Call nowWhatsapp

Kesan Pantas Pengambilan ResV Shaklee

testimoni resv shaklee

Alhamdulillah saya berpeluang jadi antara yang pertama menggunakan produk premium terbaru Shaklee iaitu ResV.

ResV adalah produk antipenuaan kedua selepas Vivix. Kalau Vivix adalah 10x lebih berkesan berbanding resveratrol tunggal, ResV pula ada 13x ganda lebih berkesan berbanding Vivix. Dasyat kan?

Disebabkan kehebatannya itu, sejak dibuka untuk jualan pada 1 Mac 2020 yang lalu, ramai sangat orang dah order ResV ni. Lagipun memang ada promosi pengenalan produk, maka lagi ramai teruja nak beli.

ResV Membantu Melambatkan Penuaan Di Tahap Selular

Para saintis percaya bahawa kerosakan DNA selular setiap hari mungkin merupakan faktor utama dalam pelbagai jenis masalah yang berkaitan dengan usia biasa.

Disokong oleh enam paten, ResV mengandungi proprietary, semua campuran semulajadi dari spektrum polifenol yang luas berdasarkan anggur muscadine yang kaya dengan kepekatan asid ellagic dan ellagitannins yang lebih baik berbanding anggur lain yang, apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang besar.

Apa yang istimewa tentang ResV?

  • Menggunakan bahan semulajadi
  • Didorong oleh kemjuan saintifik
  • Disokong oleh 6 paten
  • Mengandungi spektrum polifenol yang luas
  • Dijamin Halal
Keunikan ResV Shaklee
Keunikan ResV Shaklee

Khasiat utama ResV:

  • Melindungi dan membaiki DNA
  • Melindungi mata dan menyokong kesihatan mata
  • Tuntas tindak balas keradangan orang yang sihat kepada makanan yang tidak sihat
  • Impak secara positif pengeluaran tenaga selular

Rujukan:

1Fisher, L., T. Ianiro, F. Lau, H. Wang and B. Daggy: Synergistic effects of phenolic mixtures in human cell models of aging. Experimental Biology 2015, Boston, Massachusetts, March 28-April 1, 2015. FASEB Journal 29:608.36, 2015.

2Jang YP, Zhou J, Nakanishi K, Sparrow JR. Anthocyanins protect against A2E photooxidation and membrane permeabilization in retinal pigment epithelial cells. Photochem Photobiol. 2005 May-Jun;81(3):529-36.

3Ghanim, H. et al. A resveratrol and polyphenol preparation suppresses oxidative and inflammatory stress response to a high-fat, high-carbohydrate meal. J Clin Endocrinol Metab 96(5):1409-1414, 2011

4Harley, CB et. al. (2014) Cross-Sectional Analysis of Telomere Length in People 33-80 years of Age: Effects of Dietary Supplementation.  55th Annual Conference, JACN, Vol. 33 (5) p. 414.

Kesan Pantas Pengambilan ResV Shaklee

Bermula 4 Mac 2020, saya dan beberapa orang lagi customer dan downline saya telah mula menggunakan ResV.

Berikut adalah review kami setakat penggunaan selama 3 hari:

  • Kencing lebih lawas.
  • Pergerakan usus lebih baik, mudah buang air besar.
  • Tenaga lebih baik (tenaga turbo)
  • Berat badan mudah turun
  • Berat badan maintain walaupun tak jaga makan
  • Mudah berpeluh jadi mudah nak turun berat badan
  • Mudah bangun pagi

1. Rasa lebih bertenaga

Berikut mereka yang merasakan lebih baik dari segi tenaga. Tenaga ni penting, sebab kita kan banyak je agenda setiap hari. Terutama bagi kita wanita dan ibu. Banyak urusan nak buat setiap hari. Jadi tenaga yang banyak sangat membantu kita untuk hadapi hari-hari dengan menyeronokkan.

Kalau takde tenaga, mudah jadi moody dan banyak urusan pun terbantut.

Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV
Rasa lebih bertenaga dengan pengambilan ResV

2. Pergerakan Usus Lebih Baik

Saya umpamanya ada masalah penghadaman dan pergerakan usus yang lambat. Untuk tempoh 3 hingga 4 bulan, saya membuang hanya 2-3x dalam seminggu walaupun macam-macam ikhtiar saya lakukan.

Perut saya memang tak best. Walaupun ada membuang, tapi macam tak puas.

Alhamdulillah sekarang ni dengan ambil ResV dapat bantu masalah saya. Pagi-pagi memang membuang dulu dengan jayanya, perut pun rasa lebih selesa.

Perut lebih selesa, tiada lagi masalah sembelit
Perut lebih selesa, tiada lagi masalah sembelit

3. Ikhtiar Mengandung Dengan ResV

Ada 1 testimoni sangat unik. Ada seorang Master ni dapat percuma ResV ni tahun lalu (semasa trip Shaklee Malaysia ke USA). Anak paling bongsu beliau dalam 5 tahun.

Cuba-cuba mengandung (tanpa ResV) memang tak lekat. Dah beberapa bulan begitu.

Akhirnya beliau cuba juga ambil ResV. Amalkan selama 1 bulan. Alhamdulillah disahkan mengandung lagi.

Mengikut nutritionist pada program Business Leaders national Conference (BLNC) baru-baru ini, memang pun ResV ni bagus untuk wanita, terutama persoalan kesuburan.

ResV bantu perbaiki masalah kesuburan
ResV bantu perbaiki masalah kesuburan
ResV bantu perbaiki masalah kesuburan
ResV bantu perbaiki masalah kesuburan

4. Kulit Lebih Baik, Walaupun banyak travel

Ada satu testimoni juga tentang wanita ni yang kerap travel. Kalau travel kan kulit kita lebih mudah jadi kering. Tapi hasil komitmen amalkan ResV, alhamdulillah kulit rasa lembap sahaja, tiada masalah kulit kering.

Kan mudah ResV ni bawa travel, selain mudah, ianya juga bantu menjaga kelembapan kulit.

Walaupun travel, ResV dapat bantu jaga kelembapan kulit
Walaupun travel, ResV dapat bantu jaga kelembapan kulit

5. Mudah berpeluh, sangat membantu untuk kuruskan badan

Ini berita baik untuk mereka yang ingin kuruskan badan.

Coach Dekya ambik ResV dan dapati lebih mudah beliau nak turunkan berat badan. Dah beberapa bulan beratnya statik dan beliau hampir putus asa.

Terujanya beliau bila ambil ResV ni, setiap hari dapat lihat berat badan turun dengan lajunya.

Selain itu, ResV mudah buatkan badan berpeluh. Mungkin ini kesannya menyebabkan badan mudah membakar lemak.

Mudah sangat turun berat dengan ResV
Mudah sangat turun berat dengan ResV

Bottom Line

Itulah antara yang saya boleh kongsikan. Kalau ikutkan banyak lagi testimoni, kalau saya listkan semua, nanti tak larat baca pula. Hihi

Jadi sempena ada produk baru Vivix yang dinamakan sebagai Res-V ni, apakata anda cuba juga? Kan lebih berkuasa 13x kan, memang insyaAllah lebih power.

Kalau ambil ResV sekali dengan join program #JomDetoxJutawan, lagi best dan power. Sebab dalam program Detox Shaklee, kami ajar anda perkara selain makan suplemen.

Ada beberapa artikel saya tuliskan tentang ResV, anda boleh baca di pautan berikut:

Anda Berminat? Dapatkan Vivix atau ResV Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetoxJutawan, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Beli ResV?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Beli ResV Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

10 thoughts on “Kesan Pantas Pengambilan ResV Shaklee

  1. De Alif says:

    Wah, banyak juga khasiatnya ya… di samping ia memberikan pelbagai kebaikan kepada kesihatan, dapat juga melangsingkan badan… kira 2 in 1 gitu… mengurangkan masalah sembelit malah juga boleh diamalkan oleh ibu mengandung… thumbs up…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge