Call nowWhatsapp

Geng Jejaka Dan Detox

Jom Detox Jutawan

Bukan saja wanita suka detox ni, geng lelaki pun suka detox tau. Ada yang setia berkali-kali join #JomDetoxJutawan sampai dapat berat ideal dah.

Dalam artikel kali ni adalah sedikit ringkas dimana saya nak kongsikan dengan anda gambar-gambar peserta lelaki kami.

Lelaki Pun Buat Detox

Ada pelbagai sebab mereka ni buat detox, antaranya:

Macam-macam puncalah kiranya. Berbanding wanita, lelaki kurang alami masalah hormon, namun bila dah overweight / obesiti tu maksudnya memang ada masalah hormon juga (especially insulin resistance).

Tak perlu alasan, Detox Shaklee adalah program sihat menyeluruh dan holistik. Jadi sesiapa sahaja boleh join.

Jemput lihat perubahan mereka dibawah:

Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan
Testimoni Lelaki Detox Shaklee Kuruskan Badan

Bottom Line

Untuk kuruskan badan anda perlukan stretagi, kekuatan mental dan keazaman tinggi. Selain tu sepengalaman saya, kita perlukan coach dan kumpulan sokongan yang saling menyokong niat kita nak kurus.

Sangat penting pilih program yang selamat dan betul, supaya kita bukan sahaja dapat kuruskan badan, bahkan dapat kesihatan yang tip top.

Posting berikut mungkin bermanfaat untuk anda, basically perjalanan saya kuruskan badan dan pastikan kesihatan yang baik

Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik
Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik

Anda Berminat? Sertai #JomDetoxJutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetoxJutawan, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai #JomDetoxJutawan Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai JomDetoxJutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge