Call nowWhatsapp

5 Sebab Detox Shaklee-GLC Lebih Baik Berbanding Program Lama

Detox Shaklee Dulu dan Sekarang

Program detox Shaklee sebenarnya bukan program baru. Kali pertama ia telah diperkenalkan pada tahun 2016, saya pun adalah salah seorang peserta pilot program itu.

Ramai orang cakap dengan saya, kalau detox Shaklee, taknak la join. Sebab mereka merujuk kepada program lama yang saya sendiri amat arif.

Boleh baca banyak kisah program Detox Shaklee yang pernah saya kongsikan dahulu dalam link berikut:

Program dulu memang seksa sikit. Menu yang terhad (tiada kretiviti), penurunan kilo dan inci pun tak meriah sangat. Jadi kumpulan kami melalui GLC telah perbaiki dan perbaharui program ini.

5 Sebab Detox Shaklee-GLC Lebih Baik

Program Detox Shaklee dengan program yang telah diperbaharui, saya namakan sebagai Detox Shaklee-GLC sangat berbeza, hasil pun berbeza.

GLC merujuk kepada Great Leaders Circle. Foundernya adalah Master Laila. Kiranya Master Laila adalah moyang saya dalam Shaklee.

Detox Shaklee-GLC diasaskan oleh Master Laila. Ada banyak penambahbaikan, antaranya:

  1. Coaching online selama 17 hari
  2. Mealplan selama 7 hari yang telah ditambah baik berbanding yang telah dicadangkan oleh Shaklee
  3. Menu-menu simple, sedap dan menarik.
  4. Mempunyai coach-coach yang certified. Gambar coaches seperti di atas. Mereka semua pernah gemuk, sekarang masing-masing dah kurus.
  5. Coach berpengalaman dan berilmu. Banyak sangat tips dikongsikan.

Setakat 6 bulan perlaksanaan, memang ketaralah keberkesanan program Detox Shaklee-GLC ni. Antara pencapaian kami:

  • Minima penurunan berat badan 3.5kg dalam masa 12 hari dengan penyertaan aktif peserta dan tak cheat. Ini maknanya berkesan tau!
  • 600 orang penyertaan setakat 6 bulan dilaksanakan
  • Membantu menurunkan berat sebanyak 2000++kg dan inchloss sebanyak lebih 3000 inci
  • Berpuluh-puluh peserta telah mula dapat berat ideal

Boleh refer kepada data berikut untuk maklumat penurunan berat badan:

Hasil kejayaan #JomDetox dari batch 1.0 hingga 7.0. Hampir 2000kg berjaya dibuang oleh 522 orang peserta!
Hasil kejayaan #JomDetox dari batch 1.0 hingga 7.0. Hampir 2000kg berjaya dibuang oleh 522 orang peserta!
Hasil #JomDetox batch 8.0.
Hasil #JomDetox batch 8.0.
Hasil pada #JomDetox batch 9.0
Terkini! Hasil #JomDetox batch 10.0  baru-baru ini
Terkini! Hasil #JomDetox batch 10.0 baru-baru ini

Detox Shaklee-GLC Bukan Sekadar Kuruskan Badan

Ya, betul tu. Bukan sekadar untuk anda kuruskan badan. Bahkan program kami ini telah banyak membantu peserta menikmati kesihatan yang lebih baik.

Siapa yang boleh sertai program Detox Shaklee-GLC?

Sesiapa pun boleh, malah mereka yang ada masalah kesihatan berikut pernah menyertai kami?

  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit kolesterol tinggi
  • Pesakit obesiti / overweight
  • Pesakit migrain
  • Pesakit asthma
  • Pesakit ekzema, psoriasis dan lain-lain penyakit kulit
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit masalah kewanitaan seperti PCOS, fibroid, cysts, kesuburan dll
  • Pesakit SLE
  • Dan ramai lagi
Tekanan Darah Kembali Normal. Hasil begini sangat normal kepada semua peserta kami.
Tekanan Darah Kembali Normal. Hasil begini sangat normal kepada semua peserta kami.

Anda juga boleh layari link berikut untuk melihat sebahagian daripada testimoni peserta:

https://t.me/joinchat/AAAAAFeP0SB-qxhOHkez9A

Anda Berminat? Sertai Jom Detox Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai DetoxIF Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai DetoxIF Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge