Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

By | 26 May 2018

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan berkerak sehingga hasilnya… Read More »

Rahsia Blue Zones: Bagaimana Hidup Lebih Lama

By | 20 May 2018

Nak umur panjang dan sihat macam Tun Dr Mahathir? Tapi bagaimana? Lihatlah tabiat semasa anda. Adakah anda menjalani hidup anda dengan cara yang akan membantu anda mencapai jangka hayat maksimum potensi anda? Bagaimana jika anda boleh mengikuti program mudah yang membantu anda berasa lebih muda, mengurangkan berat badan, memaksimumkan ketajaman mental anda dan memastikan tubuh anda bekerja selama… Read More »

Tips Sihat Dan Panjang Umur Tun Dr Mahathir

By | 13 May 2018

Jom kita baca artikel di bawah ini yang saya petik dari  Susu Sejat! Umum sedia maklum Tun Dr. Mahathir merupakan negarawan yang disegani. Selain memegang jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia selama 22 tahun, dan kembali menjawat jawatan sebagai Perdana Menteri baru-baru ini, beliau juga punya rahsia tersendiri untuk kekal sihat meskipun usianya kini sudah mencecah 93 tahun. Secara… Read More »

Projek Buat Duit Bantu Berjaya Dalam Shaklee

By | 6 May 2018

Alhamdulillah sebenarnya dari April 2018, saya terlibat dalam 1 projek ni yang dikendalikan bersama-sama dengan 4 orang Masters yang lain. Hasilnya alhamdulillah dalam April 2018, saya berjaya bantu seorang downline saya untuk rank up sebagai Supervisor. Beliau memperolehi bonus sebanyak RM2ribu++. Alhamdulillah tim saya makin berkembang. Seorang demi seorang naik rank. Setiap bulan ada je yang naik rank.… Read More »

Kelas Skincare Youth Percuma Dan Jana Pendapatan Dengan Youth

By | 30 April 2018

CUBA DULU SEBELUM BELI. Disebabkan Youth Skincare ni masih baru, bermula April 2018, saya telah adakan beberapa kelas personal untuk percubaan facial dengan Youth Skincare. Kita cuba dulu, kalau suka baru lah kita decide nak beli ke tak. Pengalaman saya pakai Youth Shaklee untuk genap 2 bulan ni, memang betul-betul buat saya jatuh hati. Launch je saya terus… Read More »

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

By | 23 April 2018

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik untuk naikkan muka… Read More »

Layak Ke Regional Trip Shaklee 2018 Bangkok

By | 15 April 2018

Bercuti bersama Shaklee? Pertama kali saya layak untuk percutian bersama Shaklee pada tahun lalu dengan trip Cruise Shaklee 2017. Maknanya ianya adalah hasil usaha untuk setahun pada 2016/2017. Bagi tahun ini pula bagaimana? Penutup bulan Mac 2018 merupakan bulan terakhir untuk kumpul point mencukupkan kelayakan kita ke mana-mana trip percutian Shaklee bagi tahun 2018. Cycle 2017/2018 ini Shaklee… Read More »

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

By | 12 April 2018

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus KKM dan berkesan.… Read More »

Review Youth Skincare Selepas 21 Hari

By | 2 April 2018

Saya mula amalkan Youth Skincare lebih 21 hari yang lalu. Sebenarnya dah lama pun beli Youth ni, bulan Februari lagi. Masa tu Youth Shaklee hanya dijual kepada leaders yang hadir ke Business Leaders Conference. Walaupun saya tak hadir, saya minta rakan yang belikan untuk saya. Saya mula warded di Hospital Selayang sejak 30hb Januari 2018, jadi bila Youth… Read More »

Youth power duo untuk penyelesaian lengkap masalah kulit

By | 12 March 2018

Kita semua mempunyai jenis kulit yang berbeza, dan kita memerlukan penyelesaian khusus untuk menanganinya. Bukan itu sahaja, tetapi keperluan penjagaan kulit individu kita mungkin berubah sepanjang tahun, keadaan seperti iklim, tekanan, perubahan diet, dan juga penuaan boleh mempengaruhi keadaan kulit kita. Orang sering melaporkan tiga kebimbangan umum mengenai perubahan bagaimana kulit kelihatan dan dirasai pada masa ini. Antaranya:… Read More »