Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Suka Menunjuk Income?

Pengedar Shaklee suka menunjuk income

Saya nak share bonus 9 hari buat bisnes Shaklee dalam bulan September. 9 hari income dah RM20K & increasing setiap hari.

Pengedar Shaklee Suka Menunjuk Income?

Menunjuk?

Memang nak tunjuk. Kalau tak tunjuk, orang tak tahu betapa gile nye inc0me yang Shaklee bagi kat distributor dia. Ni bukan untung runcit jual vitamins tau. Ni bonus yang Shaklee bagi secara bulanan.

Tak ada elemen riak ke apa kat posting ni sebab ni bukan bonus 9 hari saya pun. Ni bonus 9 hari bulan September, one of my mentor. InshaAllah 1 day it’ll be mine. Just in 9 days ☺️

Income 9 hari bersama Shaklee sudah cecah RM20 ribu
Income 9 hari bersama Shaklee sudah cecah RM20 ribu

Pada tahap ni, nak tunjuk bonus-bonus ni sekadar beritahu dan beri inspirasi sahaja. Nak bagitau ada peluang bisnes yang sangat besar dengan Shaklee yang kalis inflasi, kalis kegawatan ekonomi, kalis PKP.

Misi kami lebih kepada buka peluang bisnes pada lebih ramai orang yang memerlukan. Guide & monitor sampai mereka berjaya capai yang diimpikan.

Alah, sama la motif macam orang lain yang setup company untuk buka lebih banyak peluang pekerjaan.

Cuma bezanya, dalam bisnes Shaklee, kita tak perlu pening dengan urusan HR, gaji pekerja, nak reward staffs, whatsoever. Semua Shaklee buat. Kita tak perlu susah-susah pening kepala.

Paling penting, dengan bisnes Shaklee, semua orang boleh berpendapatan setaraf CEO. Bukan seorang sahaja CEO macam dalam conventional business.

Bottom Line

Nak start bina legasi bisnes Shaklee & wariskan kepada anak cucu keturunan di kemudian hari?

Imagine bila tiba saatnya kita dah tak ada kat dunia ni, dan inc0me macam ni tetap diwarisi anak-anak kita, agak-agak best tak? Masa depan anak-anak pun lebih terjamin, inshaAllah.

Inc0me ni tiada noktah, ia terus-terusan dapat pada waris kita. Tak macam kerja makan gaji yang akan terhenti setakat tu je. Paling kuat pun dapat sumbangan 1 off je.

So nak wait & see lagi?
Let’s start NOW!

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “Pengedar Shaklee Suka Menunjuk Income?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp