Call nowWhatsapp

Shaklee bisnes yang boleh diwarisi

rumah ladang roger barnett

Selalu orang sebut Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi. Tapi apa signifikan nya? Baca perkongsian saya dibawah.

Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi

Kalau kita kerja yang biasa tu, jawatan kita contohnya sebagai Manager, atau Executive, atau Vice President, kalau kita meninggal ketika service, company akan cari orang lain untuk gantikan kita.

Tak kira betapa hebat pun kita ketika service. Kalau kita sakit dan tak berupaya pun syarikat akan mula cari orang lain. Mudah sangat say bye bye.

Whereby dalam Shaklee, bila kita meninggal, kita meninggalkan legasi kepada anakanak kita.

Anak kita boleh ambil alih terus rank kita, dengan group kita yang besar.
Selalu kita makpak ni akan ingat anak-anak kan. Kumpul duit, kadang tu tak nak spent sangat sebab nak ada simpanan supaya nanti meninggal boleh dapat kat anak-anak.

Legasi Bisnes Shaklee Corporation, mungkin milik anak sulungnya Spencer Barnet
Legasi Bisnes Shaklee Corporation, mungkin milik anak sulungnya Spencer Barnet

Duit boleh habis. Tapi legasi yang ditinggalkan melalui Shaklee anda boleh wariskan kepada anak-anak juga.

Kalau rank tinggi, dapatlah bonus yang lebat juga pada anak-anak, jadilah umpama income pasif.

Lagi untung kalau anak-anak pula sambung legasi tu, sambung usaha mak pak kembangkan group, bantu lebih ramai orang lagi mengusahakan bisnes Shaklee.

Jadi lagi untung untuk sungguh-sungguh bisnes Shaklee, sebab ianya dapat diwarisi dan income pasif yang cukup lebat.

Best ke best sangat #makeshakleeyourbusiness dengan #mafempire for #2021ouramazingyear

Lawatan ke rumah ladang Roger Barnett tahun 2019, dihadiahkan dengan Vivix dan anggur muscadine jem
Lawatan ke rumah ladang Roger Barnett tahun 2019, dihadiahkan dengan Vivix dan anggur muscadine jem

Bottom Line

Saya sentiasa optimis dengan bisnes Shaklee. Anda bagaimana?

Ingin mulakan bisnes bersama kami?

Peluang pendapatan unlimited dengan Shaklee, buatlah sungguh-sungguh, komited, fokus dan anda juga berpeluang bergelar jutawan bersama bisnes Shaklee.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “Shaklee bisnes yang boleh diwarisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp