Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Wanita, menopos dan penuaan

Wanita juga boleh miliki cita-cita dan impian

Wanita ada limited number of telur, bila telur habis atau ovari dah tak keluarkan telur, then menopause berlaku. Cuma ada orang yang menopause awal umur 30. So ni mmg masalah hormon. Kalau dah berumur, most probably sebab telur dah habis. Yang kita nak, bila dah berlaku pre menopause atau menopause, kita nak stabil kan hormon. […]

107 Pemimpin Efektif dan Sales Lebih RM1 juta

bisnes Shaklee tsunami

Alhamdulillah cemerlang closing Jun 2020 yang lalu. Dalam pada kepayahan dengan stok yang menyusut, team kami masih lagi dapat closing dengan cemerlang. Peningkatan Cemerlang Shaklee Jun 2020 Subhanallah, mari kita tengok perkembangan perniagaan Shaklee pada bulan June 2020 yang lalu: Kadar Jualan meningkat 139% Kadar Penajaan meningkat 602% Peningkatan efektif leader 288% Pencapai pangkat baru […]

Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Bersama team saya di Business Leaders National Conference BLNC 2020

Alhamdulillah Jun 2020 telah berlalu dengan sangat hebat. Sales team saya pun meningkat 2 kali ganda, menyaksikan ada yang rank up dan paling ramai yang efektif. Manisnya kejayaan itu bilamana kita melihat mereka yang ingin kita bantu, memperoleh kejayaan luar biasa. Alhamdulillah syukur ya Allah. Recognition Jun 2020 MAF Empire Tahniah kepada leader group kecil […]

7 Faedah Kesihatan Polifenol Dalam ResV

Aiskrim ResV

Dalam artikel kali ini saya sediakan maklumat tentang faedah kesihatan polifenol yang anda dapat perolehi daripada produk kami, ResV. Faedah Kesihatan Polifenol Daripada Ramuan ResV ResV diperbuat daripada 6 bahan yang power: Chebulic Myrobalan Anggur muscadine Lobak Ungu Polyganum Cuspidatum Blackcurrent Buah Delima Gambar dibawah menunjukkan faedah kesihatan yang dapat kita perolehi daripada setiap bahan: […]

4 Perkara Perlu Digunakan Sebaiknya

Anak-anak belajar perlukan sokongan ibu bapa

Ada 4 perkara yang Allah berikan kepada manusia, gunakannya untuk kebaikan kita: 1. Tenaga TENAGA yang kita ada perlu digunakan untuk mencari bekalan si syurga. Biarpun tidak ada pengetahuan, tidak ada kedudukan, sekiranya ada tenaga manfaatkan dengan sehabis baik. 2. Pengetahuan Allah berikan seseorang itu PENGETAHUAN, dengan ilmu itu kita boleh meraih syurga. Ilmu yang […]

Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

Kita Tentukan Berapa Bonus Yang Kita Mahukan

Shaklee dah bertapak kat Malaysia ni sebelum tahun 1990. Masa tu belum berdaftar sebagai Syarikat Sdn Bhd di Malaysia. Mungkin masa tu strategi nak cuba ON bisnes baru. Saya pun masih di sekolah rendah masa tu, tak tahu apa. Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25 Mula daftar rasmi 1995. Justeru tahun ni genap 25 Tahun […]

Peluang Berjaya Dalam Shaklee Era Covid19

Tips Pilih Bisnes

Alhamdulillah Mei 2020 telah melabuhkan tirainya semalam. Era Covid19, semua orang merasakan cabaran yang sama: Tempoh penghantaran yang tidak sepantas dulu Stok yang cepat menyusut Terpaksa berebut beli stok yang baru tiba Itu semua cabaran. Tetapi disamping cabaran itu, tetap ramai yang berjaya: Ramai yang efektif lebih awal. Ramai yang berjaya rank up, semakin ramai […]

Kuasa Sedekah: Kisah Jeff Bezos

kuasa sedekah jeff bezos

Dalam bulan Januari atau Februari, Jeff Bezos hilang dalam USD 6 billion (unrealised profit) apabila saham Amazon menyusut. Kemudian datang krisis COVID 19 yang menggila di US.Selang tak berapa lama, begitu ramai orang kehilangan kerja dan tiada punca pendapatan di US. Disana, orang beratur panjang di pusat pengagihan makanan kerana ramai yang kehabisan wang. Di […]

4 Faedah Kesihatan Polifenol yang Menakjubkan

Dalam dekad yang lalu, terdapat banyak minat terhadap potensi manfaat kesihatan polifenol, sejenis tanaman makanan kaya dengan antioksidan. Sehingga kini, terdapat lebih daripada 4,000 kajian mengenai faedah polifenol yang menunjukkan faedahnya untuk melindungi tubuh anda. 4 Faedah Kesihatan Polifenol yang Menakjubkan 1. Cleanse dan Detoks Kajian menunjukkan bahawa polifenol dapat meningkatkan fungsi hati yang normal. […]

Duit bonus Shaklee buat beli gajet dapur!

Bisnes Shaklee jana pendapatan

Dalam team saya, ramai leaders yang merupakan seorang Chef. Salah seorangnya kak Fatimah aka kaktim. Asalnya bulat juga (teringat first time berjumpa 3 tahun lalu), tapi sekarang dah kecut. Pagi tadi kaktim share beliau dah loss 22kg sehingga kini. Tapi bukan ini yang saya nak cerita tentang kejayaan kaktim. Tapi saya nak share tentang kejayaan […]