Call nowWhatsapp

Category Archives: Coach dan Mentor Shaklee

Rupa-rupanya Pernah Ditolak, Gara-gara Mahu Beli Shaklee

Program Khas Bersama Roger Barnett

Roger Barnett, berumur 56 tahun pada tahun ini, merupakan CEO Shaklee Corporation. Beliau lahir daripada keluarga bisnes, salah satu bisnes keluarga beliau ialah jenama terkenal Burberry. Pada umur beliau 30 tahun, beliau mula berfikir bagaimana nak expand bisnes beliau. Extensive research beliau lakukan. ANtara syarat yang beliau letakkan ialah, Bisnes yang dapat menjana income selama […]

Layak Ke Trip Mewah Shaklee

Sampai dah di Phuket

Dalam syarikat seperti Shaklee, tentulah ada hadiah percutian yang ditaja oleh syarikat. Yang menarik dan unik tentang Shaklee dan trip mewahnya ialah: Percutian ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dari sudut makanan, tiket penerbangan, penginapan, tiket masuk ke acara atau tempat lawatan Duit poket disediakan bagi setiap yang layak Percutian mewah ie makanan mewah dan eksklusif, acara […]

Shaklee Jadi Pilihan Paling Popular Untuk Jana Pendapatan

Tips Pilih Bisnes

Pasca Covid19 ni menyaksikan bisnes Shaklee naik mencanak-canak. Pendapatan pengedarnya bertambahSales bertambah lebih 200%Jumlah keahlian bertambah lebih 600%Produk cepat habis Ini menunjukkan satu gelombang baharu bakal disaksikan tahun ini hingga tahun hadapan. Anda salah seorang daripadanya? Jom saksikan kenapa Shaklee jadi pilihan paling popular untuk jana pendapatan era masakini. Mari saya kongsikan pendapatan bulanan beberapa […]

3 Tips Berjaya Dalam Bisnes Shaklee Era Cov19

12 tips hidup bersama covid19

Kalau beberapa tahun kebelakangan ni, bisnes online jadi sangat popular, mudah dan boleh dibuat dimana-mana sahaja. Semuanya dihujung jari sahaja. Bila dah masuk era Covid19 dimana semua orang kena kuarantin dalam tempoh yang agak panjang, makin menjadi-jadi bisnes online. Bahangnya bukan di negara kita sahaja, bahkan di semua pelusuk dunia. Berbeza sangat dengan kedai fizikal […]

107 Pemimpin Efektif dan Sales Lebih RM1 juta

bisnes Shaklee tsunami

Alhamdulillah cemerlang closing Jun 2020 yang lalu. Dalam pada kepayahan dengan stok yang menyusut, team kami masih lagi dapat closing dengan cemerlang. Peningkatan Cemerlang Shaklee Jun 2020 Subhanallah, mari kita tengok perkembangan perniagaan Shaklee pada bulan June 2020 yang lalu: Kadar Jualan meningkat 139% Kadar Penajaan meningkat 602% Peningkatan efektif leader 288% Pencapai pangkat baru […]

Peluang Bisnes Dengan Shaklee Sangat Besar

Bersama team saya di Business Leaders National Conference BLNC 2020

Alhamdulillah Jun 2020 telah berlalu dengan sangat hebat. Sales team saya pun meningkat 2 kali ganda, menyaksikan ada yang rank up dan paling ramai yang efektif. Manisnya kejayaan itu bilamana kita melihat mereka yang ingin kita bantu, memperoleh kejayaan luar biasa. Alhamdulillah syukur ya Allah. Recognition Jun 2020 MAF Empire Tahniah kepada leader group kecil […]

Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25

Kita Tentukan Berapa Bonus Yang Kita Mahukan

Shaklee dah bertapak kat Malaysia ni sebelum tahun 1990. Masa tu belum berdaftar sebagai Syarikat Sdn Bhd di Malaysia. Mungkin masa tu strategi nak cuba ON bisnes baru. Saya pun masih di sekolah rendah masa tu, tak tahu apa. Shaklee Malaysia Meraikan Ulangtahun Ke 25 Mula daftar rasmi 1995. Justeru tahun ni genap 25 Tahun […]

Peluang Berjaya Dalam Shaklee Era Covid19

Tips Pilih Bisnes

Alhamdulillah Mei 2020 telah melabuhkan tirainya semalam. Era Covid19, semua orang merasakan cabaran yang sama: Tempoh penghantaran yang tidak sepantas dulu Stok yang cepat menyusut Terpaksa berebut beli stok yang baru tiba Itu semua cabaran. Tetapi disamping cabaran itu, tetap ramai yang berjaya: Ramai yang efektif lebih awal. Ramai yang berjaya rank up, semakin ramai […]

Duit bonus Shaklee buat beli gajet dapur!

Bisnes Shaklee jana pendapatan

Dalam team saya, ramai leaders yang merupakan seorang Chef. Salah seorangnya kak Fatimah aka kaktim. Asalnya bulat juga (teringat first time berjumpa 3 tahun lalu), tapi sekarang dah kecut. Pagi tadi kaktim share beliau dah loss 22kg sehingga kini. Tapi bukan ini yang saya nak cerita tentang kejayaan kaktim. Tapi saya nak share tentang kejayaan […]

Bisnes Mudah Modal Rendah, Bonus Lebat

bisnes peluang besar, modal rendah, income lebat

Jika anda berbelanja RM 500 sebulan untuk barangan keperluan rumah, anda sudah ada modal untuk memulakan satu bisnes virtual hypermarket. Pandemic Covid-19 membawa norma baharu work from home. Begitu juga norma baharu shop from home. Jualan online melonjak naik berkali ganda sejak kawalan pergerakan dilaksanakan. Kita tidak akan kembali kepada norma lama walaupun pandemic ini […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp