Call nowWhatsapp

Putih Kulit Sopak Kini Mula Memerah Semula

Putih Kulit Sopak Kini Mula Memerah Semula

Sebenarnya saya sudah banyak berkongsi dengan bakal customer berkenaan bagaimana Shaklee boleh membantu pesakit sopak dengan masalah kulit mereka yang memutih. Ada yang teruk, ada yang kurang teruk tapi tetap mereka rasa sedih dengan keadaan diri mereka.

Saya ada beberapa orang customer pesakit sopak. Kebanyakan mereka mengambil set detox atau set lengkap sopak. Tetapi sampai satu tahap mungkin kerana faktor kewangan, mereka senyap begitu sahaja.

Shaklee Mahal?

Ada juga dapat reaksi daripada customer saya mengatakan produk Shaklee adalah mahal. Justeru mereka tidak dapat bertahan untuk mengambilnya setiap bulan. Saya ada hujah sendiri yang mungkin boleh buat anda fikirkan.

Kenapa Shaklee?

 • Kerana ada jaminan selamat dan semulajadi
 • Ada jaminan berkesan
 • Ada Landmark Study (satu-satunya syarikat makanan tambahan yang mempunyai kajian Landmark). Landmark study adalah kajian yang dilakukan ke atas pengguna Shaklee yang telah berpuluh-puluh tahun mengamalkan Shaklee. Perbezaan pengguna Shaklee dengan pengguna suplemen jenama lain
 • Syarikat Makanan Tambahan Semulajadi No 1 di US
 • Diformulasikan oleh saintis
 • Pembuktian melalui pelbagai ujian, kajian klinikal dan penerbitan jurnal kesihatan
 • Dikaji pemenang anugerah Nobel perubatan (Dr Blackburn) dan profesor emerita (Dr Gladys)
 • Mempunyai tunjuk ajar cara pengambilan dan bantuan berterusan dengan pengedar berbanding belian di farmasi
 • Mendapat kelulusan KKM
 • Diiktiraf halal yang diperakui Jakim
 • Diiktiraf dunia
 • Pilihan angkasawan NASA
 • Pilihan atlit sukan antarabangsa
 • Produk nutrisi berusia lebih 100 tahun

Saya bagi contoh kepada anda. Jadual hanya contoh sahaja. Saya pilih Vivix dan Mo**** kerana ia sama-sama sumber antioksidan.

Perbezaan Vivix dengan Monavie
Perbezaan Vivix dengan Mo*****

Jadi kalau sayalah kan, berbanding Vivix dan Mo****, sudah tentu saya pilih Vivix. Ini kerana untuk penggunaan 2 bulan saya dapat dengan harga tersebut. Di samping itu Vivix juga punyai kajian sendiri, memiliki landmark study, syarikat yang menjadi pilihan NASA dan ramai atlit. Di samping itu nilai ORAC jauh lebih tinggi mengatasi Mo*****.

Testimoni Sopak Kulit Kini Mula Kemerahan

Ok berbalik kepada cerita testimoni kulit sopak, ada customer saya ini mula mengambil set sopak pada hari raya haji baru-baru ini. Beliau sebenarnya telah mula amalkan Shaklee sejak tahun lalu. Tapi beliau berhenti atas alasan kewangan. Masa itu sebenarnya efek Shaklee memang sangat bagus. Selepas guna Shaklee, beliau guna produk lain. Namun tidak sama dengan efek yang beliau dapat apabila menggunakan Shaklee.

Apabila melihatkan sopak kembali memutih, itula yang membuatkannya kembali menggunakan Shaklee. Beliau memilih Vivix, ESP dan Bcomplex. Jadi baru-baru ini saya bertanyakan beliau berkenaan perubahan pada dirinya. Saya bukanlah harap sangat ada perubahan sebab saya tahu masalah sopak ini akan ambil masa. Tapi bila beliau jawab begini memang saya rasa macam hendak terbang.

Testimoni Sopak, kulit putih kembali memerah
Testimoni Sopak, kulit putih kembali memerah

Jangan biarkan diri anda terus dibelenggu masalah sopak ini. Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

42 thoughts on “Putih Kulit Sopak Kini Mula Memerah Semula

  • Raihanah Ahmad says:

   thanks ecah kerana sudi berkongsi artikel saya. memang orang sopak ni jadi pemalu dan kadangkala boleh jadi stress. memang kesian diorg. saya faham sebab ada family friend yang ada ni. memang nampak susah nak bergaul dengan orang.

  • Raihanah Ahmad says:

   kalau dah sakit memang kos merawat jadi tinggi. sebaiknya cegah dulu dengan amalkan gaya hidup sihat dan ambil suplemen asas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp