Call nowWhatsapp

Set Influenza Shaklee Bantu Pulih Cepat

Buah elderberry berkhasiat untuk masalah penyakit berjangkit

Sekarang musim influenza kan? Dan khabarnya semalam di Johor Bharu dah ada kematian akibat influenza. Influenza ada banyak jenis dan jenis yang paling bahaya adalah Influenza A (sehingga boleh menyerang otak dan peparu).

Tadi ternampak seorang rakan FB share beliau beli jus elderberry, sebotol tu RM30++ kiranya. Kejap je habis, nasib baik beli 6 katanya. Tu pun sehari 2 habislah

Kajian ni dipetik dari:

Dari zaman dahulu kala lagi, elderberry digunakan untuk fight against influenza. Elderberry didapati dapat

  1. inhibit virus entry and replicate in human body
  2. perkuatkan sistem immune seseorang terhadap virus tersebut

It also inhibit early stages of infection.

Vivix dengan elderberry dapat bantu penyakit influenza
Vivix dengan elderberry dapat bantu penyakit influenza

Set Influenza Shaklee Bantu Cepat Pulih

Jadi eloklah musim-musim influenza ni, stok siap-siap Vivix.

Sebab apa Vivix?

  1. Vivix ada 150ml, pati tulen penuh khasiat polifenol
  2. Salah satu ramuan dalam Vivix adalah menggunakan British Elderberry
  3. Dengan 150ml, tidaklah anak-anak sibuk nak togok sama-sama. Makan sikit2 je insyaAllah mujarab juga.

Boleh rujuk link berikut untuk banyak artikel yang saya tulis sebelum ini berkenaan elderberry dan Vivix yang berkaitan:

Set lengkap influenza Shaklee:

Set Influenza Shaklee
Set Influenza Shaklee
  1. Vivix
  2. Nutriferon
  3. OmegaGuard
  4. Vitamin C

Bab Nutriferon tu, banyak saya tulis dalam artikel saya bagaimana ianya sangat baik terutama untuk anak-anak. Boleh rujuk artikel berikut:

Testimoni Pulih Influenza Dengan Shaklee

Ada beberapa testimoni saya nak tunjukkan alhamdulillah dengan izin Allah juga mereka sembuh dengan cepat dengan suplemen Shaklee yang kami syorkan.

Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza H1N1 Shaklee
Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza Shaklee
Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza H1N1 Shaklee
Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza Shaklee
Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza H1N1 Shaklee
Sembuh dengan kadar lebih cepat dengan Set Influenza Shaklee

Bottom Line

Sekarang dah macam wabak dah kan influenza ni, kadang tu tak tau kenapa, tiba-tiba melanda. Dan khabarnya semalam pun dah ada yang meninggal akibat influenza ni.

Sebaiknya ambik langkah pencegahan. Pencegahan bukan sahaja dari sudut ambil suplemen, tapi jaga kebersihan dan pemakanan sekali.

Suplemen pun kalau mampu, belikanlah untuk anak-anak. Ini yang saya selalu buat. Saya kerja keras, saya sayang anak-anak, saya belikan suplemen untuk mereka disamping ambil langkah pencegahan yang lain.

Bagaimana Nak Beli Set Influenza?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Beli Set Influenza Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

9 thoughts on “Set Influenza Shaklee Bantu Pulih Cepat

  1. adianiez AIDA says:

    wah. dah keluar plak set influenza 🙂 hi hi hi…
    yg penting, num byk air. jgn dehidrated! tu utama.
    suplemen menaikkan imun badan kita. bantu badan kita menangani ancaman kuman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge