Call nowWhatsapp

Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Bekerja lewat malam? Bayi tidak ganggu awak tidur? Tinggal bersama rakan-rakan anda? Mata kita adalah yang pertama mendedahkan keletihan, tekanan dan kurang tidur. Oleh kerana kulit di sekeliling mata kita sangat halus, berbanding dengan seluruh muka, ia juga merupakan yang pertama untuk mendedahkan garis halus dan tanda-tanda penuaan yang lain. Seram kan?

Kerana kehidupan tidak selalu membiarkan kita mendapat 8 jam tidur, kita hanya mempunyai apa yang anda perlukan – tambahan sedikit untuk mata anda untuk membantu anda bangun setiap hari untuk mata yang lebih cerah, licin, lebih muda!

Shaklee memperkenalkan rawatan mata semua-dalam-satu kami, sebuah rumah kuasa multi-tugas yang memberikan faedah anti-penuaan yang kuat dan penyelesaian untuk mata yang letih, kering atau bengkak. Tambahan, 100% vegan, bebas kekejaman dan tanpa gluten. Lebih banyak lagi daripada memenuhi mata!

Apa yang best tentang produk baru ni? Jom tengok video ni dulu. Menarik sangat.

YOUTH Restoring Eye Treatment

  • Mengandungi Campuran Peptida yang unik yang ditunjukkan dalam kajian klinikal untuk mengurangkan penampilan garis dan kedutan di sekeliling mata, dan kaki gagak dalam hanya 7 hari. *
  • Mengurangkan penampilan bengkak dan lingkaran hitam. **
  • Membantu melicinkan kontur mata dan kelihatan tegang dan hidrat. **
  • Mempunyai hujung penyejukan yang unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan mata dengan urutan yang lembut pada aplikasi. Betapa sejuknya!
  • Rawatan mata semua ini adalah tambahan penting kepada Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH (gunakan selepas toner dan sebelum serum anda). Ia sesuai untuk wanita dan lelaki dari semua peringkat umur dan mendapatkan kulit terhidrat, segar, dan lebih berseri.

Youth Restoring Eye Treatment diperbuat dengan bahan pelembap dan anti-penuaan yang kuat dan botani, termasuk Peptida Blend, Licorice Extract, dan Lotus Japonicus yang kuat serta Schisandra Chinesis, bersama-sama dengan Hyaluronic Acid, Muscadine Grape dan Vital Repair + ® Complex.

Ia sesuai untuk pemakai kanta sentuh, mengandungi bekalan 60 hari dan seperti semua produk-produk ANDA kami adalah:

  • Telah diuji oleh Pakar Oftalmologi
  • Bukan komedogenik
  • Telah diuji oleh Ahli dermatologi

Youth Restoring Eye Treatment digunakan pada siang dan malam dan tidak akan menjadi masalah jika anda terlupa memakai makeup pada wajah anda.

* Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 mata pelajaran, penggunaan dua kali sehari.

** Seperti yang dilihat oleh majoriti majoriti dalam kajian klinikal 28 hari, 36 mata pelajaran, penggunaan dua kali sehari.

Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan Youth Restoring Eye Treatment dalam masa 30 hari
Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan Youth Restoring Eye Treatment dalam masa 30 hari

Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment

Youth Restoring Eye Treatment diformulasikan dengan bahan pelembap dan anti-penuaan yang berkuasa dan botani termasuk Peptida Blend, Licorice Extract, Lotus Japonicus ditambah dengan Schisandra Chinesis, bersama dengan Hyaluronic Acid, Muscadine Grape dan Vital Repair® + Complex. Plus, ia mempunyai hujung penyejukan yang unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan mata dengan urutan lembut pada aplikasi.

Keistimewaan Youth Skincare terutama Youth Restoring Eye Treatment
Keistimewaan Youth Skincare terutama Youth Restoring Eye Treatment

1. Campuran Peptida

  • Faedah – Anti-penuaan: Penampilan garis-garis halus dan kedut, kelopak mata kelopak mata, kulit yang tegas dan licin
  • Tindakan – Membantu menyokong pengeluaran kolagen dan mempercepat pembaharuan sel kulit

2. Ekstrak Licorice

  • Faedah – Penampilan bulatan gelap
  • Tindakan – Membantu mencerahkan kulit di kawasan bawah tanah untuk mengurangkan penampilan lingkaran hitam

3. Lotus Japonicus ditambah dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis

  • Faedah – Anti-penuaan
  • Tindakan – Membantu menyokong pengeluaran kolagen, elastin dan fibrillin dan membantu secara struktural memberi lebih banyak nutrien / tenaga kepada kulit

4. Asid hyaluronik

  • Manfaat – Melembapkan dan melindungi
  • Tindakan – Menghidrat dengan mengikat air ke kulit, menyerap sehingga 1,000x beratnya di dalam air untuk melembapkan

5. Muscadine Grape polyphenols dan Vital Repair® + Complex

  • Manfaat – Melembapkan dan melindungi
  • Tindakan – Membantu mengurangkan kesan radikal bebas, melindungi DNA selular dan melindungi kolagen & elastin dari kerosakan

6. Tip Penyejukan

  • Manfaat – Membantu menyokong peredaran mikro untuk mengurangkan penampilan bengkak dan kemerahan kawasan undereye
    Hasil Klinikal Tanpa Kompromi ™

Macam biasa, pada Shaklee, kita tak perlu korbankan keselamatan dan kecantikan kita untuk dapatkan keberkesanan produk kecantikan. Sebab itu produk-produk Youth semua 100% vegan, bebas kekejaman dan bebas gluten.

Dalam senarai Bebas komprehensif Shaklee telah melangkaui hampir semua syarikat pengeluar produk kecantikan. Senarai “Bebas” Shaklee termasuk parabens, sulfat, phthalates dan lebih daripada 2,500 bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati dalam mana-mana produk Youth.

5 Masalah Mata Diselesaikan Dengan Youth Restoring Eye Treatment

Ada 5 masalah mata yang biasa kita hadapi dapat diselesaikan dengan Youth Restoring Eye Treatment:

1. Penuaan

Dengan kandungan Peptide Blend.

Kulit kita mengandungi collagen dan bila menua, collagen ni berkurangan. Dengan mengandungi peptide blend, ia dapat bantu pengeluaran collagen.

Eye treatment bukan sahaja boleh hilangkan kedutan keliling mata, tapi juga kedalaman kedutan mata tersebut. Maknanya eyelid pun boleh naik. Firm la kan.

2. Mata Puffy (sembab)

Mata penat menyebabkan sembab. Youth Restoring mengandungi Schisandra Chinensis yang akan betulkan struktur kulit keliling mata dan juga ada cooling tip yang boleh massage keliling mata. Tip tu boleh tingkatkan microcirculation dan kurangkan drainage pada keliling mata.

3. Lingkaran Gelap (dark circle)

Youth Restoring Eye Treatment mengandungi Licorice Root Extract berfungsi mencerahkan tona kulit. Jadi sama warna dengan warna kulit muka. Sekatakan warna kulit.

4. Kelembapan

Bila menua, kelembapan semakin hilang terutama keliling mata. Youth Restoring Eye Treatment mengandungi hyaluronic acid yang dapat memegang air sebanyak 1000dalton. Bila kita pakai kita dapat rasa kelembapan yang segera disamping dapat pegang makeup dengan lebih lama.

5. Perlindungan daripada radikal bebas

Radikal bebas akan memusnahkan collagen, kulit tak sekata, dan lain-lain. Jadi perlukan perlindungan daripada radikal bebas menggunakan Muscadine Grapes dan Vital Repair +. Ramuan antioksidan ni akan bantu mengekalkan keremajaan kulit.

Testimoni Youth Restoring Eye Treatment

Baru pakai 4 kali, dah hilang eyebeg??!! Memang tak percaya jugak, tapi terimalah hakikatnya. Sebenarnya saja-saje je ambik gambar. Untuk buat template pun ya jugak.

Tapi bila saya compare, macam tak percaya pun ada. Biar betul eye bag pun hilang dah ni. Baru pakai 4 kali!! Eyebag tu lama dah ada. Try juga nak harapkan set Youth haritu, namun tak jadi juga. Ada je dia kaT situ.

Bila Youth Restoring Eye Treatment ni masuk, saja je nak cuba. Mana tau berkesan kan.

Dan tak harap pun hilang in 2 days, sebab dalam kajian dalam tempoh 30 hari. Tapi tanpa sengaja discover benda ni. Wrinkles pun makin pudar tu. Hebatnya.

Berbaloilah beli walaupun botol kecik je. Insyaallah tahan 6 bulan la gitu.

2 hari pakai Youth Restoring Eye Treatment, dah hilang eyebag
2 hari pakai Youth Restoring Eye Treatment, dah hilang eyebag

Istimewa Bulan Pengenalan Youth Restoring Eye Treatment

Sempena baru dilancarkan, dengan setiap pembelian Youth Restoring Eye Treatment anda akan dapat 20% diskaun bagi pembelian Set Radiant.

Set Radiant mengandungi:

Youth promo sempena pengenalan Youth Restoring Eye Treatment
Youth promo sempena pengenalan Youth Restoring Eye Treatment

Baru nak cuba Youth Skincare dan inginkan penjimatan berganda-ganda?

Saya ajarkan cara untuk beli Youth Skincare bagi newbie yang mahukan penjimatan berganda-ganda. Caranya adalah dengan langkah:

  1. Beli Youth Starter set berharga RM680. Setiap pembelian pada bulan Oktober 2018 anda akan dapat PERCUMA Travel Bag.
  2. Beli Youth Restoring Eye Treatment berharga RM195 (harga ahli).
  3. Beli Set Radiant dengan diskaun sebanyak 20% (RM688 selepas diskaun)

Dengan pembelian set di atas, anda dapat:

  • Youth Cleanser
  • Youth Toner
  • Youth Moisturiser SPF 50
  • Youth Night Cream (Light)
  • Youth Activating Serum
  • Youth Radiant C+E
  • Youth Night Cream (Rich)
  • Youth Restoring Eye Treatment
  • Youth Travel Bag

Wah banyak betul kan. Penjimatan sebanyak RM175 tau. Fuh tak boleh blah, kena dapatkan juga hari ni!

Penutup

Bestnya kan. Mesti dapatkan juga ni.

Saya doakan anda terus sihat, terima kasih sebab membaca sampai habis. Saya doakan anda jumpa penyelesaian kepada masalah anda.

Jika perlukan sebarang penerangan tambahan jangan segan hubungi saya di 012-2195919 atau klik http://kakanah.wasap.my.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Coach Kesihatan Anda

Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

8 thoughts on “Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge