Call nowWhatsapp

Khasiat Muscadine Terpelihara Dengan Proses Whole-Pressed

Ada info baru yang saya perolehi daripada team yang dapat ke United States (USA) baru-baru ini berkenaan Vivix. Kali ini team Shaklee mendedahkan kaedah pembuatan Vivix Shaklee secara terperinci! Wah best sangat.

Jadi info ini untuk anda.

Bagaimana Anggur Muscadine Menjadi Vivix?

Dalam artikel ini saya akan sebut tentang perincian bagaimana kaedah pemprosesan anggur muscadine hingga ia menjadi Vivix yang powerful tu.

Gary Paulk bersama cucunya sedang memeriksa pokok anggur Muscadine
Gary Paulk bersama cucunya sedang memeriksa pokok anggur Muscadine

Tumbuh di Georgia

Shaklee talah menugaskan Paulk Vineyards di Georgia, ia merupakan kebun muscadine terbesar di dunia, untuk menanam anggur Muscadine yang berkuasa.

Pertama kali anggur Muscadine ini ditanam pada tahun 1970, keluarga Paulk telah menanam pokok angur ke lebih 600 ekar tanah yang menghasilkan anggur muscadine yang sihat dan segar pada hari ini.

Hujan atau panas, penjagaan terhebat dan sentuhan lembut telah diberikan kepada muscadine, menjadikannya anggur yang dicari dalam industri ini.

Ladang Paulk Vineyards telah beroperasi sejak tahun 1970
Ladang Paulk Vineyards telah beroperasi sejak tahun 1970

Dari Ladang Anggur Dengan Penjagaan Terbaik dan Sentuhan Paling Lembut

Dipetik dengan tangan, anggur Muscadine yang berharga ini telah melalui penjagaan rapi dengan penuh perhatian oleh petani di Paulk Vineyards. Setiap anggur dijaga rapi, dipilih dan diasingkan untuk memberikan anda kepekatan paling tinggi dengan nutrien yang penuh kebaikan.

Tradisi Memenuhi Inovasi

Anggur muscadine kami diperah secara “whole-press” dengan menggunakan proses pengekstrakan yang dipatenkan untuk mengekalkan rasa dan nutrisi yang bermanfaat dengan khasiat polifenol yang maksium.

Dengan tradisi pertanian yang digabungkan dengan teknologi moden Shaklee, anda akan dapat menikmati yang terbaik dari alam semulajadi dan sains dalam bentuk minuman botani yang selamat, terbukti dan berkesan.

Seluas 600 ekar ladang Paul Vineyards merupakan pengeluar anggur Muscadine terbesar dan utama di dunia
Seluas 600 ekar ladang Paul Vineyards merupakan pengeluar anggur Muscadine terbesar dan utama di dunia

Komited Untuk Kualiti

Untuk mendapatkan polifenol dan kebaikan nutrien yang maksium, kami mempunyai Pusat Inovasi Forest C Shaklee yang menempatkan pasukan Penyelidikan dan Pembangunan Shaklee yang bekerja siang dan malam untuk mengawasi dan seterusnya menyempurnakan proses tersebut supaya anda mendapat kebaikan nutrisi terbaik dari produk kami.

Jem muscadine yang dibawa balik oleh team Shaklee Malaysia
Jem muscadine yang dibawa balik oleh team Shaklee Malaysia

Anda Berminat? Sertai #JomDetoxJutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai #JomDetoxJutawan Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai JomDetoxJutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge