Call nowWhatsapp

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children.

Ayuh kita lihat secara terperinci.

Promosi Shaklee Bagi Disember 2017

Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni:

1. Vivix

Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Vivix merupakan produk anti penuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, adalah revolusioner, mempunyai 5 hak patensangat berkuasa dalam memerangi penuaan selular.

Salah satu bahan utama (resveratrol) dalam Vivix dirujuk di lebih 2,500 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai resveratrol semulajadi Kandungan 98%. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Bahawasanya ianya tulen ya.

Vivix mengandungi sejenis polifenol unggul yang disebut sebagai resveratrol. Resveratrol adalah sejenis antioksidan kuat yang dapat membantu melindungi sel anda daripada kerosakan daripada radikal bebas. Radikal bebas memainkan peranan dalam pelbagai penyakit.

Dr David Sinclair (Universiti Harvard) menerbitkan data menyatakan gabungan polifenol menjadikan resveratrol lebih berkuasa. Vivix pula adalah 10x lebih berkuasa berbanding resveratrol tunggal. Shaklee telah menambah 1200mg polifenol daripada anggur muscadine, elderberry dan lobak ungu. Manakala kebanyakan syarikat membuat daripada anggur atau wain merah.

Selain itu, Vivix mengandungi polifenol yang kaya dengan asid elagik, ini sesuatu jumlah yang tidak terdapat di dalam wain merah (wain merah dikatakan mengandungi khasiat resveratrol tertinggi).

Asid elagik menghalang enzim yang terlibat dalam pembentukan protein AGE, iaitu salah satu daripada empat pusat mekanisme penuaan selular. Resveratrol mempunyai kesan ke atas enzim ini, tetapi menyekat tiga kunci lain mekanisme penuaan selular.

Secara ringkasnya, menambah kompaun polifenol yang mengandungi asid elagik dan 10 lagi polifenol bersama-sama resveratrol telah menjadikan Vivix lebih berkuasa berbanding suplemen berasaskan resveratrol tunggal atau polifenol tunggal semata-mata.

Antara kajian klinikal yang dibuat ke atas Vivix adalah:

Kajian klinkal Vivix Shaklee terhadap tekanan oksidan dan keradangan
Kajian klinkal Vivix Shaklee terhadap tekanan oksidan dan keradangan

4 mekanisme tindakan Vivix Shaklee adalah:

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk Disember, anda berpeluang membeli Vivix pada harga terbaik:

a. Beli 6 botol dan dapatkan:

 • 1 botol secara percuma (bernilai rm503)
 • Keahlian percuma
 • Pos percuma
 • Pulangan tunai sebanyak rm251++

Maknanya penjimatan sehingga RM800++, untung kan?

b. Beli 2 botol dan dapatkan:

 • Keahlian percuma
 • Pos percuma
 • Pulangan tunai sebanyak rm36

Maknanya anda mendapat penjimatan sehingga rm300++

Kedua-dua promosi ini boleh dinikmati oleh semua ahli Shaklee dan ahli baru.

promosi vivix disember 2017
Promosi Vivix Disember 2017

2. Vitalea For Children

Sebagaimana Vitalea, Vitalea For Children mengandungi multivitamin dan multimineral dirumus khas untuk kanak-kanak. Ia mengandungi 18 vitamin dan mineral asas yang diperlukan untuk tumbesaran kanak-kanak yang sihat dan bertenaga.

Keistimewaan Vitalea For Children

 • 100% lengkap dengan Vitamin Powder yang merupakan asas bagi membina kekuatan fizikal dan pertahanan badan kanak-kanak iaitu vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
 • Mengandungi 200mg kalsium, magnesium dan zink dan pelbagai mineral penting untuk fungsi optimum tubuh badan kana-kanak
 • Berperisa semulajadi dengan xylitol yang mencegah pembentukan kaviti
 • Bebas sebarang perasa tiruan, manisan tiruan dan bebas bahan pengawet
 • Bebas gluten dan mempunyai perisa anggur semulajadi

Khasiat Vitalea For Children Untuk Anak-anak anda

Antara khasiat yang diperoleh daripada Vitalea For Children:

 • Sumber kalsium pembina tulang
 • Baik untuk kesihatan dan pertahanan badan anak-anak
 • Bekalan harian untuk vitamin B untuk membantu anak-anak fokus dalam pembelajaran dan memelihara saraf.

Vitalea For Children adalah multivitamin yang mudah dikunyah oleh kanak-kanak seawal usia setahun. Dengan perisa yang enak, pasti ia disukai oleh anak-anak anda.

Untuk bulan Disember 2017, setiap pembelian 3 botol Vitalea For Children dan dapatkan 1 botol percuma.

Promosi Disember 2017 Vitalea For Children
Promosi Disember 2017 Vitalea For Children

Berminat untuk dapatkan Vivix dan Vitalea For Children? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

6 thoughts on “Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp