shaklee menawarkan harga menjunam kepada pencinta Shaklee, iaitu promosi Vivix. […]