Call nowWhatsapp

Cara Join Jom Detox Jutawan

Makin ramai yang berminat nak turut serta dalam program #JomDetoxJutawan anjuran kami, especially nak minta saya jadi coach mereka kan. Tapi soalannya kan, macamana cara nak join program Jom Detox Jutawan ni? Ada syarat ke? Sebelum itu, jemput baca dulu pengalaman saya sendiri dengan program Jom Detox Jutawan. Dari Obesiti Kepada Normal Weight Dengan Jom […]

Gabungan 10 Orang Masters Antara Kelebihan #TeamJutawan

kelebihan #TeamJutawan

Saya bertuah bernaung di bawah grup #TeamJutawan. Dari awal penyertaan saya pada tahun 2012, daya tarikan grup ni memang kekal hebat sangat. Malahan grup Jutawan inilah yang menempa sales paling besar dalam Shaklee sejak penubuhannya. Dan ya, bonus terbesar seorang SID juga adalah daripada #TeamJutawan. Sebulan hampir mencecah sejuta RM. Dari situ saya nampak, bonus […]

5 Testimoni Gempak Jom Detox Jutawan

5 testimoni gempak jom detox jutawan

Dah banyak yang saya kongsikan berkenaan program #JomDetoxJutawan sebelum ini. Namun mungkin video di bawah akan memberikan anda suntikan semangat untuk sertai kami. Jom Detox Jutawan Telah Bantu Turunkan Hampir 2000kg! Selama lebih 7 kali sesi (sekarang dah 13 sesi), dengan peserta seramai 522 orang, kami telah dapat bantu turunkan sebanyak 1725.1 kg selama 8 […]

Kisah Kejayaan Saya Dalam Shaklee

Kisah Kejayaan Saya Dengan Shaklee

Pertamanya saya rasa bersyukur sangat kerana diketemukan atau dijodohkan dengan Shaklee. Kerana dengan mengenali Shaklee, berupaya ubah hidup saya, 360 degree juga. Kisah saya ni mungkin ada persamaan dengan kisah anda, kalau tak sama pun sipi-sipi mungkin ada sama dengan sesiapa. Masalah kita lebih kurang sama sahaja, kan? Ada satu quote yang saya baca daripada […]

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

Program detox Shaklee sebenarnya bukan program baru. Kali pertama ia telah diperkenalkan pada tahun 2016, saya pun adalah salah seorang peserta pilot program itu. Ramai orang cakap dengan saya, kalau detox Shaklee, taknak la join. Sebab mereka merujuk kepada program lama yang saya sendiri amat arif. Boleh baca banyak kisah program Detox Shaklee yang pernah […]

Peluang Bisnes Shaklee Dengan Income Unlimited: 3C

Peluang Bisnes Shaklee Dengan Income Unlimited: 3C Shaklee

Alhamdulillah saya dah 8 tahun sebagai pengedar dan pengguna Shaklee. Sempena tahun 2019 ni saya nak throwback subjek berkenaan peluang perniagaan Shaklee. Apa kelebihan bisnes Shaklee?Kenapa Shaklee patut jadi pilihan anda? Artikel ini memberikan penjelasannya. Cara Jadi Ahli Shaklee Untuk jadi ahli Shaklee ada 3 pilihan: 1. Berbayar Yuran Pendaftaran adalah sebanyak RM 65.00. Pos […]

3 Langkah Hentikan Craving Gula

ketagihan gula

Ramai orang kerap mengalami kecanduan gula. Pakar-pakar kesihatan percaya bahawa ini adalah salah satu sebab utama ia boleh menjadi sangat sukar untuk mengekalkan diet yang sihat. Cravings atau kecanduan gula didorong oleh keperluan otak anda untuk “hadiah” – bukan keperluan tubuh anda untuk makanan. Kalau sekadar ambik 1 gigitan dan stop, umpama nak manjakan diri, […]

Apa Yang Saya Dapat Dari Program Detox?

Jom Detox Jutawan

Posting ini adalah hasil pengalaman saya. Setelah saya lalui program detox sejak bulan Disember 2018 yang lalu, rasanya adalah 6 atau 7 kali saya buat detox sepanjang tempoh 10 bulan itu. Jadi tentu banyak pengalaman dan perubahan yang saya sendiri alami dalam tempoh 10 bulan ini, Dan rasanya dalam tempoh 10 bulan, banyak sangat perkara […]

Buah Pun Menggemukkan?

gula buah bahaya

Saya antara yang suka betul makan buah-buahan, terutama buah-buahan tempatan. Kalau sekali hadap makan tu, mesti banyak habis terutama buah dokong, rambutan dan lain-lain. Buah-buah seperti ciku, cempedak, durian lagilah saya suka. Tapi ramai yang tak tahu walaupun ia dikategorikan sebagai buah, bukan semua buah sesuai dengan semua orang. Gula putih atau sukrosa yang kita […]

6 Minit Sahaja Untuk Hari Yang Hebat

minda positif

Ramai orang selalu hadapi masalah sepanjang hari. Pagi-pagi lagi ada je yang tak kena. Dan ia berlarutan sepanjang hari. Tahu tak, dengan minda yang positif setiap pagi ia dapat mengubah keseluruhan hari anda. Dengarkan video berikut. Semoga hari anda hebat! Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan! Sila hubungi 012-2195919 atau […]