Call nowWhatsapp

Jom Detox Jutawan Kini Batch Ke 14

Jom Detox Jutawan

Alhamdulillah. Result dah keluar untuk Jom Detox 13.0 #LetsDetoxLAT.

Yang bestnya kali ni, peserta super supportive laaa. Pakat excited dalam grup. Even peserta pun sangat energetic dan overwhelming.

Result submission pulak 98%! Kiranya 39 orang yang join awalnya. 38 orang submit result. Alhamdulillah!

Alhamdulillah syukur. Lebih dari 135 kilo kita buang. Juga lebih dari 254 inch ditarik keluar dari badan. .

Ini yang buat kami selalu rasa happy dengan Jom Detox. Tagline kami Educate and Transform ni memang tagline yang sangat sesuai dengan Jom Detox Jutawan.

Banyak testimoni lagi kami nak share. Boleh refer kepada gambar-gambar berikut.

Result ni power kan?

Hasil JomDetox Jutawan batch ke 13.0 awesome kan?
Hasil JomDetox Jutawan batch ke 13.0 awesome kan?

Testimoni Jom Detox Jutawan Batch Ke 13

Angka di atas tu sangat memberangsangkan betul tak? Saya masih ingat ketika saya buat program detox dulu (tahun 2016), hasil kilogram yang berjaya dibuang peserta adalah adalah sekitar 135kg untuk 3 batch. Bermakna average 1 batch berjaya dibuang sebanyak 45kg sahaja. Bermakna seorang peserta berjaya turun 1-3 kg sahaja untuk tempoh 1 bulan.

Jadi sangat berbeza dengan program Jom Detox Jutawan kali ini yang mana telah banyak dikemaskini menyebabkan average penurunan minima 3kg dengan beratus-ratus kilogram berjaya dibuang hanya dengan 1 batch detox!

Best kan? Jom layan beberapa testimoni daripada batch 13.0. Enjoy!

Dalam 12 hari sahaja boleh turun 8kg dengan JomDetoxJutawan
Dalam 12 hari sahaja boleh turun 8kg dengan JomDetoxJutawan
Ibu menyusu happy susu banyak dan turun kilo
Ibu menyusu happy susu banyak dan turun kilo
Pserta paling banyak turun berat, sebanyak 8.4kg dalam masa 12 hari
Pserta paling banyak turun berat, sebanyak 8.4kg dalam masa 12 hari
Bila suruh makan nasi, ramai yang taknak pulak.
Bila suruh makan nasi, ramai yang taknak pulak.
Sekali detox sahaja bantu kempiskan perut
Sekali detox sahaja bantu kempiskan perut

Anda Berminat? Sertai #JomDetoxJutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai #JomDetoxJutawan Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai JomDetoxJutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge