Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

By | 12 September 2017

Berita panas-panas ni. Nak tahu tak Shaklee ada buat promosi sempena Hari Malaysia 2017 iaitu Sabtu ini. Promosi ini 1 hari sahaja, justeru kena cepat-cepat order daripada SID kesayangan anda, saya la siapa lagi.

Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

Apa promosi yang best tu?

Vivix la apa lagi.

promosi shaklee hari malaysia 2017

promosi shaklee hari malaysia 2017

Harga jual Vivix adalah RM503 sebotol, kalau 2 botol rm1006 betul tak? Biasa siapa yang beli 2 botol saya memang bagi harga ahli terus, ya sebab memang layak dapat keahlian percuma.

Ha, sempena promosi Hari Malaysia ni, anda boleh dapatkan Vivix dengan 5% diskaun. Apa yang menariknya?

Beli Vivix 2 botol dan dapatkan

  • 5% diskaun
  • Keahlian percuma
  • Pos percuma
  • Cabutan bertuah
  • Bonus tunai rm36

Best kan? Dah la dapat 5% diskaun (dari harga ahli), dapat pula pulangan tunai rm36. Wah wah ini memang best. Siapa-siapa yang memang pengguna Vivix tu mesti berbondong-bondong tau dapatkan Vivix kali ni.

Dan bagi siapa yang belum pernah cuba Vivix, inilah masanya nak cuba Vivix. Nak tahu apa yang menarik tentang Vivix? Boleh baca dalam link berikut:

  1. Vivix, Kebaikan dan Testimoni
  2. Apa kata Dr Bruce Daggy Tentang Vivix
  3. 17 Manfaat Vivix
  4. Vivix dan Diabetes
  5. Vivix dan Buah Pinggang
  6. Vivix dan Sopak
  7. Vivix dan Jantung Sihat

Testimoni Pengguna Vivix

Berikut antara testimoni customer saya sendiri yang menggunakan Vivix untuk pelbagai masalah kesihatan mereka.

1. Pesakit Sopak

vivix dan sopak testimoni

Testimoni Vivix dan Sopak Dalam 4 bulan

2. Pesakit Buah Pinggang Kronik

Vivix membantu meningkatkan kualiti hidup pesakit dialisis buah pinggang kronik

Vivix membantu meningkatkan kualiti hidup pesakit dialisis buah pinggang kronik

 

Vivix dan Nutrisi Untuk Kerosakan Buah Pinggang Tahap 3

Vivix dan Nutrisi Untuk Kerosakan Buah Pinggang Tahap 3

3. Pesakit Diabetes

Luka diabetes pulih selepas amalkan set diabetes Shaklee

Luka diabetes pulih selepas amalkan set diabetes Shaklee

4. Pesakit Jantung

Testimoni sakit jantung Vivix

Testimoni sakit jantung Vivix

Perhatian:
Testimoni diatas adalah bersifat peribadi. Keputusan mungkin berbeza bagi setiap individu. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan mencegah sebarang penyakit.
Sentiasa berunding dengan doktor anda sebelum anda mengambil produk.

Menarikkan promosi ni? Order sekarang dengan saya, pakar Vivix anda.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

30 thoughts on “Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

    1. Raihanah Ahmad Post author

      murah je ni, kalau harap nak beli anggur sebiji tu pun dah rm100

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      bagi yang tahu manfaatnya memang tak teragak2 nak beli

      Reply
  1. adam

    aduhhhhh….. saya tak tau ni. kalau saya tau saya beli untuk setahun.
    saya memang makan vivix. kadang2 je makan alfafa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge