Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

By | 24 January 2018

Tahun 2018 datang dengan berita baik. Pertamanya saya dah cukup point untuk 1 tiket incentive trip ke Bangkok. Saya berharap sempat buat 1 lagi tiket atau 1 tiket antarabangsa. Kedua, sekali lagi saya dijemput hadiri Business Leader National Conference 2018 (BLNC2018). Kali ini saya tidak lagi keseorangan, bahkan saya berjaya bawa tim saya dari #MillionaireAnah&Friends seramai 3 orang. Business… Read More »

10 Tahun Lebih Muda Dengan #YouthSkinCare

By | 22 January 2018

Ni overclaim ke apa? Masa mula-mula diperkenalkan, tertanya juga, betul ke? Apa buktinya? Ada satu sesi diadakan bersama para masters di mana Ketua Pakar Nutrisi Shaklee memberitahu berhubung 10 tahun lebih muda dengan Youth Skin Care. Skin Age Index Sejenis ujian yang diberi nama SKIN AGE INDEX di jalankan oleh Pakar kulit (Skin Expert) buat ujian ke atas… Read More »

Azabnya Cirit Birit Masa Mengandung

By | 19 January 2018

Banyak pula dugaan mengandung kali ini. Untuk pengetahuan rakan pembaca semua, saya kini sedang mengandung sudah masuk 8 bulan. Alhamdulillah setakat ini memang kesihatan sangat baik dan boleh aktif macam biasa. Tapi tak sangka pula bila masuk trimester ke 3 ni, diuji pula dengan macam-macam isu. Sabtu minggu lalu anak kedua saya, Faiz mula demam disamping simptom lain… Read More »

DHA vs EPA: Mana Satu Lebih Penting

By | 12 January 2018

EPA dan DHA adalah nutrien yang memberi faedah kehidupan yang sihat untuk kesihatan manusia. Dari sebelum lahir ke usia tua, manusia memerlukan EPA dan DHA dan kerana tubuh kita tidak boleh membuat lemak ini dalam tubuh kita, kita mesti mengambilnya daripada diet seharian. EPA dan DHA adalah lemak omega-3 dan lemak utama dalam ikan dan makanan laut serta… Read More »

Ubat Statin dan Kesan Sampingan

By | 10 January 2018

Baru-baru ini mak saya mengadu sakit otot, lenguh pada bahu dan belakang serta kebas pada tangan. Apabila cek gula dalam darah, ianya tidak tinggi pun. Lepas seminggu, kami rujuk ke hospital. Dr cuma cakap mungkin alergi. Jadi dr cucuk ubat dan berikan beberapa jenis ubat. Lepas seminggu, saya baru teringat tentang kesan sampingan statin. Rupanya memang mak ada… Read More »

Review Omega Guard Dan Neurogain

By | 8 January 2018

Posting ini adalah review kedua-dua produk yang saya pernah amalkan. Satu saya amalkan pada tahun 2011, satu lagi saya amalkan sejak tahun 2012 hingga sekarang. Saya ambil Neurogain semasa mengandung anak kedua. Ia diprescribed oleh doktor yang merawat saya. Jadi bayar kos doktor sekali dengan vitamin ni sekali. Masa tu memang belum terjebak lagi dengan Shaklee. Dan masa… Read More »

Pengedar Shaklee / Vivix Di Seremban, Port Dickson dan Nilai

By | 4 January 2018

Berita baik kepada semua warga Nilai dan Seremban dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Nilai dan Seremban 2, Seremban 3, Senawang, Rantau, dan Port Dickson. Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada saya yang… Read More »

Cari Pengedar Vivix Shaklee? Hantar Ke Lokasi Anda

By | 3 January 2018

Anda cari pengedar Vivix Shaklee? Saya ada barisan pengedar Vivix Shaklee yang boleh hantar ke lokasi anda, atau pos kepada anda dan menjamin anda mendapat khidmat selepas jualan yang terbaik. Saya sendiri adalah pengedar Vivix Shaklee sudah masuk tahun ke 6, dan masih aktif. Selain sebagai pengguna Vivix Shaklee, saya juga mendapat bimbingan daripada pakar iaitu doktor dan… Read More »

Pengedar Vivix dan Produk Shaklee Johor

By | 2 January 2018

Assalamualaikum Berita baik kepada semua warga Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Istimewa bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian, Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock. Sekiranya anda berada di luar… Read More »

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

By | 1 January 2018

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol Produk baru hasil… Read More »