Call nowWhatsapp

Kelebihan Youth Skincare Untuk Semua Jenis Kulit

kelas skincare youth jana pendapatan

Suka la sembang pasal Youth skincare ni. Bila cakap pasal Youth skincare, saya suka cakap pada semua produk sekali. Sebab saya memang gunakan kesemua mereka. Sekarang ni dah 8 bulan lebih saya gunakan Youth Shaklee ni, banyak sangat perubahan ketara. Antara perubahannya: Kulit dari berminyak, jadi kurang berminyak, hampir jadi normal Mana-mana parut, dah makin […]

Shaklee Sale Tak Masuk Akal 11.11.2018

shaklee sale 11.11

Shaklee promo satu hari sahaja pada 11 November 2018!! Julung kalinya Shaklee membuat promosi yang tidak masuk akal. Ramai peminat Shaklee yang dah teruja dan tak sabar nak dapatkan segera promosi Shaklee 11 November yang tak masuk akal tu. Promosi sehari Shaklee 11 November 2018 berdasarkan tema Beautiful, menyokong kempen kecantikan Shaklee dengan menggunakan produk […]

10 Tanda Anda Tak Cukup Nutrisi

10 tanda tak cukup nutrisi

Gejala kekurangan nutrisi selalunya nampak seperti keletihan yang semakin teruk, kejang otot yang semakin kerap dan lain-lain, namun ada sesetengahnya mudah saja nampak pada cermin. Diet yang sihat bukan sahaja membekalkan tenaga, tetapi juga menyediakan nutrien yang penting untuk sel yang sihat. Jadi masuk akal bahawa kekurangan nutrisi boleh mendatangkan kerosakan pada kulit, kuku, rambut dan […]

Youth Skincare Bantu Saya Cantik

kulit cantik youth shaklee

Mesti semua orang tertanya-tanya kan sibuk sangat dengan Youth Skincare ni, boleh jadi cantik betul ke? Kalau dah kulit kusam giler sejak dari remaja, betul ke boleh glowing? Ha jangan tak tau, ramai giler dah dapat penangan Youth Skincare ni. Semakin hari semakin sayang gitew. Sebab apa semakin sayang? Meh kita tengok. Bagaimana Youth Skincare […]

Suplemen Untuk Kesihatan Jantung dan Salur Darah

Terapi pertuturan antara rehab yang penting untuk dibuat oleh pesakit strok

Ada statistik terbaru dikeluarkan oleh Jabatan Statistik Negara iaitu Statistik Punca-punca Kematian Di Malaysia bagi tahun 2017. Statistik baru sangat dikeluarkan, jadi saya rasa sangat penting untuk saya kongsikan dengan anda. Punca-punca kematian di Malaysia menurut statistik tersebut adalah: Penyakit Jantung Ischemia (serangan jantung) Pneumonia (Jangkitan paru-paru) CVA (Stroke/angin ahmar) Kemalangan Jalanraya  Jelas sangat daripada […]

Buat Duit Kepuk-kepuk Dengan Blog

buat duit dari blog

Blog boleh buat duit! Pengalaman saya selama 6 tahun bisnes Shaklee blog adalah medium utama bisnes. Bagi orang yang pemalu macam saya disamping sibuk dengan urusan harian, blog lah jadi talian hayat dan permulaan bisnes. Sebenarnya ramai orang pandai berblog. Biasanya mereka bermula dengan hobi dan suka menulis, dari hobi blog boleh dijadikan pendapatan pasif […]

Promosi Shaklee Untuk November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Kejap je rasanya dah sampai ke penghujung tahun. Macam biasa hari pertama setiap bulan saya akan update berkenaan promosi yang ada bagi Shaklee. Alhamdulillah pencapaian Oktober 2018 bagi grup saya semakin membanggakan. Ramai leaders efektif, dan ada yang naik rank. Saya sendiri sudah lulus Car Bonus program. Sesuatu yang saya sudah usahakan beberapa tahun, akhirnya […]

Suplemen Mengurangkan Risiko Mengandung GDM

risiko ibu mengandung dengan gdm kencing manis

Anda mungkin pernah mendengar dari doktor atau bidan anda bahawa gestational diabetes meningkatkan risiko komplikasi semasa kehamilan – seperti keguguran, bayi yang dilahirkan terlalu awal atau perlu bersalin secara czer. Tetapi adakah anda tahu bahawa diabetes gestational juga dikaitkan dengan diabetes jenis 2 dan penyakit kardiovaskular selepas kehamilan? Memang benar bahawa diabetes gestational adalah keadaan […]

Pengedar Shaklee Kuala Berang

pengedar shaklee kuala berang kuala terenggan

Berita baik kepada semua warga Kuala Berang dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Kuala Berang, Ajil, Tasik Kenyir, UITM Kuala Berang, Wakaf Tapai dan Kemaman. Jadi siapa yang cari stokis Shaklee Terengganu […]

Cara Selamat dan Berkesan Rawat Psoriasis

Cara Selamat dan Berkesan Rawat Psoriasis

Baru- baru ni saya ada ikuti kelas dengan Dr. Anya berhubung masalah proriasis. Dan kebetulan pula semalam saya dihubungi seorang customer yang bermasalah dengan psoriasis. Jadi moleklah rasanya saya kongsikan dengan anda maklumat yang saya perolehi. Apakah penyakit psoriasis? Psoriasis ialah penyakit keradangan yang kronik dan bersifat autoimun. Sel-sel imun yang keliru menyerang sel kulit […]