Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Rupa-rupanya Pernah Ditolak, Gara-gara Mahu Beli Shaklee

Program Khas Bersama Roger Barnett

Roger Barnett, berumur 56 tahun pada tahun ini, merupakan CEO Shaklee Corporation. Beliau lahir daripada keluarga bisnes, salah satu bisnes keluarga beliau ialah jenama terkenal Burberry. Pada umur beliau 30 tahun, beliau mula berfikir bagaimana nak expand bisnes beliau. Extensive research beliau lakukan. ANtara syarat yang beliau letakkan ialah, Bisnes yang dapat menjana income selama […]

Layak Ke Trip Mewah Shaklee

Sampai dah di Phuket

Dalam syarikat seperti Shaklee, tentulah ada hadiah percutian yang ditaja oleh syarikat. Yang menarik dan unik tentang Shaklee dan trip mewahnya ialah: Percutian ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dari sudut makanan, tiket penerbangan, penginapan, tiket masuk ke acara atau tempat lawatan Duit poket disediakan bagi setiap yang layak Percutian mewah ie makanan mewah dan eksklusif, acara […]

Shaklee Jadi Pilihan Paling Popular Untuk Jana Pendapatan

Tips Pilih Bisnes

Pasca Covid19 ni menyaksikan bisnes Shaklee naik mencanak-canak. Pendapatan pengedarnya bertambahSales bertambah lebih 200%Jumlah keahlian bertambah lebih 600%Produk cepat habis Ini menunjukkan satu gelombang baharu bakal disaksikan tahun ini hingga tahun hadapan. Anda salah seorang daripadanya? Jom saksikan kenapa Shaklee jadi pilihan paling popular untuk jana pendapatan era masakini. Mari saya kongsikan pendapatan bulanan beberapa […]

Rahsia Awet Muda, Kulit Cantik Dengan Polifenol

Testimoni Vivix awet muda kulit cantik berseri

Sebelum ini saya pernah berkongsi tentang tips kulit sihat, kulit cantik, awet muda dengan polifenol. Anda boleh merujuk kepada tulisan berikut: Polifenol dapat membantu kulit sihat dan cantik dari cara: Membantu melicinkan kulit Melindungi daripada kerosakan akibat sinar UV dan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit Meningkatkan pengeluaran collagen, dan menjadikan kulit tegang dan berseri […]

Cara Pilih Suplemen Yang Selamat dan Berkesan

Suplemen Kegemaran Atlit Olimpik

Ada banyak suplemen di dunia ini kan, samada dari luar negara, atau jenama lokal kita menyebabkan kita pun rambang mata nak pilih yang mana. Sejak saya remaja lagi, saya sememangnya selective dalam hal memilih jenama suplemen. Sebab sejak saya muda dulu, mak saya selalu bercerita tentang efek si polan si polan, selepas pengambilan apa-apa jenis […]

3 Tips Berjaya Dalam Bisnes Shaklee Era Cov19

12 tips hidup bersama covid19

Kalau beberapa tahun kebelakangan ni, bisnes online jadi sangat popular, mudah dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Semuanya dihujung jari sahaja. Bila dah masuk era Covid19 dimana semua orang kena kuarantin dalam tempoh yang agak panjang, makin menjadi-jadi bisnes online. Bahangnya bukan di negara kita sahaja, bahkan di semua pelusuk dunia. Berbeza sangat dengan kedai fizikal […]

Wanita, menopos dan penuaan

Wanita juga boleh miliki cita-cita dan impian

Wanita ada limited number of telur, bila telur habis atau ovari dah tak keluarkan telur, then menopause berlaku. Cuma ada orang yang menopause awal umur 30. So ni mmg masalah hormon. Kalau dah berumur, most probably sebab telur dah habis. Yang kita nak, bila dah berlaku pre menopause atau menopause, kita nak stabil kan hormon. […]

107 Pemimpin Efektif dan Sales Lebih RM1 juta

bisnes Shaklee tsunami

Alhamdulillah cemerlang closing Jun 2020 yang lalu. Dalam pada kepayahan dengan stok yang menyusut, team kami masih lagi dapat closing dengan cemerlang. Peningkatan Cemerlang Shaklee Jun 2020 Subhanallah, mari kita tengok perkembangan perniagaan Shaklee pada bulan June 2020 yang lalu: Kadar Jualan meningkat 139% Kadar Penajaan meningkat 602% Peningkatan efektif leader 288% Pencapai pangkat baru […]

Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Bersama team saya di Business Leaders National Conference BLNC 2020

Alhamdulillah Jun 2020 telah berlalu dengan sangat hebat. Sales team saya pun meningkat 2 kali ganda, menyaksikan ada yang rank up dan paling ramai yang efektif. Manisnya kejayaan itu bilamana kita melihat mereka yang ingin kita bantu, memperoleh kejayaan luar biasa. Alhamdulillah syukur ya Allah. Recognition Jun 2020 MAF Empire Tahniah kepada leader group kecil […]

7 Faedah Kesihatan Polifenol Dalam ResV

Aiskrim ResV

Dalam artikel kali ini saya sediakan maklumat tentang faedah kesihatan polifenol yang anda dapat perolehi daripada produk kami, ResV. Faedah Kesihatan Polifenol Daripada Ramuan ResV ResV diperbuat daripada 6 bahan yang power: Chebulic Myrobalan Anggur muscadine Lobak Ungu Polyganum Cuspidatum Blackcurrent Buah Delima Gambar dibawah menunjukkan faedah kesihatan yang dapat kita perolehi daripada setiap bahan: […]