Call nowWhatsapp

Cara Join Jom Detox Jutawan

Makin ramai yang berminat nak turut serta dalam program #JomDetoxJutawan anjuran kami, especially nak minta saya jadi coach mereka kan.

Tapi soalannya kan, macamana cara nak join program Jom Detox Jutawan ni? Ada syarat ke?

Sebelum itu, jemput baca dulu pengalaman saya sendiri dengan program Jom Detox Jutawan.

Dari Obesiti Kepada Normal Weight Dengan Jom Detox Jutawan

Saya ni memang dari kecil pun montok (bahasa paling sopan). Overweight lah kan. Bila dah lepas bersalin anak pertama lagi saya dah memang ada tendency untuk jadi obes.

Banyak yang telah saya lakukan sebelum ini. Meh saya recap:

  • Pernah buat diet makan produk terlarang (Trimz & Cleanz). Lepas dah tahu produk bahaya, saya stop pengambilan. Bila stop, berat badan naik semula sebanyak 10kg.
  • Pernah buat diet tak makan nasi (tapi segala gula dan karbohidrat saya masih makan). Bila saya start makan nasi, berat badan rebound pula sebanyak lebih 10kg. Lepas rebound, saya dapat berat badan paling berat, iaitu 85kg.
  • Pernah join program kurus produk Her****. Tapi lepas 2 bulan saya stop sebab hanya turun 3kg sahaja. Berat pun naik semula.
  • Pernah buat Intermittent Fasting, tapi hanya turun 2kg dalam tempoh 4 bulan.

Jadi sampai satu tahap saya fikir selama-lamanya saya akan overweight (atau obes), sebab kalau saya berjaya kuruskan badan pun, saya hanya akan turun maksium 10-15kg sahaja.

Jadi kali ini memang amazing. Bukan sahaja saya dapat buang 23kg (setakat ini), malahan saya berjaya keluar daripada zon obesiti dan overweight!

Pada umur 40 tahun barulah saya nikmati tubuh badan yang solid, kurus, boleh pakai saiz bukan sahaja S tapi XS! Ha best tak, can you imagine how happy I am?

Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik
Saya berjaya turunkan 23kg dalam masa 9 bulan. Program detox Shaklee memang terbaik
Dulu macam makcik, sekarang lebih gojes
Dulu macam makcik, sekarang lebih gojes

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

Ada 11 kelebihan program Jom Detox Jutawan:

  • Program selama 17 hari. Ringkas sahaja, tidak terlalu lama dan tidak terlalu singkat.
  • Program yang berkesan. Proven success.
  • 100% berkesan atau duit anda akan dipulangkan (tertakluk kepada terma dan syarat).
  • Program dikendalikan dan guide oleh barisan coach yang hebat.
  • Menggunakan produk Shaklee yang dijamin berkesan.
  • Mealplan yang disediakan dan certified oleh doktor dan saintis.
  • Peserta tiada masalah kekurangan nutrisi.
  • Personalised coaching. One to one.
  • Perubahan gaya hidup yang anda mahukan.

Keberkesanan Program Jom Detox Jutawan

Setakat 10 bulan perlaksanaan, memang ketaralah keberkesanan program Jom Detox Jutawan ni. Antara pencapaian kami:

  • Minima penurunan berat badan 3.5kg dalam masa 12 hari dengan penyertaan aktif peserta dan tak cheat. Ini maknanya berkesan tau!
  • Lebih 800 orang penyertaan setakat 10 bulan dilaksanakan
  • Membantu menurunkan berat lebih 3000++kg dan inchloss sebanyak lebih 3000 inci
  • Berpuluh-puluh peserta telah mula dapat berat ideal
  • Ramai peserta mendapat manfaat kesihatan
Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta
Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta

Cara Join Jom Detox Jutawan

Inilah yang ramai tertunggu-tunggu kan, macamana cara nak join program Jom Detox Jutawan? Terma dan syarat seperti berikut:

  • Hubungi saya sendiri (Coach Anah) atau anda boleh juga hubungi mana-mana Coach yang berada dalam tim saya, MAF Empire.
  • Jadi ahli Shaklee. Ini wajib ya.
  • Pilih mana-mana pakej yang sesuai untuk anda. Pakej-pakej ada seperti dibawah.
  • Isi borang pengenalan diri sebagai peserta detox Shaklee. E-form ini akan diberikan oleh Coach anda sebelum program detox bermula.
  • Enjoy your detox! Fasten your seat belt!

Simple je kan? Jadi pakej apa yang anda boleh pilih? Pilihan pakej ada 2 sahaja, seperti berikut:

Pakej Terbaru Program JomDetoxJutawan
Pakej Terbaru Program JomDetoxJutawan

Maklumat lanjut berkenaan pakej di atas boleh hubungi nombor di bawah.

Anda Berminat? Sertai Jom Detox Jutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai Jom Detox Jutawan?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai Jom Detox Jutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge