Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

5+1 Cara Tingkatkan Sistem Imun Bagi Melawan Jangkitan Virus

5+1 Cara Tingkatkan Sistem Imun Bagi Melawan Jangkitan Virus

Wabak ni masih berlegar di kalangan kita. Ada tu sampai 1 rumah terjangkit, bukan tu sahaja, rumah sebelah menyebelah sama-sama terjangkit. Nauzubillah. Selain agama (aqidah), nyawa antara yang WAJIB dipertahankan. Sebab tu bunuh diri tak cium bau syurga. Mati tu memang mati, tapi cara bagaimana kita mati. 5 Perkara yang kita kena jaga: Agama (Al-Imran:19) […]

Jatuh dan bangun dalam bisnes, hanya yang bertahan akan menikmati kemanisan

Shaklee Business builder Raihanah

Perhatian kepada semua yang nak tambah income dengan Shaklee, insyaAllah ada usaha, ada tekad, mindset yang betul, income 4, 5 atau 6 angka pasti jadi milik anda! Hubungi saya sekarang untuk saya bantu! Inilah dia saya kongsikan income saya untuk tempoh 4 tahun. Of courselah income ni turun naik, inilah namanya bonus. Tak statik. Iman […]

Life Shake Protein Dan Energizing Tea Terbaharu Shaklee Berasaskan Elderberry Di Pasaran Pada Tahun 2021

Life Plan Elderberry dan Energizing Tea Elderberry

Alhamdulillah baru-baru ini Shaklee mengumumkan untuk memperkenalkan produk terbaharu mereka, iaitu Life Shake Protein Soya dan Energizing Tea, kedua-duanya didatangkan dengan perasa Elderberry. Produk terbaharu ini baru sahaja diperkenalkan tahun lalu di pasaran USA, dan alhamdulillah tahun ini pelanggan di Malaysia, kita dapat menikmatinya pula, tentulah didatangkan sebagai Halal. Elderberry Buah Beri Super Sejak tahun […]

Penutup Cycle 2021 Yang Gemilang

MAF Empire dan Mac 2021

Penutup cycle 2020/2021 Alhamdulillah untuk closing cemerlang team MAF Empire untuk Mac 2021. Sejumlah hampir 60 orang layak bonus, berbanding 46 orang pada bulan Februari 2021. Pembukaan cycle April pasti jauh lebih hebat. Tahniah buat semua atas kejayaan anda semua! Saya bangga sangat dengan kalian. Bukan soal berapa bonus dan apa rank yang anda dapat […]

Usaha dan Struggle Adalah Perkara Diredhai Allah

Usaha konsep rezeki

Usaha adalah salah satu daripada 14 amalan murah rezeki “Bekerjalah kamu, Maka Allah dan Rasul-Nya serta orang-orang mukmin akan melihat pekerjaanmu itu, dan kamu akan dikembalikan kepada (Allah) yang mengetahui akan yang ghaib dan yang nyata, lalu diberitakan-Nya kepada kamu apa yang telah kamu kerjakan.” (Q.S At-Taubah [09:105] Surat At Taubah ayat 105 ini memerintahkan […]

Recognition #MAFEmpire January 2021

pencapaian shaklee januari 2021

Pencapaian #MAFEmpire January 2021 Alhamdulillah syukur dan saya happy sangat dengan kejayaan team pada bulan lalu Effective leaders mengukuh Penerima bonus 5% bertambah 15% Penerima bonus 8% bertambah 21% Penerima bonus 11% bertambah 80% Penerima bonus 14% pun ada MasyaAllah saya happy dan bersyukur dengan improvement yang sangat baik dengan bertambahnya keberlimpahan yang diperolehi oleh […]

Shaklee bisnes yang boleh diwarisi

rumah ladang roger barnett

Selalu orang sebut Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi. Tapi apa signifikan nya? Baca perkongsian saya dibawah. Shaklee ni bisnes yang boleh diwarisi Kalau kita kerja yang biasa tu, jawatan kita contohnya sebagai Manager, atau Executive, atau Vice President, kalau kita meninggal ketika service, company akan cari orang lain untuk gantikan kita. Tak kira betapa […]

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik

PKP datang lagi, kali ni mungkin lama nak landaikan. Bagaimanapun, berikut saya kongsikan 10 tips bagaimana nak mula bisnes di era pendamik. 10 Tips Nak Mula Bisnes Era Pandemik Cari bisnes online. Cari bisnes online. Yang boleh buat dari rumah. Kita tahu kita ada limitation bergerak. Jadi yang terbaik adalah bisnes atas talian Bisnes yang […]

10% Bonus Shaklee Untuk Raikan Diri

raikan kejayaan shaklee

AlhamdulillahAlhamdulillahAlhamdulillah Menyoroti kejayaan tahun #2020OurGreatestYear memang great, memang terbaik tahun lalu bagi kami di #mafempire. Sales lebih rm600ribu, berjaya hasilkan coordinator, penerima car bonus dan beberapa orang lagi leaders baru, satu kejayaan besar buat saya dan team, masyaAllah, itulah Allah, Maha Sangat Baik. Tahun lalu sangat getir sebenarnya. Banyak pengalaman, banyak pengorbanan dilakukan untuk survive […]

Tulis Impian Adalah Satu Cara Mencapai Impian Kita

Tulis Target Shaklee

Dah tengok video saya tadi tentang writing down your own goals? Jemput tengok ya Sekarang dalam bentuk penulisan. Selalu lah kan upline atau mentor suruh kita tulis our own goals. Ada yang tulis Ada yang tak tulis Ada yang tulis tapi menggunakan henfon atau notebook (bukan tulis namanya ni, sbb kita hanya taip) Tetapi apa […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp