Call nowWhatsapp

10% Bonus Shaklee Untuk Raikan Diri

raikan kejayaan shaklee

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Menyoroti kejayaan tahun #2020OurGreatestYear memang great, memang terbaik tahun lalu bagi kami di #mafempire.

Sales lebih rm600ribu, berjaya hasilkan coordinator, penerima car bonus dan beberapa orang lagi leaders baru, satu kejayaan besar buat saya dan team, masyaAllah, itulah Allah, Maha Sangat Baik.

Tahun lalu sangat getir sebenarnya. Banyak pengalaman, banyak pengorbanan dilakukan untuk survive dan berjaya harungi cabaran tahun lalu. Alhamdulillah it already paid off.

Raikan sekecil-kecil kejayaan, insyaALlah datang kejayaan lebih besar

Syukur ya Allah atas semua kejayaan yang team perolehi, saya paling happy melihat kejayaan mereka. Coach cakap raikan kejayaan diri sendiri walaupun kecil sahaja, setiap bulan reward diri dengan 10% daripada hasil yg dapat.

Tapi ini saya bukan reward tuk Disember 2020, tapi utk keseluruhan tahun 2020. MasyaAllah.

Sales Tahun 2020 MAF Empire hampir rm1juta
Sales Tahun 2020 MAF Empire hampir rm1juta

Semalam saya tak plan pun nak ke area barang2 premium di KLCC. Hanya hajat nak ke Zara sahaja. Lepas keluar dari Zara, my sister hala ke butik premium.

Wah best ni, saya ni kalau jalan sensorang memang tidaklah nak masuk kedai2 macam ni. Bolehlah jalan2 activate RAS kan. Mula2 tengok2 sahaja, pegang pegang, sentuh2, ambik feel.

Lepas tu mula nampak benda yang berkenan. Saya ni dah lama tak shopping handbag. Dulu-dulu time kerja, 2 tahun beli baru. Atau setahun sekali, biasanya Coach la.

Last beli handbag berjenama tahun 2017, brand Anello, my sister beli time trip ke Jepun. Lepas tu memang tak beli dah, bertukar handbag pun pakai yang beg Shaklee bagi free.

Jadi semalam bila fikir, I have big success to cheer up. Terus teringat pesan coach.

Raikan kejayaan kecil, insyaALlah datang kejayaan lebih besar. Memang RAS celebrate terus! hihi

Semalam lepas beli tu rasa happy sangat, energy tinggi, vibration tinggi, semualah tinggi, rasa happy. Satisfaction tu tak boleh disebut, tak terungkap.

Raikan kejayaan Tahun 2020
Muka happy dapat shopping beg baru

Bottom Line

Saya sentiasa optimis dengan bisnes Shaklee. Anda bagaimana?

Ingin mulakan bisnes bersama kami?

Peluang pendapatan unlimited dengan Shaklee, buatlah sungguh-sungguh, komited, fokus dan anda juga berpeluang bergelar jutawan bersama bisnes Shaklee.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “10% Bonus Shaklee Untuk Raikan Diri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp