Call nowWhatsapp

Vitamin Untuk Bercuti Shaklee

Travel selesa dengan vitamin Shaklee hero kiddo

Semalam dalam grup travel ke Turki ada soalan bertanya tentang suplemen yang sesuai ke tempat negara sejuk.Saya memang takde pengalaman sangat.

Saya pernah travel ke Mekah dan Australia sebelum ni tapi cuaca disana takla sejuk sangat, ala2 duduk dalam aircond sahaja.

Tapi bila baca komen2 dalam posting tu, baru saya faham Kenapa elderberry tu jadi pilihan orang zaman ancient eropah.

Iya orang ancient eropah menggunakan elderberry untuk merawat colds (selesema dan demam selesema) dan termasuk influenza.

Orang ancient Europe menggunakan Elderberry sejak berkurun-kurun lalu
Orang ancient Europe menggunakan Elderberry sejak berkurun-kurun lalu

Cuaca sejuk akan lagi mudahkan kita dapat sakit macam ni. Boleh rujuk gambarajak berikut.

Apabila cuaca sejuk, badan memerlukan tambahan vitamin D dan kekuatan sistem imun yang lebih baik
Apabila cuaca sejuk, badan memerlukan tambahan vitamin D dan kekuatan sistem imun yang lebih baik

Cuaca negara kita kan lately ni hari-hari hujan. Tengok juga ada la yang dijangkiti demam selesema dah. Puncanya cuaca berubah.

Jadi elderberry popular disebabkan itu.

Lalu saya komenlah pada posting tersebut, kelebihan hero kiddo gummy.

Hero kiddo gummy ni selain ada elderberry, ianya ada khasiat vitaming c, d, dan zinc.

Ramuan asas Shaklee Hero Kiddo
Ramuan asas Shaklee Hero Kiddo

Campuran ni mmg sangat bagus utk hal imuniti.

Bila kita travel kan mesti nak selesa. Jadi pastikan tubuh kita dan ahli keluarga sihat. Kuat.Semua orang boleh amalkan HERO kiddo gummy ni, tak de had umur. Selain ada khasiat tersebut, gummy ni bagus buat motion sickness (pening2 lalat duduk dalam kenderaan).

Polifenol dalam elderberry sangat penting untuk kesihatan imun
Polifenol dalam elderberry sangat penting untuk kesihatan imun

Kalau masalah loya dan muntah dll

Alang2 bulan 12 ni nak travel dan melancong kan, siap2 restoklah ya. Makan dari awal supaya dapat bina imuniti. Pastu during travel pun pastikan ada bekalan dibawa bersama. Continue lagi lepas travel.

Keistimewaan Shaklee Hero Kiddo

  • Diformulasikan untuk kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas
  • Memberi sokongan sistem imun *
  • Dikemaskan dengan ekstrak vitamin Cvitamin Dzink elderberry
  • Gummies berperisa ceri semulajadi yang lazat dalam bentuk beruang yang sejuk
  • Mesra gigi †
  • Bebas gula, bukan GMO, bebas gluten, bebas soya, vegan
  • Tidak ada perisa, pemanis, atau pengawet buatan
  • Sifar Sirap jagung. Dibuat dengan pektin.

Jadi bagus sangat kan?

Kami yg nak ke Switzerland tahun depan pun boleh bawalah Hero Kiddo ni sekali. Siapa nak ikut?

Trip percuma Shaklee tahun 2022 adalah ke Switzerland
Trip percuma Shaklee tahun 2022 adalah ke Switzerland

Bagaimana Nak Beli Set Imun?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link berikut https://bit.ly/3ubM9st

Klik untuk Beli Set Imun Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “Vitamin Untuk Bercuti Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp