Call nowWhatsapp

Kajian Menyokong Vivix: Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Vivix sebagai antipenuaan, bantu hidup lebih lama

Sel-sel secara berterusan boleh rosak disebabkan oleh pendedahan alam sekitar, dan perkara-perkara yang mengakibatkan pembentukan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan komponen sel seperti DNA dan mencetuskan tindak balas keradangan yang biasa yang menyumbang kepada penuaan sel.

Vivix Bantu Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Untuk membantu menjaga sel-sel penting dan kuat, para saintis Shaklee mengembangkan Vivix®. Disokong oleh enam paten, Vivix merupakan terobosan ilmiah yang direka untuk membantu melindungi dan memperbaiki DNA. Banyak sangat kebaikan Vivix Shaklee, sebabnya fungsinya kepada perlahankan penuaan pada peringkat selular.

Vivix mengandungi gabungan semulajadi dari spektrum polifenol yang luas, dengan ramuan utama yang direka untuk membantu melindungi dan membaikpulih DNA hingga memperlahankan penuaan pada tahap selular.

Cara Vivix Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Menyokong penglihatan yang sihat *

Bahan-bahan utama dalam Vivix telah ditunjukkan dalam kajian makmal untuk mengaktifkan pertahanan selular, meneutralkan radikal bebas, dan melambatkan perkembangan protein AGE yang merosakkan yang boleh mengumpul dan membawa kepada penuaan selular.

Kajian makmal menunjukkan bahawa bahan utama Vivix melindungi dan membaiki DNA. Dalam kajian klinikal, ramuan utama ditunjukkan dapat menimbulkan tindak balas keradangan orang yang sihat kepada makanan yang tidak sihat, yang boleh menyebabkan penuaan selular dari masa ke masa.

Dalam kajian klinikal awal, pengguna Shaklee yang mengambil Vivix mempunyai kadar pengurangan telomere 40% di seluruh jajaran umur dewasa berbanding kumpulan kawalan yang sihat. Telomeres adalah topi perlindungan molekul DNA berulang pada akhir kromosom. Dari masa ke masa, telomere kita secara beransur-ansur menjadi lebih pendek dan panjang telomere dianggap sebagai penanda kesihatan keseluruhan.

Ketahui lebih lanjut mengenai Vivix dari Shaklee.

Bagaimana Nak Beli Vivix Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk konsultansi masalah anda dan penerangan Vivix

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

2 thoughts on “Kajian Menyokong Vivix: Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp