Call nowWhatsapp

Jatuh dan bangun dalam bisnes, hanya yang bertahan akan menikmati kemanisan

Shaklee Business builder Raihanah

Perhatian kepada semua yang nak tambah income dengan Shaklee, insyaAllah ada usaha, ada tekad, mindset yang betul, income 4, 5 atau 6 angka pasti jadi milik anda! Hubungi saya sekarang untuk saya bantu!

Inilah dia saya kongsikan income saya untuk tempoh 4 tahun. Of courselah income ni turun naik, inilah namanya bonus. Tak statik. Iman kita pun turun naik, ini kan pula bonus kan?

Tahun 2018 tu saya masih di rank Coordinator, tahun 2018 tu memang struggle sangat untuk dapat efektif at rank, selalunya efektif Sr Supervisor. Dan April itu income saya dalam RM2ribu lebih.

April 2019 tu saya dah mula dapat car bonus (bermula November 2018), jadi income pun up lagi dan saya semakin kukuh bilamana dapat efektif coordinator secara berkala.

April 2020 tatkala tsunami Covid melanda dunia, income saya naik sedikit. Masih lagi Rm4k plus, kedudukan di coordinator tu semakin baik dan kukuh.

Tahun lalu sememangnya saya dah semakin banyak efektif sebagai coordinator, dan Sr Coordinator pun dah semakin kerap bagi tahun 2020. Alhamdulillah, kiranya semakin kukuh team.

Dan tahun 2021, income terus melonjak kepada rm6k lebih untuk April 2021. Team semakin berkembang, semakin ramai team yang terima bonus, semakin bertambah leader yang sama2 peroleh income 4 angka.

Saya pernah juga dapat income 5 angka, tapi tak konsisten. Tahun lalu, adalah 2x alhamdulillah. InsyaAllah this year dapat income 5 angka secara konsisten dan semakin bertambah bilangan leader yang perolehi income 4 angka sebulan, target saya 50 orang. Doakan kami ya.

Rome Was Not Built In A Day

Apa yang saya kongsikan ialah, *ROME WAS NOT BUILT IN A DAY*

Benih pokok yang kita tanam, bukan terus berikan kita hasil atau buah.Kita kena bajanya, kena siramnya.

Dan ia berbuah selepas beberapa tahunDalam tempoh membesar pun jenuh la kena serangan serangga la, kulat, penyakit, sungguh ujian dan cabaran itu realKalau kita sabar, kita dapat hasilnya.

Kalau kita pun mudah jemu, sekejap2 tukar upline / mentor, tukar-tukar jenis bisnes, jangan terkejut kalau hasilnya pun sama sahaja.

Selalu saya sebut juga, perkara pertama kena setel ialah mindset.

Mahu? Mahu apa?

Nak berapa?

Kenapa nak?

Yakin? Yakin dengan Pemberi Rezeki?

Selepas mindset, baharulah tindakan.

Mahu ke mahu sangat bisnes macam ni? Worth it bisnes Shaklee ni sebabnya ia semakin berkembang, dan income pun unlimited.

Bottom Line

Tahniah sekali lagi buat kalian semua dan seluruh team MAF Empire!Cycle FY2022 pasti jauh lebih hebat! InsyaAllah

Ingin mulakan bisnes bersama kami?

Peluang pendapatan unlimited dengan Shaklee, buatlah sungguh-sungguh, komited, fokus dan anda juga berpeluang bergelar jutawan bersama bisnes Shaklee.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “Jatuh dan bangun dalam bisnes, hanya yang bertahan akan menikmati kemanisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp