Call nowWhatsapp

Category Archives: JomDetox

Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

Sebelum saya bagitau pilihan-pilihan pakej menarik dalam #JomDetoxJutawan, ramai sangat teruja nak tau bagaimana berkesannya program Detox Shaklee ini. Kenapa Guna Suplemen Untuk Detox? 1. Keperluan suplemen Mungkin ramai tertanya-tanya kenapa mesti ambil pakej suplemen Shaklee? Tak bolehkah bayar coaching fees sahaja? Program Detox Shaklee adalah powered by Shaklee merupakan program detox secara holistik. Pengambilan nutrisi […]

Kesihatan Saya Lebih Baik Selepas Jom Detox Jutawan

manfaat kesihatan dengan jom detox jutawan

Kelmarin saya ada tuliskan tentang manfaat program detox kan, jadi dalam posting ni saya bawakan pula testimoni peserta #JomDetoxJutawan yang telah alami sendiri program ini. Bagaimana program Detox Shaklee telah dapat membantu mereka meningkatkan tahap kesihatan mereka? Check it out. Kesihatan Lebih Baik Dengan Detox Shaklee Ada banyak manfaat program detox. Ia bukanlah satu program […]

Detox Shaklee Bukan Sekadar Untuk Kuruskan Badan

Detox Shaklee Bukan Sekadar Untuk Kurus

Sebenarnya program Detox Shaklee yang saya selalu canang-canangkan tu bukan sekadar untuk kuruskan badan. Ya bukan. Orang nampak program kurus, sebabnya kuruskan badan tu sendiri memberikan motivasi terbesar kepada para peserta. Dapat turunkan kolesterol, bonus badan kurusDapat turunkan bacaan glukosa, dapat juga kuruskan badanDarah tinggi pun dah turun, tak payah makan ubat, perut pun jadi […]

Kuruskan Badan Dengan Detox Shaklee: Fakta atau Mitos?

kuruskan badan dengan detox shaklee fakta atau mitos

Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian. Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari […]

Cara Join Jom Detox Jutawan

Makin ramai yang berminat nak turut serta dalam program #JomDetoxJutawan anjuran kami, especially nak minta saya jadi coach mereka kan. Tapi soalannya kan, macamana cara nak join program Jom Detox Jutawan ni? Ada syarat ke? Sebelum itu, jemput baca dulu pengalaman saya sendiri dengan program Jom Detox Jutawan. Dari Obesiti Kepada Normal Weight Dengan Jom […]

5 Testimoni Gempak Jom Detox Jutawan

5 testimoni gempak jom detox jutawan

Dah banyak yang saya kongsikan berkenaan program #JomDetoxJutawan sebelum ini. Namun mungkin video di bawah akan memberikan anda suntikan semangat untuk sertai kami. Jom Detox Jutawan Telah Bantu Turunkan Hampir 2000kg! Selama lebih 7 kali sesi (sekarang dah 13 sesi), dengan peserta seramai 522 orang, kami telah dapat bantu turunkan sebanyak 1725.1 kg selama 8 […]

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

Program detox Shaklee sebenarnya bukan program baru. Kali pertama ia telah diperkenalkan pada tahun 2016, saya pun adalah salah seorang peserta pilot program itu. Ramai orang cakap dengan saya, kalau detox Shaklee, taknak la join. Sebab mereka merujuk kepada program lama yang saya sendiri amat arif. Boleh baca banyak kisah program Detox Shaklee yang pernah […]

Apa Yang Saya Dapat Dari Program Detox?

Jom Detox Jutawan

Posting ini adalah hasil pengalaman saya. Setelah saya lalui program detox sejak bulan Disember 2018 yang lalu, rasanya adalah 6 atau 7 kali saya buat detox sepanjang tempoh 10 bulan itu. Jadi tentu banyak pengalaman dan perubahan yang saya sendiri alami dalam tempoh 10 bulan ini, Dan rasanya dalam tempoh 10 bulan, banyak sangat perkara […]

Timbang Berat Hari-hari Lebih Mudah Kuruskan Badan

Timbang setiap hari bantu kuruskan badan

Kita rancang untuk makan secara sihat kan? Mesti kita ada checklist. Rutin senaman? Tentu ada juga checklist.Tapi macamana kita jejak progress atau kemajuan semua rancangan kita? Bila kita nak kuruskan badan, sesetengah pendapat kata tak efek sangat kalau kita timbang hari-hari. Ada banyak pro and cons kalau kita timbang hari-hari. Salah satu kebaikannya adalah kita […]

Jom Detox Jutawan Kini Batch Ke 14

Jom Detox Jutawan

Alhamdulillah. Result dah keluar untuk Jom Detox 13.0 #LetsDetoxLAT. Yang bestnya kali ni, peserta super supportive laaa. Pakat excited dalam grup. Even peserta pun sangat energetic dan overwhelming. Result submission pulak 98%! Kiranya 39 orang yang join awalnya. 38 orang submit result. Alhamdulillah! Alhamdulillah syukur. Lebih dari 135 kilo kita buang. Juga lebih dari 254 […]