Call nowWhatsapp

Gabungan Resveratrol dan Polifenol Jadikan Vivix Antipenuaan Terbaik

Tahukah anda, Vivix merupakan sebatian resveratrol anti penuaan paling berkuasa, paling tulen dan paling kuat zaman ini. Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam Vivix telah menunjukkan memberikan kesan positif melalui empat mekanisme utama penuaan selular.

Soalnya, begitu banyak suplemen berasaskan resveratrol di pasaran, tetapi kenapa anda perlukan Vivix?

Mengapa Vivix lebih baik berbanding semua resveratrol lain di pasaran?

Dr. Stephen Chaney, seorang profesor biokimia dan pemakanan di University of North Carolina – Chapel Hill, telah mengarang lebih 80 kajian yang diterbitkan dalam sains dan jurnal perubatan, beliau menyatakan:

“Jawapan kepada soalan itu kerana resveratrol dalam Vivix bersifat tulen berbanding resveratrol lain di pasaran.” Hasil kajian Universiti Harvard pula menunjukkan jumlah resveratrol yang diperlukan oleh setiap orang adalah dalam skala yang lebih banyak.

 

Kebanyakan resveratrol di pasaran tidak cukup tulen. Anda boleh uji sendiri ketulenan setiap satu suplemen. Mudah sahaja, cuba masukkan dalam peti sejuk beku. Tengok samada ianya membeku atau tidak.

 1. Kalau beku: tidak tulen
 2. Kalau tidak beku: tulen

Di atas adalah penilaian secara ringkas sahaja. Sekiranya resveratrol yang anda ambil tidak tulen, anda akan merasai kesan sampingannya lebih berbanding kesan baik yang sepatutnya anda perolehi dengan pengambilan resveratrol.

Walaupun disimpan di dalam penyejuk beku, Vivix tidak membeku menunjukkan kandungannya sangat tulen
Walaupun disimpan di dalam penyejuk beku, Vivix tidak membeku menunjukkan kandungannya sangat tulen

Gabungan Resveratrol dan Polifenol Jadikan Vivix Antipenuaan Terbaik

Salah satu resepi terbaik Shaklee adalah kebijaksanaannya menggabungkan resveratrol dengan polifenol semulajadi. Vivix mengandungi polifenol yang kaya dengan asid elagik, ini sesuatu jumlah yang tidak terdapat di dalam wain merah (wain merah dikatakan mengandungi khasiat resveratrol tertinggi).

Asid elagik menghalang enzim yang terlibat dalam pembentukan protein AGE, iaitu salah satu daripada empat pusat mekanisme penuaan selular. Resveratrol mempunyai kesan ke atas enzim ini, tetapi menyekat tiga kunci lain mekanisme penuaan selular.

Secara ringkasnya, menambah kompaun polifenol yang mengandungi asid elagik dan 10 lagi polifenol bersama-sama resveratrol telah menjadikan Vivix lebih berkuasa berbanding suplemen berasaskan resveratrol tunggal atau polifenol tunggal semata-mata.

Apakah Vivix?

Vivix merupakan produk antipenuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, adalah revolusioner, sedang dipaten, sangat berkuasa dalam memerangi penuaan selular. Salah satu bahan utama (resveratrol) dalam Vivix dirujuk di lebih 2,000 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai resveratrol semulajadi Kandungan 98%. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Bahawasanya ianya tulen ya.

 

Bagaimana Vivix berfungsi?

Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam produk antipenuaan ini telah menunjukkan memberi kesan melalui empat mekanisme utama penuaan selular. Ini bermakna Vivix:

 • Membantu melindungi dan membaiki DNA selular *
 • Positif kesan pengawal selia genetik *
 • Menggalakkan biogenesis mitokondria *
 • Melambatkan pembentukan AGE (produk Advanced Glycation End) protein *

Vivix juga:

 • Menyokong kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular *
 • Menyokong kesihatan otak *
 • Menyokong fungsi imun *
 • Menyokong kesihatan sendi *
 • Menggalakkan panjang umur sel *
 • Menggalakkan kesihatan yang baik dan kesejahteraan *
 • Bekalan antioksidan; melawan radikal bebas *
 • Meningkatkan tenaga selular *

Bagaimana Shaklee mencipta Vivix?

Vivix dicipta dan diasingkan secara unik, sedang dipaten, dengan campuran polifenol yang melawan penuaan selular. Shaklee menjamin keseluruhan keluaran Vivix adalah daripada penanam terbesar, bebas bahan kimia berbahaya dan terbaik di dunia.

Penyelidikan Shaklee mendapati anggur muscadine atau Vitis rotundifolia, merupakan satu-satunya anggur dalam alam semula jadi dengan kromosom tambahan. Ini sahaja, saintis percaya, sifat ini meningkatkan Profil polifenol dan manfaat kesihatan.

Saintis Shaklee mencipta proses pengekstrakan yang mengakibatkan ekstrak ini mengandungi asid ellagic yang tinggi, yang bertanggungjawab untuk pelbagai tindakan antipenuaan selular. Vivix adalah gabungan anggur muscadine yang paling berkuasa dalam alam semula jadi dan ultra tulen, sebagai resveratrol semula jadi. Vivix merupakan suplemen antipenuaan tanpa pewarna tiruan, perisa, pemanis atau pengawet.

Apakah yang dimaksudkan dengan anggur Muscadine dan mengapa ia begitu istimewa?

Anggur muscadine (Vitis rotundifolia) adalah anggur super dan satu-satunya anggur dengan kromosom tambahan. Ia berasal dari Amerika tenggara Syarikat. Anggur Muscadine berkisar dari warna ungu gelap kepada hitam apabila masak. Ia mengandungi kepekatan tinggi resveratrol – a polifenol dengan kesan kesihatan yang berfaedah. Ia turut tinggi dengan nutrien yang lain.

Bagaimana vivix memperlahankan penuaan
Bagaimana vivix memperlahankan penuaan

 

Bolehkah saya mendapat manfaat daripada menggunakan Vivix?

Ya. Vivix akan memberi manfaat kepada orang dewasa yang bimbang tentang penuaan selular dan kesejahteraan. Ini tonik antipenuaan juga boleh memberi faedah kepada sesiapa yang komited untuk menjadi sihat dan berasa hebat setiap hari.

Adakah Vivix minuman jus?

“Saya mengambil Tahitian Noni Juice, perlukah saya mengambil Vivix?

Vivix bukan minuman jus. Ia adalah eksklusif, antipenuaan cecair pekat suplemen yang memberikan bentuk yang paling tulen resveratrol dan ekstrak polifenol. Ini merupakan gabungan unik polifenol termasuk bahan-bahan yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal untuk melawan mekanisme utama penuaan selular. Satu sudu teh Vivix menyediakan jumlah bersamaan resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Apa kata pakar?

Ramai pakar menyebutkan kepentingan dan kebaikan resveratrol, antaranya:

60 Minutes – “Sekarang, ahli-ahli sains di seluruh negara telah mengenal pasti bahan dalam wain merah dipanggil resveratrol yang mereka percaya mungkin melakukan lebih daripada sekadar melindungi jantung, tetapi dalam kepekatan yang sangat tinggi dapat melanjutkan hidup dengan mencegah beberapa penyakit yang berkaitan dengan usia.”

Fortune – “Resveratrol adalah bahan dalam wain merah yang menjadi tajuk utama dalam November apabila para saintis menunjukkan bahawa ia memelihara tikus overfed dari berat badan, menyerahkan mereka ke dalam bersamaan marathoners Olimpik, dan seolah-olah melambatkan proses penuaan mereka. penemuan perubatan beberapa mempunyai dihasilkan begitu banyak.”

Fortune melaporkan berkenaan resveratrol dalam majalah keluaran mereka
Fortune melaporkan berkenaan resveratrol dalam majalah keluaran mereka

WebMD – “Resveratrol boleh memanjangkan jangka hayat dan melawan penyakit yang berkaitan dengan usia. Resveratrol adalah salah satu daripada kumpulan sebatian antioksidan dipanggil polifenol terdapat dalam wain merah yang telah dilaporkan mempunyai anti-radang serta sebagai hartanah antikanser. Satu kajian terbaru menunjukkan resveratrol boleh menangani diabetes jenis 2 dan rintangan insulin.”

CNN – “Kajian ini, yang dibiayai sebahagiannya oleh National Institute on Aging, adalah yang disiarkan dalam jurnal Nature dan Cell pada bulan November. Dr. Brent Bauer, Pengarah Perubatan Dalaman Medicine percuma dan Integrative Program di Mayo Clinic berkata, ‘Ini mungkin perkara yang terbaik sejak roti bagi manusia.”

Bagi anda yang ingin mendapatkan Vivix boleh hubungi saya. Kalau hendak jana pendapatan dengan Shaklee pun dialu-alukan. Jangan lepaskan peluang ini!Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

19 thoughts on “Gabungan Resveratrol dan Polifenol Jadikan Vivix Antipenuaan Terbaik

  • Raihanah Ahmad says:

   terbaik dan premium. terbaik dia sebab mampu cegah penyakit kritikal. kalau baru nak cuba suplemen, ambik yang set basic pun ok dah

 1. Pingback: SET SAKIT SENDI SHAKLEE - HURUL AIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp