Call nowWhatsapp

TerujaShaklee Business Leader National Conference 20120 – Part 1

Shaklee prove it

Jemputan ke Shaklee BLNC

Apa yang paling best bila kita jadi salah seorang Shaklee Distributor ni adalah apabila kita mendapat sangat banyak rewards dari syarikat.  Seperti juga kita bekerja di pejabat, bila dapat pengiktirafan, rasa best sangat kan. 

Terasa berbaloi segala usaha yang kita telah buat dan kita akan lebih bersemangat untuk usaha lebih lagi untuk kejar pencapaian yang lebih baik.  Mestilah kita nak performance lebih meningkat kan, takkan sekasar nak maintain saja

Alhamdulillah, tahun ini merupakan tahun ke-4 BLNC dianjurkan bermula tahun 2017. Dan saya telah melayakkan diri ke setiap BLNC. 

2017 – Alhamdulillah saya hadir, teruja sebab kali pertama dianjurkan, CEO Shaklee Corporation, Roger Barnett turut sama hadir

Kenangan Business Leaders National Conference 2017
Kenangan Business Leaders National Conference 2017
Bergambar kenangan bersama Ketua Saintis Shaklee Corporation Dr Bruce Daggy
Bergambar kenangan bersama Ketua Saintis Shaklee Corporation Dr Bruce Daggy

2018 – Saya tidak dapat hadir sebab bersalin anak bongsu, tapi pertama kali team saya dapat hadir.

Kejayaan terbesar tahun 2018 adalah apabila pertama kali downline saya layak hadir
Kejayaan terbesar tahun 2018 adalah apabila pertama kali downline saya layak hadir

2019 – Alhamdulillah saya hadir lagi kali ini dengan team yang lebih besar

Bagi tahun 2019, team saya yang hadir semakin bertambah. Kami bergambar kenangan bersama Mr Les Wong, Naib Presiden Shaklee Corporation
Bagi tahun 2019, team saya yang hadir semakin bertambah. Kami bergambar kenangan bersama Mr Les Wong, Naib Presiden Shaklee Corporation
Teruja hadir kali pertama kurus alhamdulillah
Teruja hadir kali pertama kurus alhamdulillah

2020 – Best ! Jemputan dah dapat dan dah buat confirmation yang saya akan hadir.

Detail Jemputan Untuk Setiap Leaders
Detail Jemputan Untuk Setiap Leaders

Shaklee Business Leader National Conference 2020 (BLNC)

Nak tau apa BLNC ni tak?

Haa, ia sebenarnya bukan acara gathering yang biasa-biasa.  Ia merupakan event yang sangat grand dan ekslusif.  Dan ia hanya untuk Shaklee Leaders yang layak saja.

Hanya mereka yang telah mempunyai rank sebagai leader iaitu minimum Supervisor dan Effective di rank tersebut minimum 3 bulan , mereka saja yang layak dapat invitation dari Shaklee, iaitu mereka yang dapat income paling minima 4 angka sebulan.

Yang lebih menarik adalah, event ni PERCUMA, langsung tak perlu bayar apa-apa. dan ia adalah untuk 2 orang iaitu Suami Isteri.  Baiklah, datang secara PERCUMA, apa yang kami boleh dapat? 

Walaupun sudah kali ketiga saya akan hadir, saya tetap teruja untuk menghadirinya. InsyaAllah saya akan update di sini perjalanan keseluruhan event tu.

Sangat bersyukur rasanya Allah lorongkan rezeki untuk buat bisnes Shaklee bersama team yang hebat.  Lebih-lebih lagi, saya dah jadi pengamal tegar supplement Shaklee yang terbukti Selamat dan Berkesan. dan saya dah jadi sebahagian dari #ShakleeEffect dengan banyak sangat perubahan dari segi tahap kesihatan saya perolehi dari Shaklee dengan izin Allah.

Bottom Line

Atas pada kita nak pilih bisnes yang bagaimana. Ada banyak jenis bisnes dalam dunia ni. Ada offline (kedai) dan ada online. Dalam dunia online pun banyak bisnes boleh dibuat contohnya:

  • jual tudung / pakaian
  • translate dokumen
  • consultation
  • macam-macam lagi

Bagi saya sendiri, saya memilih bisnes Shaklee atas sebab yang saya tuliskan di atas. Jutawan pun sangat ramai dalam Shaklee, dan saya insyaAllah salah seorang daripadanya.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

10 thoughts on “TerujaShaklee Business Leader National Conference 20120 – Part 1

  1. Bella Jamal says:

    Wah Tahniah! Mesti nak pergi acara ni selepas penah lelah berusaha dalam bidang perniagaan. Nampak akak punya karier bisnes semakin berkembang dan baik. Semoga bertambah rezekinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge