Tahap 3 Buah Pinggang Jadi Normal

By | 20 October 2017

Ramai juga orang ada masalah dengan buah pingang kan? Setiap hari saya menerima banyak customer bermasalah dengan buah pinggang. Ada satu berita gembira saya ingin khabarkan. Tahap 3 Buah Pinggang Kini Normal Saya pernah ada seorang customer tahun ini yang ambil Vivix Shaklee untuk masalah buah pinggang beliau. Kisah beliau saya coretkan dalam Vivix Nutrisi Untuk Kerosakan Buah… Read More »

Kalsium Magnesium Untuk Ibu Mengandung

By | 18 October 2017

Anda ibu mengandung? Tahu tak salah ada tiga nutrisi penting perlu diambil di sepanjang kehamilan anda? Kalsium, magnesium, vitamin D, semuanya punyai khasiat tertentu untuk membantu anda di sepanjang proses mengandung, juga turut mempunyai khasiat untuk bayi anda. Ayuh kita lihat lebih lanjut. Kenapa anda memerlukan magnesium semasa kehamilan Magnesium adalah penting untuk pelbagai reaksi biologi dalam badan termasuk… Read More »

Pengedar Shaklee Paling Top Di Ampang

By | 13 October 2017

Anda di Ampang dan berminat mendapatkan produk Shaklee di kawasan anda? Ada berita best untuk anda. Anda tidak perlu risau lagi kerana Puan Nurulfidayu merupakan leader kami yang cukup top kini di Ampang. Testimoni Menggunakan Shaklee Puan Ayu mula mengenali Shaklee pada tahun lalu apabila membeli Vivix untuk ibu mertua beliau yang menghidap sakit buah pinggang. Selain dari ibu… Read More »

Shaklee Suplemen ‘Beyond Organic’

By | 12 October 2017

Ramai orang kisah sekarang ni bab organik atau tidak organik. Bab sintetik vs semulajadi. Adakah anda tahu Shaklee adalah produk “beyond organik”? Apa makna beyond organic? Kali ini saya ingin kongsikan maklumat berkaitan organik dan apa kelebihan Shaklee yang bersifat beyond organic. Jemput tonton video dibawah: Suplemen Yang Beyond Organic Shaklee merupakan Syarikat Nutrisi # 1 di Amerika… Read More »

Vivix, Awet Muda dan Kulit Bermasalah

By | 9 October 2017

Selalu saya cerita Vivix Shaklee kebanyakannya untuk kesihatan, betul tak? Jarang juga saya tuliskan berkenaan khasiatnya untuk kulit, terutama kulit bermasalah. Ramai yang ambil Vivix dan mendapati kulit mereka semakin sihat, di samping ada yang menyatakan mereka kini awet muda. Memang kalau kita lihat banyak gambar yang dikongsikan, sangat betul dakwaan mereka. Namun nak kena faham juga macamana… Read More »

Tahniah Supervisor Baru Shaklee!

By | 4 October 2017

Hari ini dah hari ke empat bulan Oktober 2017, maknanya sudah 4 hari berakhir debaran closing September 2017. Syukur alhamdulillah, kerana pada September itu bermakna saya sudah memiliki 5 orang supervisor! Apabila berjaya membina leader dalam kumpulan kita, ia satu kejayaan besar pada kita, terutama saya. Saya naik supervisor sejak tahun 2014, bila supervisor kita tak perlukan leader… Read More »

Promosi Shaklee Oktober 2017

By | 1 October 2017

Bulan ni mesti best sebab produk yang jadi promosi adalah produk yang menjadi kegemaran kebanyakan orang. Saya pun makan juga yang ni, dan disebabkan berkongsi dengan abah dan mama, jadi sebulan kena guna berapa tong. Boleh teka apakah produk promosi Shaklee Oktober 2017? Ya, ESP lah jawapannya. Produk kegilaan ramai, kalau time promosi memang cepat je habis. Kenapa… Read More »

Makanan Terbaik Untuk Naikkan Paras HB

By | 26 September 2017

Ada juga antara kita hadapi masalah HB rendah kan? HB tu apa? Dan apa makanan terbaik untuk naikkan paras HB? Platelet darah akan dapat melindungi kita daripada kehilangan darah yang terlalu banyak apabila kita cedera. Platlet darah ditemui di dalam darah, bersifat melekit dan tanpa warna. Ubat-ubatan boleh didapati untuk merawat masalah ini, tetapi beberapa makanan tertentu dapat… Read More »

3 Resepi Smoothies Sedap Yang Anda Boleh Nikmati Walaupun Diet

By | 20 September 2017

Penting untuk menjaga kesihatan bukan semata-mata untuk cantik dan langsing. Ia untuk kesan jangka masa panjang. Biarlah hari hari tua kita nikmati dengan hidup yang sihat tanpa sebarang penyakit. Jadi untuk elak dari di hidapi penyakit yang biasanya akan ada bila menjelang usia emas, kena jaga dari sekarang. Nak berdiet untuk kuruskan badan bukan bermakna anda harus menyiksa diri. Tapi… Read More »

Meriah Sambutan Hari Malaysia Shaklee

By | 18 September 2017

16 September 2017 negara kita menyambut lagi Hari Malaysia. Hari Malaysia digambarkan sebagai hari yang menggabungkan semenanjung Tanah Melayu dengan kemasukan Sabah dan Sarawak. Alhamdulillah selepas bertahun-tahun kita masih lagi dapat menikmati perpaduan hasil gabungan ini, walaupun banyak perkara kita masih perlu perbaiki. Sempena sambutan Hari Malaysia 2017, Shaklee turut sama menyambutnya di premis rasmi mereka. Sepatutnya semua… Read More »