Call nowWhatsapp

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

Program detox Shaklee sebenarnya bukan program baru. Kali pertama ia telah diperkenalkan pada tahun 2016, saya pun adalah salah seorang peserta pilot program itu.

Ramai orang cakap dengan saya, kalau detox Shaklee, taknak la join. Sebab mereka merujuk kepada program lama yang saya sendiri amat arif.

Boleh baca banyak kisah program Detox Shaklee yang pernah saya kongsikan dahulu dalam link berikut:

Program dulu memang seksa sikit. Saya faham sangat. Menu yang terhad (tiada kretiviti), penurunan kilo dan inci pun tak meriah sangat. Jadi kumpulan kami melalui #TeamJutawan telah perbaiki dan perbaharui program ini.

Jadi nama program baru ini adalah Jom Detox Jutawan

5 Sebab Jom Detox Jutawan Jadi Pilihan

Ada banyak program detox kan? Jadi persoalannya, Why Us? Why we should be your number one choice?

Program Jom Detox Jutawan dengan program yang telah diperbaharui, ianya sangat berbeza, hasil pun berbeza.

#TeamJutawan merujuk kepada Grup Jutawan. Foundernya adalah Master Laila. Kiranya Master Laila adalah moyang saya dalam Shaklee.

Jom Detox Jutawan diasaskan oleh Master Laila. Ada banyak penambahbaikan, antaranya:

  1. Coaching online selama 17 hari
  2. Mealplan selama 7 hari yang telah ditambah baik berbanding yang telah dicadangkan oleh Shaklee
  3. Menu-menu simple, sedap dan menarik.
  4. Mempunyai coach-coach yang certified. Gambar coaches seperti di atas. Mereka semua pernah gemuk, sekarang masing-masing dah kurus.
  5. Coach berpengalaman dan berilmu. Banyak sangat tips dikongsikan.

11 kelebihan Jom Detox Jutawan

Ada 11 kelebihan program Jom Detox Jutawan:

  • Program selama 17 hari. Ringkas sahaja, tidak terlalu lama dan tidak terlalu singkat.
  • Program yang berkesan. Proven success.
  • 100% berkesan atau duit anda akan dipulangkan (tertakluk kepada terma dan syarat).
  • Program dikendalikan dan guide oleh barisan coach yang hebat.
  • Menggunakan produk Shaklee yang dijamin berkesan.
  • Mealplan yang disediakan dan certified oleh doktor dan saintis.
  • Peserta tiada masalah kekurangan nutrisi.
  • Personalised coaching. One to one.
  • Perubahan gaya hidup yang anda mahukan.

Keberkesanan Program Jom Detox Jutawan

Setakat 10 bulan perlaksanaan, memang ketaralah keberkesanan program Jom Detox Jutawan ni. Antara pencapaian kami:

  • Minima penurunan berat badan 3.5kg dalam masa 12 hari dengan penyertaan aktif peserta dan tak cheat. Ini maknanya berkesan tau!
  • Lebih 800 orang penyertaan setakat 10 bulan dilaksanakan
  • Membantu menurunkan berat lebih 3000++kg dan inchloss sebanyak lebih 3000 inci
  • Berpuluh-puluh peserta telah mula dapat berat ideal
  • Ramai peserta mendapat manfaat kesihatan

Boleh refer kepada data berikut untuk maklumat penurunan berat badan:

Hasil kejayaan #JomDetox dari batch 1.0 hingga 7.0. Hampir 2000kg berjaya dibuang oleh 522 orang peserta!
Hasil kejayaan #JomDetox dari batch 1.0 hingga 7.0. Hampir 2000kg berjaya dibuang oleh 522 orang peserta!
Hasil #JomDetox batch 8.0.
Hasil #JomDetox batch 8.0.
Hasil pada #JomDetox batch 9.0
Terkini! Hasil #JomDetox batch 10.0  baru-baru ini
Terkini! Hasil #JomDetox batch 10.0 baru-baru ini

Jom Detox Jutawan Bukan Sekadar Kuruskan Badan

Ya, betul tu. Bukan sekadar untuk anda kuruskan badan. Bahkan program kami ini telah banyak membantu peserta menikmati kesihatan yang lebih baik.

Siapa yang boleh sertai program Jom Detox Jutawan?

Sesiapa pun boleh, malah mereka yang ada masalah kesihatan berikut pernah menyertai kami?

  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit kolesterol tinggi
  • Pesakit obesiti / overweight
  • Pesakit migrain
  • Pesakit asthma
  • Pesakit ekzema, psoriasis dan lain-lain penyakit kulit
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit masalah kewanitaan seperti PCOS, fibroid, cysts, kesuburan dll
  • Pesakit SLE
  • Dan ramai lagi
Tekanan Darah Kembali Normal. Hasil begini sangat normal kepada semua peserta kami.
Tekanan Darah Kembali Normal. Hasil begini sangat normal kepada semua peserta kami.

Anda juga boleh layari link berikut untuk melihat sebahagian daripada testimoni peserta:

https://t.me/joinchat/AAAAAFeP0SB-qxhOHkez9A

Anda Berminat? Sertai Jom Detox Jutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai Jom Detox Jutawan?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai Jom Detox Jutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

2 thoughts on “11 Kelebihan Jom Detox Jutawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge