Call nowWhatsapp

5 Testimoni Gempak Jom Detox Jutawan

5 testimoni gempak jom detox jutawan

Dah banyak yang saya kongsikan berkenaan program #JomDetoxJutawan sebelum ini. Namun mungkin video di bawah akan memberikan anda suntikan semangat untuk sertai kami.

5 Testimoni berjaya buang lebih 10kg dengan Program Jom Detox Jutawan

Jom Detox Jutawan Telah Bantu Turunkan Hampir 2000kg!

Selama lebih 7 kali sesi (sekarang dah 13 sesi), dengan peserta seramai 522 orang, kami telah dapat bantu turunkan sebanyak 1725.1 kg selama 8 bulan perkhidmatan kami. Jumlah inchloss pula sebanyak 2817.22 inci!

Best sangat kan? Tepuklah sikit. Hihi

Boleh rujuk kepada poster dibawah.

Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta
Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta

Jom Detox Jutawan Untuk Kesihatan Dan Kuruskan Badan

Kami target bukan sahaja untuk kuruskan badan, malah untuk bantu rakyat Malaysia mencapai kesihatan mereka yang lebih baik. Sebab itulah dalam testimoni kami, bukan setakat kuruskan badan, malah ramai yang telah kembali sihat:

Mari saya bawakan anda kepada kisah sebahagian daripada mereka. 5 testimoni saya pilih di mana testimoni yang gempak-gempak.

1. Turun 10kg dalam tempoh 12 hari!

Ok ni memang hebat ya. Bayangkan 10kg turun dalam tempoh 12 hari je! Orang kata 3-5kg loss dalam masa singkat adalah berat air tau. Jadi orang tu kata jangan bangga sangat.

Tapi abang ni bukan setakat 3-5kg, tapi dia buang 10kg terus dalam masa 12 hari!

Kami Coach ni pakat happy sebab berjaya tolong orang yang obes macam abang ni. InsyaAllah lepas ni berat beliau semakin jadi normal.

Dalam tempoh 12 hari berjaya buang 10kg dengan detox Shaklee
Dalam tempoh 12 hari berjaya buang 10kg dengan detox Shaklee

2. Pesakit Kencing Manis Berjaya Kurangkan Dos Insulin, Lose Weight, HBA1C Dah Normal!

Ok ni lagi best.

Memang bagi seorang yang kencing manis, bacaan HBA1C dan paras gula sentiasa kena pantau. Disamping tu mana yang ada kena makan ubat atau cucuk insulin, tengok dos masing-masing. Ada yang banyak, ada yang sikit sahaja, based on tahap kencing manis tu.

Ada seorang peserta ni, HBA1C tak pernah nak normal. Bukan tu sahaja, berat badan pun sure lah kan memang terlebih.

Bila dia join #JomDetoxJutawan, terus semua ni bertukar untuk beliau:

  • HBA1C dah normal
  • Bacaan kolesterol pun turun
  • Tekanan darah normal
  • Berjaya turunkan berat 12kg!

Doktor beliau untuk impressed sangat dengan tahap kesihatan beliau sekarang. Best tak? Mestilah best.

Program #JomDetoxJutawan pun dapat bantu anda reverse diabetes
Program #JomDetoxJutawan pun dapat bantu anda reverse diabetes

3. Tahap Kolesterol dari 14 Jadi 5 Hanya Dengan 2x Detox!

Ini satu yang memang best bagi saya, dan tragik sebab saya tahu tahap kolesterol yang tinggi mempunyai banyak risikonya, termasuk serangan jantung dan strok.

Dan ini berlaku kepada kawan saya sendiri. Bila beliau dapat turunkan daripada 14 kepada 5.03 kadar kolesterol, saya jadi sangat gembira untuk beliau.

Bukan senang tau. Beliau dah buat macam-macam untuk turunkan kolesterolnya antaranya amalkan banyak makan sayur dan buah-buahan, tapi semuanya macam takde kesan.

Beliau setuju buat detox Shaklee selepas melihat kejayaan saya. Alhamdulillah dengan pengambilan suplemen dan buat #JomDetoxJutawan, telah membantu beliau dapatkan kadar kolesterol yang lebih selamat.

Kolesterol pun turun kepada normal dengan Jom Detox Shaklee
Kolesterol pun turun kepada normal dengan Jom Detox Shaklee

4. Perubahan Lifestyle Yang Lebih Sihat

Ini penting. Sebabnya perubahan gaya hidup kepada yang lebih sihat adalah sangat crucial untuk kesihatan kita.

Kita dah tahu gaya hidup kita sebelum ini (atau selama ini) memang tak membantu pun kesihatan kita, tapi kita susah nak adapt kepada lifestyle yang sihat.

Kita tahu pemakanan sihat, tapi kita susah nak implement dalam kehidupan seharian kita. Betul kan?

Jadi kami Coaches sangat bahagia bila ramai peserta mengakui gaya hidup mereka jadi lebih baik sekarang berbanding dahulu.

Dapat ubah lifestyle kepada yang lebih sihat adalah salah satu testimoni gempak detox Shaklee
Dapat ubah lifestyle kepada yang lebih sihat adalah salah satu testimoni gempak detox Shaklee

5. Dari Obesiti Kepada Normal Weight

Tentulah testimoni saya sendiri. Saya ni memang dari kecil pun montok (bahasa paling sopan). Overweight lah kan. Bila dah lepas bersalin anak pertama lagi saya dah memang ada tendency untuk jadi obes.

Banyak yang telah saya lakukan sebelum ini. Meh saya recap:

  • Pernah buat diet makan produk terlarang (Trimz & Cleanz). Lepas dah tahu produk bahaya, saya stop pengambilan. Bila stop, berat badan naik semula sebanyak 10kg.
  • Pernah buat diet tak makan nasi (tapi segala gula dan karbohidrat saya masih makan). Bila saya start makan nasi, berat badan rebound pula sebanyak lebih 10kg. Lepas rebound, saya dapat berat badan paling berat, iaitu 85kg.
  • Pernah join program kurus produk Her****. Tapi lepas 2 bulan saya stop sebab hanya turun 3kg sahaja. Berat pun naik semula.
  • Pernah buat Intermittent Fasting, tapi hanya turun 2kg dalam tempoh 4 bulan.

Jadi sampai satu tahap saya fikir selama-lamanya saya akan overweight (atau obes), sebab kalau saya berjaya kuruskan badan pun, saya hanya akan turun maksium 10-15kg sahaja.

Jadi kali ini memang amazing. Bukan sahaja saya dapat buang 23kg (setakat ini), malahan saya berjaya keluar daripada zon obesiti dan overweight!

Pada umur 40 tahun barulah saya nikmati tubuh badan yang solid, kurus, boleh pakai saiz bukan sahaja S tapi XS! Ha best tak, can you imagine how happy I am?

Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik
Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik
Awet muda dengan pengambilan suplemen dan detox
Dulu walaupun umur 20an tapi muka macam makcik. Sekarang umur 40 tahun I look younger

Anda Berminat? Sertai #JomDetoxJutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetoxJutawan, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai #JomDetoxJutawan Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai JomDetoxJutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

2 thoughts on “5 Testimoni Gempak Jom Detox Jutawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge