Call nowWhatsapp

Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Bersama team saya di Business Leaders National Conference BLNC 2020

Alhamdulillah Jun 2020 telah berlalu dengan sangat hebat. Sales team saya pun meningkat 2 kali ganda, menyaksikan ada yang rank up dan paling ramai yang efektif.

Manisnya kejayaan itu bilamana kita melihat mereka yang ingin kita bantu, memperoleh kejayaan luar biasa. Alhamdulillah syukur ya Allah.

Recognition Jun 2020 MAF Empire

Tahniah kepada leader group kecil kami. Kami walaupun grup kecil, insyaAllah adalah group yang meningkat naik.

Walaupun dalam tempoh PKP, dan hanya buat bisnes dari rumah, mereka semua berjaya buat sales 5-angka sepanjang bulan Jun 2020 dan kini pemegang bonus 4-angka sebulan.

🌟NEW RANK UP LEADERS🌟
New Supervisor Auni Wahab

🌟EFFECTIVE LEADERS🌟
Supervisor Fatimahanizan
Supervisor Norazila
Supervisor Fadz Yahya

Mereka juga bermula dalam bisnes ni dari kosong. Dan sekarang mereka dah ada empayar bisnes masing-masing yang semakin membesar dan semakin berdikari.

I am really proud of them.

InsyaAllah, June 2020 performance kita akan lebih cemerlang lagi.

Mari kita cuci mata tengok berapa income yang team kami bakal perolehi pada 14 Julai 2020 ini hasil usaha Jun 2020.

Total Sales Team Lebih rm1juta
Total Sales Team Lebih rm1juta
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami
Antara income dari bisnes Shaklee yang diperolehi oleh team kami

Jom Bisnes Shaklee Bersama MAF Empire

InsyaAllah Jun ini lebih gemilang untuk team kami.

Wanna join my team? Jom. Tak semestinya join dengan saya directly, boleh join any of my team members. Paling cepat anda join, lagi cepat anda ahead from others.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

7 thoughts on “Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge