Tips Pengambilan Vivix Untuk Kesan Terbaik

By | 7 July 2015
Tahun lepas jus lobak ungu berharga RM6.50

Sebab bulan ini bulan Vivix, maka ramai juga bertanya bagaimana pengambilan Vivix dan berapa lama boleh tahan sebotol Vivix itu.

Vivix daripada Shaklee merupakan produk terhebat Shaklee dan digunakan untuk pelbagai masalah kesihatan, antaranya:

Ramai juga yang sudah mula ambil Vivix hanya sekadar untuk mendapat kesihatan dan perlindungan daripada masalah kesihatan yang kronik.

Dalam posting kali ini anda akan tahu tips pengambilan Vivix untuk mendapatkan kesan yang hebat.

Tips Pengambilan Vivix Untuk Kesan Terbaik

Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Anda akan dapati ia masih cair dan likat.

Pastikan Vivix anda simpan di dalam peti sejuk, seelok-eloknya. Paling kurang jauhkan daripada sinaran matahari.

Cara makan Vivix

Kaedah 1

Cara Pengambilan Vivix: 1 sudu teh sehari

Cara Pengambilan Vivix: 1 sudu teh sehari

Ambil 1 sudu teh sebelum sarapan atau selepas bangun tidur. Vivix paling bagus diambil semasa perut kosong.

Pastikan anda minum air dengan banyak juga, sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

Sukatan 1 sudu teh diberikan adalah standard sahaja, sekiranya anda ambil Vivix untuk sesuatu tujuan dan penyakit saya akan berikan sukatan yang berbeza.

Kaedah 2

 

Cara Bancuh Vivix

Cara Bancuh Vivix

Boleh campurkan 1 sudu teh vivix ke dalam minuman kegemaran anda. Sesekali saya campur juga dalam Cinch Shake saya, atau dalam air performance Drink. Memang sedap. Bancuh sejuk-sejuk, wah memang lazat dan menyegarkan.

Rasa Vivix Bagaimana?

Rasa Vivix macam Ribena pun ada, masam-masam manis gitu. Memang sedap. Tak caya mestilah cuba ya.

Adakah ada kesan sampingan pengambilan Vivix?

Healing crisis ini tentulah berbeza dari orang ke orang. Setengah orang tiada healing crisis, setengah orang ada pulak. Healing crisis pengambilan Vivix contohnya pening kepala, demam dll.

Healing crisis ini berbeza dengan kesan pengambilan Vivix. Tiada kesan sampingan ok. Healing crisis pulak jika berlaku cuma untuk beberapa hari sahaja, dan dalam masa itu anda perlulah teruskan pengambilan Vivix macam biasa.

Sebotol tahan berapa lama?

Sekiranya sebotol diperuntukkan untuk seorang ambil, biasanya ia tahan selama 2 bulan juga. Itu jika ambil 1 sudu teh sehari lah.

Berapa harga sebotol Vivix?

Bagi saya, Vivix merupakan anti oksidan paling tinggi, jadi padan dengan harganyalah. Sebotol harga runcit adalah RM495, jika tahan 2 bulan ini bermakna RM250 sebulan atau RM6.50 sehari.

Saya pernah beli dulu jus carrot purple berharga rm8.50, carrot purple adalah salah satu ramuan utama dalam Vivix. Tengok harga jus pun memang boleh tahan harganya, jadi dengan harga RM495 sebotol anda dapat Vivix dengan ramuan yang hebat tau.

Tahun lepas jus lobak ungu berharga RM6.50

Tahun lepas jus lobak ungu berharga RM6.50

Kalau anda inginkan harga yang jauh lebih berbaloi, boleh jadi ahli Shaklee dan beli dengan harga ahli. Memang jauh lebih baik harganya.

Nak lagi kalau anda beli 2 botol, dapat terus keahlian percuma, free pos dan percuma 1 botol Vitalea (hanya masa terhad).

Beli 2 botol Vivix dan dapatkan keistimewaan dan penjimatan berganda

Beli 2 botol Vivix dan dapatkan keistimewaan dan penjimatan berganda

Kalau anda ingin mendapatkan Vivix, jemput hubungi saya untuk saya bantu anda. Lengkap dengan cadangan pemakanan dan aturan supplemen.

Raihanah

SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

18 thoughts on “Tips Pengambilan Vivix Untuk Kesan Terbaik

    1. Raihanah Ahmad Post author

      betul3x, memang terbaik buat kesihatan kita

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      saya consume untuk elak penyakit, bonus dapat awet muda 🙂

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      if you think suplements are expensive, try sick.

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      bukan memang, dah betul-betul sedap ni

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      cuba refer dengan distributor yang puan beli. kalau belum beli boleh kontek saya. 0122195919

      Reply
  1. Wana

    Boleh saya tanya berapa sukatan pengambilan vivix yg diperlukan utk pesakit bell’s palsy untuk kesan yg efektif ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge