Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

By | 24 January 2018

Tahun 2018 datang dengan berita baik.

Pertamanya saya dah cukup point untuk 1 tiket incentive trip ke Bangkok. Saya berharap sempat buat 1 lagi tiket atau 1 tiket antarabangsa.

Kedua, sekali lagi saya dijemput hadiri Business Leader National Conference 2018 (BLNC2018). Kali ini saya tidak lagi keseorangan, bahkan saya berjaya bawa tim saya dari #MillionaireAnah&Friends seramai 3 orang.

Business Leader National Conference 2018

Hanya leaders terpilih yang layak menghadirinya BLNC. Ia merupakan program baru yang pertama kali diperkenalkan pada tahun lalu (2017).

Walaupun ianya adalah perhimpunan semua leaders, dalam mana-mana event Shaklee memang takde pun hanya bercakap soal duit atau material semata-mata.

Sebaliknya biasa event macam ini Shaklee akan berkongsi berkenaan produk baru, halatuju selama setahun dan perkongsian dan paling best tentulah kehadiran CEO Shaklee, Mr Roger Barnett.

Abam Roger bersama dengan Menteri Kesihatan kita di sebuah seminar di Switzerland

Roger Barnett menyampaikan ucapan pembukaan pada BLNC 2017

Apa yang lebih bermakna pada BLNC2018 ini adalah pencapaian saya berjaya membawa 3 orang lagi daripada kalangan leaders saya. Ada syarat untuk menyertai BLNC2018 ni iaitu:

  • Mesti seorang leaders minimum supervisor
  • Mesti efektif pada rank selama 3 bulan

Jadi bukan senang nak buat. Hanya orang terpilih sahaja akan dapat peluang hadir ke BLNC2018.

Untuk tahun hadapan (2019) saya punyai target untuk bawa 10 orang dari kalangan leaders dalam #MAF tim untuk hadir ke BLNC2019. InsyaAllah.

Tahniah kepada semua leaders Shaklee yang layak. Jumpa anda di sana!

Berminat untuk bersama kami dalam bisnes Shaklee? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

10 thoughts on “Jemputan Hadiri Business Leader National Conference 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge