Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Recognition #MAFEmpire January 2021

pencapaian shaklee januari 2021

Pencapaian #MAFEmpire January 2021 Alhamdulillah syukur dan saya happy sangat dengan kejayaan team pada bulan lalu Effective leaders mengukuh Penerima bonus 5% bertambah 15% Penerima bonus 8% bertambah 21% Penerima bonus 11% bertambah 80% Penerima bonus 14% pun ada MasyaAllah saya happy dan bersyukur dengan improvement yang sangat baik dengan bertambahnya keberlimpahan yang diperolehi oleh […]

Shaklee bisnes yang boleh diwarisi

rumah ladang roger barnett

Selalu orang sebut Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi. Tapi apa signifikan nya? Baca perkongsian saya dibawah. Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi Kalau kita kerja yang biasa tu, jawatan kita contohnya sebagai Manager, atau Executive, atau Vice President, kalau kita meninggal ketika service, company akan cari orang lain untuk gantikan kita. Tak kira betapa […]

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

PKP datang lagi, kali ni mungkin lama nak landaikan. Bagaimanapun, berikut saya kongsikan 10 tips bagaimana nak mula bisnes di era pendamik. 10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik Cari bisnes online. Cari bisnes online. Yang boleh buat dari rumah. Kita tahu kita ada limitation bergerak. Jadi yang terbaik adalah bisnes atas talian Bisnes yang […]

10% Bonus Shaklee Untuk Raikan Diri

raikan kejayaan shaklee

AlhamdulillahAlhamdulillahAlhamdulillah Menyoroti kejayaan tahun #2020OurGreatestYear memang great, memang terbaik tahun lalu bagi kami di #mafempire. Sales lebih rm600ribu, berjaya hasilkan coordinator, penerima car bonus dan beberapa orang lagi leaders baru, satu kejayaan besar buat saya dan team, masyaAllah, itulah Allah, Maha Sangat Baik. Tahun lalu sangat getir sebenarnya. Banyak pengalaman, banyak pengorbanan dilakukan untuk survive […]

Tulis Impian Adalah Satu Cara Mencapai Impian Kita

Tulis Target Shaklee

Dah tengok video saya tadi tentang writing down your own goals? Jemput tengok ya Sekarang dalam bentuk penulisan. Selalu lah kan upline atau mentor suruh kita tulis our own goals. Ada yang tulis Ada yang tak tulis Ada yang tulis tapi menggunakan henfon atau notebook (bukan tulis namanya ni, sbb kita hanya taip) Tetapi apa […]

PG Mall Promosi KBBM, Public Bank, Maybank QRPay, Huawei & Oppo

PG Mall

Baru-baru ini Majlis Keselamatan Negara (MKN) menghantar pesanan ringkas yang menggesa rakyat lebih mengutamakan pembelian melalui online. Trend online shopping ni akan berterusan kerana lebih mudah, cepat tanpa perlu keluar dari rumah. Semua sesi membeli belah pelbagai barangan hanya boleh dibuat di hujung jari. Ramai yang lagi teruja kalau shopping lepas dapat pula imbuhan dalam […]

Usaha Tangga Kejayaan

Tangga terpanjang di dunia

Dalam gambar ni ialah tangga paling panjang terletak di Pergunungan Nizen (Banjaran Alps juga) di Switzerland, tercatat rekod terpanjang dalam Guiness Book of Records. Panjangnya tangga ni adalah 3.5km. Fuh dah macam jalan terus, tapi rupanya tangga.Tangga dibuat sebabnya Pergunungan Nizen ni rupa bentuknya dah macam piramid. Jadi senanglah buat tangga terus. Sebab tu juga […]

The Rock Miliki Pendapatan rm400juta di tahun 2019

The Rock miliki pendapatan rm400 juta

“Pendapatan saya adalah RM400juta tahun lepas!”  Itulah yang dikatakan oleh The Rock.   Sejak saya kecil saya cukup berminat menonton wrestling WWE dan hingga kini suka dengan pelakon yang berpendapatan PALING TINGGI di Hollywood, The Rock.  Malam tadi saya menonton dokumentari beliau bagaimana kisahnya bermula dari seorang yang susah menjadi kejayaan hari ini. Salah satu perkongsiannya, beliau […]

Polifenol untuk Kesan Pencegahan Kanser, dan Kemo-protective

ResV Vivix Shaklee

Semalam my dear friend meninggal dunia, sebagai korban kanser. Senior saya meninggal early this year, juga sebagai korban kanser. Saya doakan almarhum sahabat saya ini dikurniakan kebahagiaan disisiNya. Namun apa yang saya nak share bukan kisah beliau. Sebaliknya saya sangat sangat tertarik untuk share kebaikan POLIFENOL (ejaan melayu) kepada tubuh badan manusia. Prof Muhaya ada […]

Vivix Produk Tulen, Tidak Beku Walaupun Simpan Dalam Freezer

Vivix Res-V Shaklee

Setakat ni takde suplemen sama macam Vivix ni, at least as of now lah. Dulu-dulu saya simpan dalam peti macam yang dicadangkan. Kemudiannya saya diberitahu Vivix takkan beku walaupun simpan dalam freezer. Maka saya cubalah sendiri.Dan ya, Vivix memang tak beku pun simpan dalam freezer. Malah ada st ok Vivix saya, simpan dalam freezer 6 […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp